HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Cickoo
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Cickoo » 12 mar 2014, 17:31

Dosta bolje ste igrali prošli put u Bijeljini, nego danas.. U drugom poluvremenu, samo zbog naših grešaka nije došlo do gola. U 80 minuti prazan gol, golman se već predao i izbaci jedan vaš igrač. Basara vam se nikako ne uklapa u neku vašu taktiku, baš je sebičan.. Nešto malo bolja igra ulaskom Bekića i da nije njega, vjerujte da ne bi dali gola. Više je njegov gol nego ovog Šćepanovića. Golman nulaa, koje greške pravi.. Da li je umor krivac ili nešto drugo, ja to ne znam, ali veoma loše.
003871312

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 12 mar 2014, 21:25

Cickoo je napisao/la:Dosta bolje ste igrali prošli put u Bijeljini, nego danas.. U drugom poluvremenu, samo zbog naših grešaka nije došlo do gola. U 80 minuti prazan gol, golman se već predao i izbaci jedan vaš igrač. Basara vam se nikako ne uklapa u neku vašu taktiku, baš je sebičan.. Nešto malo bolja igra ulaskom Bekića i da nije njega, vjerujte da ne bi dali gola. Više je njegov gol nego ovog Šćepanovića. Golman nulaa, koje greške pravi.. Da li je umor krivac ili nešto drugo, ja to ne znam, ali veoma loše.
Ma dovoljno za uzvrat,važnije je da budu pravi u nedjelju.Mada po ovom izvješću na SS ba bili smo bolji u oba poluvremena ali ne bitno.Što se tiče Bekića ako nije potpisao ugovor,a mislim da nije, ne treba ni da igra pa makar bio najbolji.Princip je princip i ako su popustili treba da objasne zašto ako su kazali da neće igrati ako ne potpiše.To bi bilo pošteno prema ostalim igračima ali i navijačima.
Uglavnom bez obzira na igru kup je uspješno odrađen , bar ovaj prvi dio, ono što je najvažnije zabili smo gol i u uzvratu će biti manji pritisak i jednim golom riješavamo sve.Koliko vidim igrali smo bez Đurića,Simeunovića,Nikolića a Zlatić i Aleksić svakako ne mogu igrati u kupu.Dobro je da se rasporedi minutaža zbog zgusnutog rasporeda a i da se ohlade neke usijane glave.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 12 mar 2014, 22:55

Okani se šuplje mostarske,princip je princip! Bekić treba da igra bez obzira što nije potpisao ugovor ako ima kvalitet za prvih 11 radi interesa samo Zrinje i boljeg plasmana! On igrao ili ne na kraju sezone ode kao slobodan igrač! Što se Borussia sa Lewandovskim ne inati ??? a bogatiji su 100 puta od nas! Tvoja logika je da trener nema šta da govori i pokazuje igračima na treningu jer igrači već sve dovoljno znaju i naučili su kroz omladinske škole pa vjerovatno nam trener onda i netreba pa se pitam tko ga i zašto plaća ??? Nego dođi prekosutra na trening malo pa pogledaj voljenog Zrinju a nemoj šupljačiti preko foruma...

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 13 mar 2014, 14:10

Kakvo je stanje za nedjelju?
Jel se Simeunović oporavio od udarca zbog kojeg nije mogao igrati u kupu?
Kakvo je stanje s Graovcem i zadnjom linijom?

Ajmo neke info prije tekme. :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 mar 2014, 16:35

ima li kakav izvjestaj od jucer ili slika,da vidim u kakvom je stanju teren.
1946

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 13 mar 2014, 18:58

ZrinjskiMostar je napisao/la:Okani se šuplje mostarske,princip je princip! Bekić treba da igra bez obzira što nije potpisao ugovor ako ima kvalitet za prvih 11 radi interesa samo Zrinje i boljeg plasmana! On igrao ili ne na kraju sezone ode kao slobodan igrač! Što se Borussia sa Lewandovskim ne inati ??? a bogatiji su 100 puta od nas! Tvoja logika je da trener nema šta da govori i pokazuje igračima na treningu jer igrači već sve dovoljno znaju i naučili su kroz omladinske škole pa vjerovatno nam trener onda i netreba pa se pitam tko ga i zašto plaća ??? Nego dođi prekosutra na trening malo pa pogledaj voljenog Zrinju a nemoj šupljačiti preko foruma...

