LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

sundancekid
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la sundancekid » 09 mar 2014, 22:57

Hehe, dzaba prednost, kolika god ona bila, kad nam se taktika svodi na to da sutnemo loptu u 5toj sekundi napada, i nista dogovoreno nemamo za odigrat. Mozes imat 105 razlike 5min do kraja, i opet ces se dovest u egal situaciju ako ne znas iskoristit normalno vrijeme za napad. A nas strucnjak je garant reko - imamo 15 razlike, ajmo malo brze napad, upustimo se u trku sa Westbrookom :lol: :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2014, 23:09

Hahahhahahahaha

Koji su ovo kraljevi...Dokazali da se mogu nositi sa Thunderima i na kraju ce izgleda izgubiti utakmicu, iako su 6 minuta prije kraja imali +15. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 mar 2014, 23:11

Baaazemoooreee.
Bravo momci, samo pristup, volja, htijenje u Lakers dresu. ;) Ostalo ove godine ni nije bitno.
...Život za Široki...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 mar 2014, 23:14

Ipak pobjeda 8-)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 09 mar 2014, 23:14

Bazemore odličan na kraju, veoma vaznih 7 poena. Lijepo je vidjeti ovakvu pobjedu u ovoj sezoni 8-)

Meeks malo stao na kraju, nije fer prema gostima :D
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 09 mar 2014, 23:14

Sve cestitke,malo da se spasi obraz.Bazemore na kraju pokazao mu.da i rijesio utakmicu.

Westbrook indijanac,Durant 3.14cka.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 mar 2014, 23:15

vrhunska tekma i pobjeda 8-)

čekao sam samo gasola preko 20.5, on dao 20... samo njega, ali ajde, nek smo pobijedili :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 09 mar 2014, 23:19

Igram NBA 2k, i definitivno ni na igrici nema onako brzog igraca ko sto je Westbrook. Covjek je nevjerovatan kad ufati svoj trk, straasnooo... Durant ufati triple double, iako se nafulo pred kraj poluotvorenih trica, ali to tako ide, nekad te sud hoce, nekad ne, nista strasno.

Sto se nasih tice, imat 15 razlike i drzat ovaj run&gun tempo je nebulozno, samo nas je sreca spasila da zaplatimo. A ova tekma nazalost nije mjerilo bilo cega, jer je uvijek ovako kad nas prosere sut, a ostalih 99% utakmica ne znamo kud udaramo na terenu.

Bravo Meeks za career high.

Sve u svemu, lijepo se zabavismo nedeljnom tekmom u finom terminu :)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 mar 2014, 23:23

Na kraju ipak nekako izvukose pobjedu...
Meeks im je u Kobe Bryant mode-u presudio veceras/danas. Ova pobjeda nas je unazadila za jednu poziciju kada je draft u pitanju, no ima jos dosta do kraja i vidjecemo gdje cemo po tom pitanju na kraju zavrsiti.

Sljedece sedmice igramo samo dvije utakmice (i to B2B utakmice) u Cetvrtak kod OKC-a i u Petak kod Spursa.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 09 mar 2014, 23:36

Svaka cast Meeksu, stvarno je resetao veceras meni je glavni onaj Bazemore, kakav mangup i po.
Prvo ona trica, pa dvica, pa kao slag na tortu ono polaganje. Naravno svaka cast i Meeksu, stvarno je resetao veceras
Ko je prije sezone sanjao da ce nam Kent Bazemore biti igrac odluke u kljucnim trenutcima a momak do jucer glumio maskotu na klupi Warriorsa :lol:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 mar 2014, 14:26

REPORT: The LA Lakers will most likely fire head coach Mike D'Antoni after this season, according to Yahoo.com.

jes, pliz! 8-)

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 11 mar 2014, 15:00

kokuz je napisao/la:REPORT: The LA Lakers will most likely fire head coach Mike D'Antoni after this season, according to Yahoo.com.

jes, pliz! 8-)
Džaba kad Phil ode u New York.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 mar 2014, 15:09

Koga bi mogli dovesti?

