Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
seo buduci kapiten, najdrazi igrac u repci, seo kralj, ne zezam se ni sekunde
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Kolašinac smiruje situaciju: Sve je to normalno u fudbalu
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac bio je najbolji Zmaj na terenu u porazu od Egipta.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u Innsbrucku od Egipta sa 2:0, a nakon utakmice diglo se dosta prašine.
Međutim, Kolašinac poziva na smirivanje situacije, te napominje kako su porazi i loša igra sastavni dio fudbala.
“Fudbal je takav. Nekad izgubiš, nekad pobijediš. Sve je to normalno”, kaže Kolašinac njemačkim medijima, pa dodaje:
“Za nas je najbitnije da ostanemo zdravi do Svjetskog prvenstva. Prijateljske utakmice se svakako prve zaborave. Ubijeđen sam da ćemo biti pravi do utakmice sa Argentinom”, dodao je defanzivac njemačke ekipe Schalkea.
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac bio je najbolji Zmaj na terenu u porazu od Egipta.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u Innsbrucku od Egipta sa 2:0, a nakon utakmice diglo se dosta prašine.
Međutim, Kolašinac poziva na smirivanje situacije, te napominje kako su porazi i loša igra sastavni dio fudbala.
“Fudbal je takav. Nekad izgubiš, nekad pobijediš. Sve je to normalno”, kaže Kolašinac njemačkim medijima, pa dodaje:
“Za nas je najbitnije da ostanemo zdravi do Svjetskog prvenstva. Prijateljske utakmice se svakako prve zaborave. Ubijeđen sam da ćemo biti pravi do utakmice sa Argentinom”, dodao je defanzivac njemačke ekipe Schalkea.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Principatus
- Kontakt:
Eh da ovako profesionalno razmisljaju svi nasi igraci, kad je u pitanju fizicka sprema...Sead se dotakao i igranja za reprezentaciju, te nadolazećeg Mundijala.
"Tokom zimske pauze sam individualno trenirao uz poseban program zbog čega sam uspio smršati 4 kilograma. Znao sam da moram poraditi na tome i postao sam brži i fleksibilniji u odnosu na raniji period. Selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić još uvijek nije odredio imena putnika za Brazil. Kazao nam je kako će privilegiju imati igrači koji igraju u svojim klubovima, tako da sam jako koncentrisan na svoje partije u ekipi Schalkea. Naravno, veoma mi je drago što će mi se ukazati prilika igrati na Svjetskom prvenstvu."
Misketu isto niko ne zabranjuje da sebi uzme privatnog trenera i nekoga ko ce mu ishranu planirati.
Nije toliko skupo, a zlata bi mu vrijedno bilo.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ode Kola u rudare

A zna se i skockati kad hoce

Ova mi je najbolja

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
kad pukne Adidas, mora se kupit' dres od momčiluke 

-
- Kontakt:
Meni je najjace sto momciluk ozbiljno shvata ovo Papetovo ''ko bude igrao u svom klubu igrat ce i u reprezentaciji,ko ne bude,nema sanse da ide u Brazil''.Pa Pape je ovo makar 124 puta ponovio i makar 127 puta sam sebi skocio u usta zbog toga.Kola ko vojnik sve zahtjeve ispostuje.Principatus je napisao/la:Eh da ovako profesionalno razmisljaju svi nasi igraci, kad je u pitanju fizicka sprema...Sead se dotakao i igranja za reprezentaciju, te nadolazećeg Mundijala.
"Tokom zimske pauze sam individualno trenirao uz poseban program zbog čega sam uspio smršati 4 kilograma. Znao sam da moram poraditi na tome i postao sam brži i fleksibilniji u odnosu na raniji period. Selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić još uvijek nije odredio imena putnika za Brazil. Kazao nam je kako će privilegiju imati igrači koji igraju u svojim klubovima, tako da sam jako koncentrisan na svoje partije u ekipi Schalkea. Naravno, veoma mi je drago što će mi se ukazati prilika igrati na Svjetskom prvenstvu."
Misketu isto niko ne zabranjuje da sebi uzme privatnog trenera i nekoga ko ce mu ishranu planirati.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Da su nama svi ko Kola profesionalni , gdje bi nam kraj bio. Jedva cekam adidasove dresove , njegovo prezime ide na ledaMetanorisBack je napisao/la:Meni je najjace sto momciluk ozbiljno shvata ovo Papetovo ''ko bude igrao u svom klubu igrat ce i u reprezentaciji,ko ne bude,nema sanse da ide u Brazil''.Pa Pape je ovo makar 124 puta ponovio i makar 127 puta sam sebi skocio u usta zbog toga.Kola ko vojnik sve zahtjeve ispostuje.Principatus je napisao/la:Eh da ovako profesionalno razmisljaju svi nasi igraci, kad je u pitanju fizicka sprema...Sead se dotakao i igranja za reprezentaciju, te nadolazećeg Mundijala.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kakvog smo igracinu dobili a da nismo ni svjesni samo kad bi ga smjesni pape znao iskoristit... Ovo sto on ozbiljno shvata trenera to je njemacki mentalitet I profesionalni odnos koji da je rastao kod nas nikad nebi naucio...
Nemojmo zaboraviti da su ga prvo htjeli u U21.gruezi je napisao/la:Kakvog smo igracinu dobili a da nismo ni svjesni samo kad bi ga smjesni pape znao iskoristit... Ovo sto on ozbiljno shvata trenera to je njemacki mentalitet I profesionalni odnos koji da je rastao kod nas nikad nebi naucio...
-
- Kontakt:
Gdje nam je nas Majstor10
Brate ima li novih talenata da si ih upratio ?

Brate ima li novih talenata da si ih upratio ?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Seo ruši od prve minute Augsburgovce 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Standardno.Sheyi je napisao/la:Seo ruši od prve minute Augsburgovce
Keller mu toliko vjeruje da bi prije Draxlera izbacio nego njega.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Fuchs i Aogo povrijedjeni, ionako nema tu koga staviti. 

- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Sead Kolašinac
Oba se povrijedila na treningu pri kontaktu sa SeomGoalgetter je napisao/la:Fuchs i Aogo povrijedjeni, ionako nema tu koga staviti.

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Kakva igra rusioca u prvih 25 minuta, ubjedljivo najbolji.
Legenda nasa,pa frajer bukvalno raznosi protivnika!
Ubedljivo najbolji dosad,evo su i izjednačili izgleda
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Vrlo dobra partija u prvom poluvremenu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Seo asistencija 

- BavaracZenica
- Kontakt:
Ovako se postaje najbolji bek
odlicno u odbrani, plus u napadu asistencija ili gol, u ovom slucaju asistencija
odlicna partija Seje naseg.. samo nastavi tako Yose

odlicna partija Seje naseg.. samo nastavi tako Yose

FC Bayern !!!!!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, HariTz i 23 gosta.