Sudjenje se vrsi Uliju. Znam da biste vi voljeli da se i Bayern proglasi kriminalnom skupinom, ali ne ide to tako.opel je napisao/la:Treba pričati o financijskoj disciplini i kritikovati vlasnika PSG što upumpava pare u klub, a ovaj upumpava u svoj džep 130 miliona, mada mi se čini cifra ipak prevelika. To je dokaz da ljudska pohlepa nema granica, a to što se neke lige zovu tajkunske, a druge su kao čiste ko suza je stvar forme, u praksi vidimo da se ipak dešava nešto sasvim drugo.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: Bundesliga
#divovi
Ne komentariši ono što misliš da ja ili mi mislimo, nego ono što sam napisao.moustapha je napisao/la:l"]Sudjenje se vrsi Uliju. Znam da biste vi voljeli da se i Bayern proglasi kriminalnom skupinom, ali ne ide to tako.
- moustapha
- Kontakt:
Pošto ti znaš šta ja mislim, ne trebam više ni pisati, da ne svodimo raspravu na lični nivo.moustapha je napisao/la:Sasvim je jasno sta si napisao i mislio.
Mustulluk
3,5 godine cuze za Enesa!
Tamam dovloljno da skonta jel se isplatilo Geca i Levata zasut milionima ispod stola
Al ruku na srce, treba mu debelo priznat sto je poturio glavu za klub.

Tamam dovloljno da skonta jel se isplatilo Geca i Levata zasut milionima ispod stola

Al ruku na srce, treba mu debelo priznat sto je poturio glavu za klub.

Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
@ BVB-ovci i @ Bayern-ovci
na temi Bayern-a mozete diskutovati o kazni za Uli Hoennesa, a bilo bi dobro kada bi nas Vasih gluposti postedijeli na ovoj temi.
na temi Bayern-a mozete diskutovati o kazni za Uli Hoennesa, a bilo bi dobro kada bi nas Vasih gluposti postedijeli na ovoj temi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Po zasluzi.Lokos19 je napisao/la:Mustulluk![]()

Mogla je još koja godina više, al' nejse!

Pozdrav uz pjesmu :
Atemlos in den Knast!
[youtube][/youtube]
(prepoznat' će se za koga)

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Ahahaha divi avatara...je l' to Uli pres'o u Juventus
Al' Bavarci su mi najjaci...fol sad igraju za njega,umjesto da popljuju kriminalca ...e ove danasnje omladine
Eto necu vise o lopovima...pokvarismo temu
Leverkusen zaradio 23 miliona eura u ligi prvaka(samo od Uefe).
Hunt najvjerovatnije odlazi iz Werdera a Farfan ima klauzulu na 15 miliona i mogao bi otici u Galatasaray na kraju sezone...Hahn takodje ima klauzulu i to na 2,25 miliona.

Al' Bavarci su mi najjaci...fol sad igraju za njega,umjesto da popljuju kriminalca ...e ove danasnje omladine

Eto necu vise o lopovima...pokvarismo temu

Leverkusen zaradio 23 miliona eura u ligi prvaka(samo od Uefe).
Hunt najvjerovatnije odlazi iz Werdera a Farfan ima klauzulu na 15 miliona i mogao bi otici u Galatasaray na kraju sezone...Hahn takodje ima klauzulu i to na 2,25 miliona.
Pojedoše se od muke što Bayern nije uvučen u ovaj proces.Kompleksi rade punom parom. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vesele se ljudi, cak i na avatare ga postavljaju i nekaSaurman je napisao/la:Pojedoše se od muke što Bayern nije uvučen u ovaj proces.Kompleksi rade punom parom.

Vjerovatno je to ta racunica

Tako je,Bayern više neće kupovati iz Dortmunda jer više nema šta kupiti.Bilall je napisao/la:Vesele se ljudi, cak i na avatare ga postavljaju i nekaSaurman je napisao/la:Pojedoše se od muke što Bayern nije uvučen u ovaj proces.Kompleksi rade punom parom.jer sada Bayern vjerovatno nece kupavati igrace od konkurencije i nece biti toliko jak
![]()
Vjerovatno je to ta racunica

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ne samo iz Dortmunda, nego uopste iz BundesligeSaurman je napisao/la:Tako je,Bayern više neće kupovati iz Dortmunda

