Desavanja unutar reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- SledgeHammer
- Kontakt:
Re: Desavanja unutar reprezentacije
Ja se ipak nadam da će Pape otići već sutra, jer je on isključivi krivac za sve loše što se događa oko reprezentacije.
Da je imalo razuman i gospodin čovjek ne bi se prihvatio vodstva reprezentacije, jer je to mnogo ozbiljniji posao u odnosu na ekipe u kojima se do tada okušao kao trener. Pored mnogih nebuloznih propusta navedenih u ranijim postovima od strane drugih forumaša, a koje sada nema potrebe navoditi, u ovoj zadnjoj katastrofalno pripremljenoj i odigranoj utakmici definitivno je pokazao da je vakat da spakuje kofere i da ode tamo odakle je došao.
U redu je pozvati igrača na probu, ali nije staviti ga od početka utakmice. I sve to u vrijeme kada se treba uigravati postojeći kadar za SP. Naravno da je i igračima više pun k***c njegovih sr**a i to su pokazali na terenu, jer ne mogu u javnosti, zato što svi mediji u BiH štite "najboljeg fudbalera BiH svih vremena", a što se evo pokazalo i nakon ove katastrofalne utakmice. Nikome od novinara nije ni u snu nije palo to da li je možda pape izmislio povredu Pjanića kako bi stvorio prostor za svog bratića i da mu priliku da zaigra gotovo od početka utakmice, dok provjerene igrače koji su ranije ginuli na terenu, ili su na drugi način doprinijeli imidžu reprezentacije koju vodi nije zvao niti na okupljanje, ili mu sjede na klupi. Tamo navodi nekakve principe, pa ih odmah i sam pogazi, a sve u cilju vlastitih interesa i interesa porodice Sušić.
A prozivanje Džeke, Spahića i dr. reprezentativaca kroz medije od strane tzv. sportskih novinara, radnika i dr. stručnjaka, a bogami i nekih navijača kako navodno sramote državni dres i grb je van svake pameti... Pa ti momci su ginuli po terenima za BiH i igrali pod injekcijama prije nego se pape sjetio da negdje postoji njegova BiH. To što sada rade, rade opet zato što vole ovu jadnu i napaćenu BiH, kako bi spasili ovo što se spasiti da... da pokažu da pape nije taj koji nas je odveo na SP svojim znanjem, nego su to učinili oni sami, svojim zalaganjem. I ja ih u tome podržavam.
Tamo u jednom postu neki forumaš reče kako je pape bio veliki igrač i kako je igrao u velikim klubovima, tako da on dobro poznaje fudbalsku taktiku, formacije i sl. Ama ljudi, koju taktiku... taj čovjek je uvijek igrao sam za sebe, niti zna šta je taktika, niti zna šta je timska igra i rad. Da zna ne bi radio ovo što radi.
Navijači nisu trebali skandirati :"DŽEKO NAPOLJE", već "PAPE ODLAZI".
Bojim se katastrofe na tom SP-u, jer kako se stvari odvijaju i ako ovaj papak, pardon, pape bude i dalje selektor i ako bude tvrdoglavo tupio po svome, a još povrh svega i dalje uživao podršku uvlakača novinara, ne gine nam redaljka u sve tri utakmice grupne faze, i najveće sramota u istoriji BH fudbala!
Mnogo toga je rečeno za papeta i još se toga može reći, ali sve govori u prilog tome da treba otići.
IDI SAFETE... SAD! ODMAH!
Da je imalo razuman i gospodin čovjek ne bi se prihvatio vodstva reprezentacije, jer je to mnogo ozbiljniji posao u odnosu na ekipe u kojima se do tada okušao kao trener. Pored mnogih nebuloznih propusta navedenih u ranijim postovima od strane drugih forumaša, a koje sada nema potrebe navoditi, u ovoj zadnjoj katastrofalno pripremljenoj i odigranoj utakmici definitivno je pokazao da je vakat da spakuje kofere i da ode tamo odakle je došao.
U redu je pozvati igrača na probu, ali nije staviti ga od početka utakmice. I sve to u vrijeme kada se treba uigravati postojeći kadar za SP. Naravno da je i igračima više pun k***c njegovih sr**a i to su pokazali na terenu, jer ne mogu u javnosti, zato što svi mediji u BiH štite "najboljeg fudbalera BiH svih vremena", a što se evo pokazalo i nakon ove katastrofalne utakmice. Nikome od novinara nije ni u snu nije palo to da li je možda pape izmislio povredu Pjanića kako bi stvorio prostor za svog bratića i da mu priliku da zaigra gotovo od početka utakmice, dok provjerene igrače koji su ranije ginuli na terenu, ili su na drugi način doprinijeli imidžu reprezentacije koju vodi nije zvao niti na okupljanje, ili mu sjede na klupi. Tamo navodi nekakve principe, pa ih odmah i sam pogazi, a sve u cilju vlastitih interesa i interesa porodice Sušić.
A prozivanje Džeke, Spahića i dr. reprezentativaca kroz medije od strane tzv. sportskih novinara, radnika i dr. stručnjaka, a bogami i nekih navijača kako navodno sramote državni dres i grb je van svake pameti... Pa ti momci su ginuli po terenima za BiH i igrali pod injekcijama prije nego se pape sjetio da negdje postoji njegova BiH. To što sada rade, rade opet zato što vole ovu jadnu i napaćenu BiH, kako bi spasili ovo što se spasiti da... da pokažu da pape nije taj koji nas je odveo na SP svojim znanjem, nego su to učinili oni sami, svojim zalaganjem. I ja ih u tome podržavam.
Tamo u jednom postu neki forumaš reče kako je pape bio veliki igrač i kako je igrao u velikim klubovima, tako da on dobro poznaje fudbalsku taktiku, formacije i sl. Ama ljudi, koju taktiku... taj čovjek je uvijek igrao sam za sebe, niti zna šta je taktika, niti zna šta je timska igra i rad. Da zna ne bi radio ovo što radi.
Navijači nisu trebali skandirati :"DŽEKO NAPOLJE", već "PAPE ODLAZI".
Bojim se katastrofe na tom SP-u, jer kako se stvari odvijaju i ako ovaj papak, pardon, pape bude i dalje selektor i ako bude tvrdoglavo tupio po svome, a još povrh svega i dalje uživao podršku uvlakača novinara, ne gine nam redaljka u sve tri utakmice grupne faze, i najveće sramota u istoriji BH fudbala!
Mnogo toga je rečeno za papeta i još se toga može reći, ali sve govori u prilog tome da treba otići.
IDI SAFETE... SAD! ODMAH!
Trust me, I know what I'm doing !!!