Normalno da je princip i ja se toga držim od početka.Kad su drugi žugali na Bekića ja sam ga branio i drag mi je kao igrač ali ni u jednom kolektivu,kolektivnom sportu pa tako i nogometu ne može biti reda u svlačionici ako pravila vrijede samo za neke igrače.Ja ovdje prigovaram upravi, točnije Šulenti, jer on je sam rekao dok ne potpiše novi ugovor da neće igrati.I šta je se u međuvremenu promijenilo?Lewandovski?Pa Borusija je Lewandowskog prodala dok je imao ugovor i uzeće milione od Bayerna a Bekić ne želi potpisati novi ugovor koji mu istječe na ljeto a nije htio ići u Split iako su klubovi sve dogovorili.Mislim da je razlika očita.Deni?Isto strašan igrač ali neće i ne smije biti iznad Zrinje i točka.
Što se tiče treninga ,izvlačiš riječi iz konteksta.Istina je da ne pratim treninge ali zar Karačić sada na treningu treba pokazivati stoperima ,koji imaju nekoliko sezona premijerligaškog i inog iskustva, gdje da stoje ili kako da iznesu loptu iz svog šesnaesterca što nas je koštalo poraza na grbavici.Pa nisu ovo kadeti nego prvi tim.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 13 mar 2014, 20:15

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 4998_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; evo vam bivšeg fudbalera na reklamnoj za sličice Panini ;)

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 13 mar 2014, 21:37

Majstore, da bi u potpunosti razumio slučaj Bekć moraš znati neke stvari koje su se desile malo prije Karačića tako da i ova Uprava sa Šulom nije mogla ništa napraviti! Napraljene su neke greške mnogo prije i to je glavni razlog što ne želi da potpiše ugovor... neke stvar nisu za foruma a pogotovo ovoga pa ne želim detaljnije pisati!

Pozdrav!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 13 mar 2014, 23:20

Ok.razumijem.Ali onda je sula trebao sutit a ne trenirat strogocu.Ma samo da mi dobijemo slijedece dvije tekme doma pa makar DUjkovic dao golove

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 15 mar 2014, 11:22

Sutra nogometaši HŠK Zrinjski na svom terenu dočekuju momčad Radnika iz Bjeljine.

U tu svrhu danas je u prostorijama Zrinjskog održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Branko Karačić, te mladi nogometaši Ivo Zlatić i Marin Vranjić.
Očekivanja su svakako velika, mi kada igramo protiv takvih protivnika favoriti smo na domaćem terenu, ali Radnik je ekipa koja može svakome stvoriti probleme. Mi uz određene probleme moramo prihvatiti ulogu favorita da bi došli do onoga što želimo, a to je pobjeda i tri boda, rekao je trener Karačić.

Iskreno mislim da smo puno kvalitetnija ekipa, te uz pravilan pristup i podršku sa tribina pobjeda ne bi trebala biti upitna, kazao je mladi Ivo Zlatić.

Sličnog je mišljenja i Marin Vranjić: Sutra igramo protiv borbene i jako disciplinirane ekipe. Moja očekivanja, kao i svih nas igrača su tri boda i uz zalaganje i htjenje mi ćemo uz naše navijače doći do pobjede.

U sutrašnjoj utakmici trener ne može računati na Barišića koji ima kartone, a sastav za sutrašnju utakmicu još nije definirao.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Radnik igra se sutra sa početkom u 15. sati na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.
RIP CITY!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 15 mar 2014, 23:25

Lillard0 je napisao/la:Sutra nogometaši HŠK Zrinjski na svom terenu dočekuju momčad Radnika iz Bjeljine.

U tu svrhu danas je u prostorijama Zrinjskog održana tiskovna konferencija na kojoj su se nazočnim novinarima obratili šef struke Branko Karačić, te mladi nogometaši Ivo Zlatić i Marin Vranjić.
Očekivanja su svakako velika, mi kada igramo protiv takvih protivnika favoriti smo na domaćem terenu, ali Radnik je ekipa koja može svakome stvoriti probleme. Mi uz određene probleme moramo prihvatiti ulogu favorita da bi došli do onoga što želimo, a to je pobjeda i tri boda, rekao je trener Karačić.

Iskreno mislim da smo puno kvalitetnija ekipa, te uz pravilan pristup i podršku sa tribina pobjeda ne bi trebala biti upitna, kazao je mladi Ivo Zlatić.

Sličnog je mišljenja i Marin Vranjić: Sutra igramo protiv borbene i jako disciplinirane ekipe. Moja očekivanja, kao i svih nas igrača su tri boda i uz zalaganje i htjenje mi ćemo uz naše navijače doći do pobjede.

U sutrašnjoj utakmici trener ne može računati na Barišića koji ima kartone, a sastav za sutrašnju utakmicu još nije definirao.

Utakmica HŠK Zrinjski-FK Radnik igra se sutra sa početkom u 15. sati na stadionu HŠK Zrinjski u Mostaru.