Kada budu i zainteresovani za nekog igraca prvo ce otici pa pitati ove iz Dortmunda da li ga trebaju kupiti

Takva ce biti uprava bez Hoenessa i to ce biti prava uprava koja ce biti dobra za Bundesligu

Sve ce da bude med i mlijeko u BuLi

Slažem se s ovim, ne treba kupovati iz BL, jer Bundesliga je postala interesantna koliko i škotska liga, a ako zanemarimo Bayern, kvalitet BL je na nivou talijanske koja nikad lošija u istoriji nije bila. Ako ovako nastave, iduće sezone će ih PSG i Monaco rastavljati na proste faktore. Neće im trebati Real, Barca, Atletico, MU i Čelzi mislim za rastavljanje na proste faktore. Biće dovoljan i Galatasaray i Atletico.Bilall je napisao/la:ne samo iz Dortmunda, nego uopste iz BundesligeSaurman je napisao/la:Tako je,Bayern više neće kupovati iz Dortmunda![]()
Kada budu i zainteresovani za nekog igraca prvo ce otici pa pitati ove iz Dortmunda da li ga trebaju kupiti![]()
Takva ce biti uprava bez Hoenessa i to ce biti prava uprava koja ce biti dobra za Bundesligu
Sve ce da bude med i mlijeko u BuLi
Kakav li je bas osjecaj kad ti na sudu dokazu da si licemjer? Jedno pricas,a drugo radis. Nije ni cudo sto je u BiH puno navijaca Bajerna.
- moustapha
- Kontakt:
Po kojoj tacki optuznice je to dokazano?Cauchy23 je napisao/la:Kakav li je bas osjecaj kad ti na sudu dokazu da si licemjer? Jedno pricas,a drugo radis. Nije ni cudo sto je u BiH puno navijaca Bajerna.

#divovi
Apsolutno! Bayern treba jos i novaca od prihoda dati konkurnciji kako bi se izbjegla propast Bundeslige jer ovo sa transferima sigurno nece biti dovoljno.opel je napisao/la:Slažem se s ovim, ne treba kupovati iz BL

Mislim... to bi bilo rjesenje u ovakvoj situaciji zar ne.
Obustaviti kupovinu igraca od konkurencije i plus im jos malo i pomoci finansijski da bi sve bilo zanimljivo u takmicenju posto ovako nema smisla. Ja sam uvjeren da ce nova uprava ici tim putem

Kada sve sumiramo, uprava Bayerna bi se trebala ponasati vise kao rukovodstvo Bundeslige koje treba da brine o konkurentnosti. Oni sasvim slucajno odgovaraju skupstini Bayerna i dionicarima tog kluba a njihova prava uloga mora biti briga za Bundesligom.
- Centre forward
- Kontakt:
I umjesto prefixa FC stavi "Merhamet" nebil' i koji sevap ubrali spašavajući sirotinju raju.Bilall je napisao/la:Apsolutno! Bayern treba jos i novaca od prihoda dati konkurnciji kako bi se izbjegla propast Bundeslige jer ovo sa transferima sigurno nece biti dovoljno.opel je napisao/la:Slažem se s ovim, ne treba kupovati iz BL![]()
Mislim... to bi bilo rjesenje u ovakvoj situaciji zar ne.
Obustaviti kupovinu igraca od konkurencije i plus im jos malo i pomoci finansijski da bi sve bilo zanimljivo u takmicenju posto ovako nema smisla. Ja sam uvjeren da ce nova uprava ici tim putem![]()
Kada sve sumiramo, uprava Bayerna bi se trebala ponasati vise kao rukovodstvo Bundeslige koje treba da brine o konkurentnosti. Oni sasvim slucajno odgovaraju skupstini Bayerna i dionicarima tog kluba a njihova prava uloga mora biti briga za Bundesligom.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Slazem se kolega...apsolutnoCentre forward je napisao/la:I umjesto prefixa FC stavi "Merhamet" nebil' i koji sevap ubrali spašavajući sirotinju raju.

Majko mila kako je ovo tuzno, ljudima najvece slavlje u zadnje dvije godine, ako ne i vise, sto je Hones osudjen
.

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
- Blaszczykowski
- Kontakt:
al zar vama nije čudno da u gospodarski najjačoj zemlji europe samo 1 klub troši kao lud, a svi su ostali kao nesposobni?
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.