Dobro si bogami ti ovozrinja05 je napisao/la:
Moje rezmišljanje :
Široki-Olimpic - 65%-35% - Olimpic ima igru za gostujući teren i da se revanš igra na pecari imali bi više šanse.
Željo-Sarajevo- 30%-70'% - Derbi je uvijek težak za prognozu ali ja ima neke svoje teorije.Koliko je god željo imao sreće u par ovih prvih tekmi toliko je Sarajevo imalo nesreće,mislim da će se kolo sreće malo okrenuti sada a i zakon velikih brojeva kaže da je vrijeme da pitari dobiju manijake.
Čelik-Velež - 50%-50% Ovdje je sve moguće, možda otežavajuća okolnost za velež je da revanš igraju kući i ako sutra izgube teško će im biti kući nadoknadit bilo kakav zaostatak.
Mladost -Zrinjski 75%-25%- Na prvi pogled Zrinja ima najlakšeg protivnika ali ovi iz Borca i Veleža se sigurno ne bi složili.Ekipa koja u zadnja tri kola protiv Olimpica,Borca i Veleža uzme 7 od mogućih 9 bodova je sve samo ne lagana ali sreća da su svije tekme i mislim da u dvije tekme imaju puno manje šanse ali ipak plemićima neće biti lako.

Nije baš da Sarajevo ima toliku prednost, ali i ja nešto mislim da bi prije mogli proći.
Mi (tj.Velež

Mladost sam gledao u subotu, ma dobro fizički spremna ekipa, čini mi se i taktički....sve ovisi o tome (kada će te im dati ( i hoćete li)dati prvi gol. ...ako bude neriješeno onda je tamo sve otvoreno...domaći teren je ipak domaći teren...al sveukupno Zrinjski je favorit svakako....