Borac kiksao ,Olimpic umalo a imam neki osjećaj da će i Željo sutra u Lukavici ostati kratkih rukava.Nama i X odgovara da se primaknemo na pristojnu razliku a onda slijedeći vikend akobogda il' stižemo Želju ili bježimo Širokom ali idemo redom.Sutra Radnik ,sjećam se lani da smo se dobro napatili s njima kada nam je Basara zabio za 0-1.Oni su uzeli bod i Želji na grbavici,dobili Slaviju u Lukavici ali su na zadnja 4 gostovanja 4 puta poraženi.Mi smo ih redovno dobijali kući (samo smo jednom izgubili u gostima) znači tradicionalno nam leže a i općenito puno smo bolji.Šteta za Barišića ali ako već mora da puzira bolje protiv Radnika nego protiv Borca slijedeći vikend.Šta je sa Denijem ,je li stvarno povrijeđen ili je nešto drugo u pitanju?

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 15 mar 2014, 23:58

Steta za Barisica al ima da se scepanovic dokaze ili ce mozda djurica povuci iza skupa sa muminovicem da igra.
Deni nije trenirao 4 dana zbog udarca kojeg je primio al biti ce na klupi ako ce trebati uskociti i rijesiti stvar :)
Sutra stvarno zelim da zabijemo u prvih 20 pa nek pritisak bude na njima.
Ajmo zrinja po nova 3 boda!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 mar 2014, 00:07

HercUSrcu je napisao/la:Steta za Barisica al ima da se scepanovic dokaze ili ce mozda djurica povuci iza skupa sa muminovicem da igra.
Deni nije trenirao 4 dana zbog udarca kojeg je primio al biti ce na klupi ako ce trebati uskociti i rijesiti stvar :)
Ma jašta , rani gol bi puno olakšao posao.Strah me samo nekog njihovog slučajnog gola ili ne daj bože da dobijemo crveni karton, inače smo duplo bolji i ne bi smjelo biti problema.Denija onda bolje čuvati ako zatreba a đuka i milan da igraju pozadi.Možda Basaru gurnut da zabije jer se često desi ona "tko će kome ko svoj svome" ali i zato da mu yebemo sve po spisku ako bude sebičan i previše soliro.Vrijeme je da mu kažamo šta ga ide ali kažem ako bude......

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 16 mar 2014, 08:20

zrinja05 je napisao/la:
HercUSrcu je napisao/la:Steta za Barisica al ima da se scepanovic dokaze ili ce mozda djurica povuci iza skupa sa muminovicem da igra.
Ma jašta , rani gol bi puno olakšao posao.Strah me samo nekog njihovog slučajnog gola ili ne daj bože da dobijemo crveni karton, inače smo duplo bolji i ne bi smjelo biti problema.Denija onda bolje čuvati ako zatreba a đuka i milan da igraju pozadi.Možda Basaru gurnut da zabije jer se često desi ona "tko će kome ko svoj svome" ali i zato da mu yebemo sve po spisku ako bude sebičan i previše soliro.Vrijeme je da mu kažamo šta ga ide ali kažem ako bude......
Naravno da bi bilo odlično otvoriti utakmicu sa ranim golom,ali kako god moramo danas dobit,uz sav respekt prema Radniku nemaju danas šta tražit i 3 boda moraju ostat u Mostaru ako mislimo nešto ozbiljnije i nadam se da će posjeta bit solidna,napokon će i vrijeme poslužit za vrijeme utakmice.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 16 mar 2014, 08:32

Hoce li biti mozda kakav stream gdje?

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 16 mar 2014, 09:41

HercUSrcu je napisao/la:Hoce li biti mozda kakav stream gdje?
Nema. Ni ja nisam u mogucnosti otic na utakmicu pa se nadam da ce ovo momci rijesit lagano.
RIP CITY!

CroCop
Kontakt:

Post Postao/la CroCop » 16 mar 2014, 13:34

Uvjeti za igru idealni, imam neki dobar predosjecaj i predviđam potop Radnika..

3:0 k'o god zabije

HŠKZ
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 16 mar 2014, 15:13

Vec je 2:0, Nikolic dvostruki strijelac 8-) . Ma da, uvijek razbijaju kad ja nisam prisutan kao protiv Borca nedavno :mrgreen: ...

EDIT: hat-trick Nikolica, sunce ti jbem :lol:
RIP CITY!

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 16 mar 2014, 15:30

De nemoj vise nikad dolazit na utakmice ako se jos jednom ponovi da razvalimo nekog dok te nema :D

3-0..drago mi zbog nikolica..ajmo probat jos malo gol razliku nabiti..

Samo da ne dobijemo glupe kartone i da se nitko ne ozlijedi..

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 16 mar 2014, 15:50

:D :D
slika
RIP CITY!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.