FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Armala
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Armala » 13 mar 2014, 00:31

Tek sad vidim ovu jabuku :lol: :lol:

Au Bilbija :o :o :o

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 13 mar 2014, 00:34

Ja sam prezadovoljan igrom, još uvijek smo neugrani ali je to daleko bolje od utakmice sa Čelikom. Mislim da su ključne naredne dvije utakmice u ligi da se ne pogubimo psihički.
Bilbija će proraditi u idućoj sa tri četri gola

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 13 mar 2014, 00:40

Ma znam brate ja to sve, al kad neko nije realan kao sto su oni djaba raspravljati sa nekim, igrac kalibra Mate Jajala nije igrao u zadnjih 10 godina u nasoj ligi al eto[/quote]

slazem se s tobom da nije sigurno u toliko godina igro bolji igrac od Jajala u Bh ligi..to je samo neko realno gledanje..ipak je on prosao nesto i u seria A i u Bundesligi.. ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 mar 2014, 00:41

felix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad.. ;)
Ne znam samo kako od bundesligaškog igrača postade igrač iznadprosječnog bosanskohercegovačkog kluba..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 13 mar 2014, 00:42

FaraonTM je napisao/la:
felix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad.. ;)
Ne znam samo kako od bundesligaškog igrača postade igrač iznadprosječnog bosanskohercegovačkog kluba..
smjesan si! de nam onda ti objasni svoje videnje?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 mar 2014, 00:43

felix54 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
smjesan si! de nam onda ti objasni svoje videnje?
Šta ću ti objašnjavati, rekao sam ti šta mislim.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

felix54
Kontakt:

Post Postao/la felix54 » 13 mar 2014, 00:45

Šta ću ti objašnjavati, rekao sam ti šta mislim.[/quote]
kladim se da bi ga volio vidit u zelji ;)

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 13 mar 2014, 00:49

felix54 je napisao/la:Šta ću ti objašnjavati, rekao sam ti šta mislim.
kladim se da bi ga volio vidit u zelji ;)[/quote]

Više bih volio vidjeti da se vrate povrijeđeni igrači. Ne igra pojedinac nego kolektiv a oni to nemaju godinama. Da ne skrećem više sa teme, to je to od mene.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 13 mar 2014, 01:01

felix54 je napisao/la:Ma znam brate ja to sve, al kad neko nije realan kao sto su oni djaba raspravljati sa nekim, igrac kalibra Mate Jajala nije igrao u zadnjih 10 godina u nasoj ligi al eto
slazem se s tobom da nije sigurno u toliko godina igro bolji igrac od Jajala u Bh ligi..to je samo neko realno gledanje..ipak je on prosao nesto i u seria A i u Bundesligi.. ;)[/quote]

Nisam gledao momka tako da za jednu utakmicu ne mogu suditi. Ali to je isto da iz Engleske dode Dzeko, propast karijera. Iz ove lige svi igraci jedva cekaju da odu Suljic, Said, Urdinov itd, a on kao igracina dosao u nasu ligu, nema logike. A da je iskusan jeste, vidjelo se danas..

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 mar 2014, 01:03

Pa normalno da je lik dosao da malo digne formu i da ce otici iz Sarajeva, tu je da odigra 15 + utakmica i cao !

Kao i Husejnovic vidi se da lik nije za nase like da je ovo prekucao i odmah je otisao tako ce i ovaj i svaki imalo bolji igrac u ovoj ligi.

A to vi sto pricate , malo ljubomora , malo neznanje

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 13 mar 2014, 01:06

aS_Roma je napisao/la:Pa normalno da je lik dosao da malo digne formu i da ce otici iz Sarajeva, tu je da odigra 15 + utakmica i cao !

Kao i Husejnovic vidi se da lik nije za nase like da je ovo prekucao i odmah je otisao tako ce i ovaj i svaki imalo bolji igrac u ovoj ligi.

Ja uopce nisam ljubomoran, a kad vidim kako mi nemamo tih kao EXTRA igraca a poslije 20 minuta je moglo biti hladno 2:0 onda mi je drago.

A ti kao navijac Sarajeva ne bi trebao biti zadovoljan kad ti u klub dode igrac da brusi formu i da odigra 10+ utakmica i ode.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 mar 2014, 01:11

monsen je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Pa normalno da je lik dosao da malo digne formu i da ce otici iz Sarajeva, tu je da odigra 15 + utakmica i cao !

Ja uopce nisam ljubomoran, a kad vidim kako mi nemamo tih kao EXTRA igraca a poslije 20 minuta je moglo biti hladno 2:0 onda mi je drago.

A ti kao navijac Sarajeva ne bi trebao biti zadovoljan kad ti u klub dode igrac da brusi formu i da odigra 10+ utakmica i ode.
Pa nisam zadovoljan naravno radi toga, al drago mi je otici na Koševo gledati Jajala, nego da mi kida zivce Čomor recimo.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 13 mar 2014, 01:12

Sve je to kratkog daha...

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 13 mar 2014, 01:15

Ja se nadam da cu barem u buducnosti u svom klubu gledati takve igrace, pa cemo vidjeti za kasnje.

Koliko para toliko i muzike bilo i ostalo

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 mar 2014, 07:51

NKJ je napisao/la:Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.

Horde nisu bile na tekmi. Zabrana je za gostujuce navijace.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 13 mar 2014, 08:13

Kakav osjecaj kad vidis da mrski protivnik brani golubarnik kao 92...neponovljivo :)

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 13 mar 2014, 08:26

Tako mi je simpaticno ovo prepucavanje izmedju Manijaka i Hordi, nevjerovatno, kako likovi imaju snage za tako smijesne rasprave, idu do iznemoglosti :lol: :lol:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 13 mar 2014, 08:27

BernardBarnjak je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.

Horde nisu bile na tekmi. Zabrana je za gostujuce navijace.
Da,ako kojim slucajem bude kazna treba se zaliti.Neformalna grupa gradjana dosla spontano na sjevernu tribinu,propust domacina koji treba kazniti novcano.
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 mar 2014, 08:29

Zasto nisu dosle Horde zla?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 13 mar 2014, 09:02

Zaostalo 17. kolo omladinske premijer lige

U-19 FK SLAVIJA-FK SARAJEVO O:4 Faris Handzic x2, Andjusic,Geca

U-17 FK SLAVIJA-FK SARAJEVO 1:0

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: juka55 i 21 gost.