George Karl, Stan Van Gundy, Lionel Hollins su slobodni...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 11 mar 2014, 15:36

Priča se čak da Phil pregovara sa Knicksima samo da natjera Mitcha da ga dovede u Lakerse, a ne da ga pusti da ode u Lakerse :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 mar 2014, 16:52

Mislim da je doslo vrijeme da navijaci prestanu sanjati o povratku Jacksona, jer ruku na srce to se nece dogoditi dok se Jim Buss za bilo sta pita u klubu.

Srce sta ces vise...Dobijes kvalitetan pick na draftu, a uz to ti D`Antoni vise ne biti trener. :D :D

Sto se tice nasljednika moje zelja je Monty Williams, no od toga nazalost nece biti nista.

Mislim da ce na kraju ekipu preuzeti Byron Scott...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 mar 2014, 00:48

Making official what had been obvious for weeks, the Lakers announced Wednesday that Kobe Bryant will not play again this season, saying, in the words of trainer Gary Vitti, “we’ve simply run out of time for him to return” from the fractured left knee.

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 13 mar 2014, 18:26

Neutral je napisao/la:Making official what had been obvious for weeks, the Lakers announced Wednesday that Kobe Bryant will not play again this season, saying, in the words of trainer Gary Vitti, “we’ve simply run out of time for him to return” from the fractured left knee.
Hahaha, kakva suplja :mrgreen: Ja sam ubijedjen da bi se sad skino i uso na teren, da je borba za play off u pitanju....ali ovako, posto ganjaju tankiranje, ne mozes Kobea drzat na terenu, on bi shebo sve planove...

Ali mi opet nije jasna ta logika, covjek u tim godinama da ne igra utakmice, propusti cijelu sezonu, i kao naredne se nesto ocekuje od njega samo zato sto daje izjave tipa - "svi koji me podcjenjuju samo me motivisu da budem bolji" i slicno...

Salu na stranu, daj Boze da on bude iole onaj stari kad se vrati godinu stariji, zalijecen od kojekakvih povreda, sa tijelom koje sezonu nije igralo i bez osjecaja (igracke forme), za koji znamo da moze steci samo igranjem...

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 13 mar 2014, 18:44

Kevin Durant on Kobe Bryant: "KOBE and MJ are neck and neck as far as skill".

"Me, Carmelo, LeBron, Paul George, what we’ve done out there in this league is nothing compared to what Kobe did" Durant on this yr scoring.

" Intensity and focus and he will play to win...same intensity every time no matter who’s on the court.” Durant on playing vs Kobe.

Durant asked if he models anything after Kobe? “Of course. He’s the greatest of all time. His skill is 2nd to none."

"We live in a world of what have you done for me lately. We don’t remember the day before sometimes" Durant on Kobe's past scoring streaks.

Kevin Durant calls Kobe the ''Greatest of All-Time'', says Kobe and M.J. are top 2, talks about Kobe's mentorship over the years.

Durant on Kobe: ''He’s the greatest of all time. His skill is second to none. Him and M.J. are neck and neck as far as skill.''

''Kobe is the top two best ever in just having skill, footwork, shooting the 3, shooting the pull-up, posting up, dunking on guys and ball handling. Kobe and Jordan are 1 and 1A.''

Durant says he has called Kobe for advice and to ''pick his brain a little bit'', talks about Kobe's intensity and legacy.

''What guys are doing now is nothing compared to what he did. Me, Carmelo, LeBron, Paul George, what we’ve done out there in this league is nothing compared to what Kobe did.'' -Kevin Durant

Durant on when he plays Kobe: "I don’t give a damn who he is. He don’t give a damn who I am. We’re going to go at it.”

8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 mar 2014, 18:56

Covjek prepoznaje velicinu i ima respekta za istu, za razliku od pojedinih pristavih pubertetlija, srednjoskolaca i first year studenata na forumu cije poznavanje NBA-a seze max 5 sezona unazad, dok se kunu u box score i isprazne statistike pritom da bi opravdali nepostojecu poantu.
...Život za Široki...

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 13 mar 2014, 20:41

Nije Durant nista novo rekao...manje-vise sve ono sto svi vec znaju.

Od Bryanta ne ocekujem previse sljedece sezone ali u MSG-u protiv Phila mora odigrati nesto specijalno,u to sam siguran.

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.