Nevjerovatno

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jeb.o li joj dan majku glupu.. Zivim za dan kad ce ova krava otici iz Saveza.. I onda neki ovdje, ne bi da se ponavljam, kazu radi se u savezu dobro.. Jos koza napisa pr.mr. i ostala sranja.. pa ne pises CV, dr. nauka kad ti odgovaraju na mail i sl. ne hvale se time u potpisu...
I Pirke i Jaha ovo isto misle o Juki samo nemaju mud.a da to javno kazu, jer su i oni svjesni da narod zna da oni nista ne rade, i da se zbog toga Juka mnogo vise cijeni, jer obavlja duznost koja nije apsolutno njegova i na taj nacin im ugrozava uhljebarsku fotelju.... Mamu im lesinarsku...
I Pirke i Jaha ovo isto misle o Juki samo nemaju mud.a da to javno kazu, jer su i oni svjesni da narod zna da oni nista ne rade, i da se zbog toga Juka mnogo vise cijeni, jer obavlja duznost koja nije apsolutno njegova i na taj nacin im ugrozava uhljebarsku fotelju.... Mamu im lesinarsku...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
A sta je ova Ušketova glasnogovornica htjela reci sa ovim?Ethel je napisao/la:
Nevjerovatno
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da se ovim htio Juka akreditovati da ide u Brazil, i treba neki ''kljuc'' od saveza, i dobio je ovakav odgovor.drummer je napisao/la: A sta je ova Ušketova glasnogovornica htjela reci sa ovim?
Hvala.Kakva bezobraznica.Goalgetter je napisao/la:Mislim da se ovim htio Juka akreditovati da ide u Brazil, i treba neki ''kljuc'' od saveza, i dobio je ovakav odgovor.drummer je napisao/la: A sta je ova Ušketova glasnogovornica htjela reci sa ovim?
Trebalo bi se pobrinuti da se ona makne,svakako je zaostalo bolesno tkivo bivseg saveza.
Sve je to u redu ali ozbiljan uposlenik ozbiljnog saveza daje uljudjen odgovor s postovanjem.
Pecikoza je pokazala nevidjenu bahatost,nepostovanje,neprofesionalizam i primitivizam.Dzaba joj ova zvanja sto ih je naredala prije imena.
Pecikoza je pokazala nevidjenu bahatost,nepostovanje,neprofesionalizam i primitivizam.Dzaba joj ova zvanja sto ih je naredala prije imena.
Ma i ova Koza ima neki ugovor kao Legea nemogu je se nikako rijesit

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da,mogu misliti da ce biti frke kad se konacno zavrsi taj proces akreditacije.I tu bi NS trebao imati jasne kriterije,javni servis,najcitanije novine,najcitaniji i najugledniji portali,tacno se zna koji su ali kako kod nas rijec jasan i posten kriterij odavno nije u upotrebi onda nije cudo da ce neki lijevi padobranci dobiti a novinari bitnih medija nece.aleksandar_veliki je napisao/la:drummer je napisao/la:Sve je to u redu ali ozbiljan uposlenik ozbiljnog saveza daje uljudjen odgovor s postovanjem.
Svakako, tu nema nikakve diskusije. Covjeku se trebalo objasniti, jer ocito da nije upoznat, odnosno da misli da funkcionise kao i kod nas, i zavrsena prica. Pa kada vidim ko dobija akreditacije za nase tekme, meni se povraca. Otvoris blog i dobijes akreditaciju, ne treba ti ni licna. a kamoli sta drugo...
Mada nam je i FIFA dala premalo mjesta i prilicno nas ponizili.I to stoji.
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li ss.ba dobio akreditaciju?
Pa dobro,onda mogu to fino rasporediti.
Pa brate ako se ne radi regularno opletite odmah,nemojte im sutiti,ha ja
Pa brate ako se ne radi regularno opletite odmah,nemojte im sutiti,ha ja

Najveći projekat do sad?aleksandar_veliki je napisao/la:Nemoj brinuti, Amerika, kamp, tekmeGoalgetter je napisao/la:Je li ss.ba dobio akreditaciju?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Salju mene i Hareta.Goalgetter je napisao/la:Je li ss.ba dobio akreditaciju?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
San je konacno ispunjen. Adidas dimije! 
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Hebo te zivot ovi nasi iz saveza od novih dresova napravise atomsku fiziku...
Haj hvala Bogu da je konacno sve gotovo i da cemo i mi konacno igrati u normalnoj opremi, mada je ovo moglo biti i davnih dana okoncano.

Haj hvala Bogu da je konacno sve gotovo i da cemo i mi konacno igrati u normalnoj opremi, mada je ovo moglo biti i davnih dana okoncano.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Kako? Kad su Munja i njegova družba potpisali ovaj ugovor ranije... to je ogroman posao i za najveće svjetske advokatske kancelarije...amerosm je napisao/la:mada je ovo moglo biti i davnih dana okoncano.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Opa, znači bilo je vatreno, a pojedinci su izgleda ostali bez mita.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobro je da se sve zavrsilo. Sad me i ne cudi sto je ovoliko dugo trajalo. 

Kakav će to biti cirkus, 30. maja protiv Obale Slonovače nastupamo u Legei, a 3. juna protiv Meksika u Adidasu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.