Au Bilbija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne znam samo kako od bundesligaškog igrača postade igrač iznadprosječnog bosanskohercegovačkog kluba..felix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad..
smjesan si! de nam onda ti objasni svoje videnje?FaraonTM je napisao/la:Ne znam samo kako od bundesligaškog igrača postade igrač iznadprosječnog bosanskohercegovačkog kluba..felix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad..
Šta ću ti objašnjavati, rekao sam ti šta mislim.felix54 je napisao/la:smjesan si! de nam onda ti objasni svoje videnje?FaraonTM je napisao/la:Ne znam samo kako od bundesligaškog igrača postade igrač iznadprosječnog bosanskohercegovačkog kluba..felix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad..
kladim se da bi ga volio vidit u zeljifelix54 je napisao/la:Šta ću ti objašnjavati, rekao sam ti šta mislim.
slazem se s tobom da nije sigurno u toliko godina igro bolji igrac od Jajala u Bh ligi..to je samo neko realno gledanje..ipak je on prosao nesto i u seria A i u Bundesligi..felix54 je napisao/la:Ma znam brate ja to sve, al kad neko nije realan kao sto su oni djaba raspravljati sa nekim, igrac kalibra Mate Jajala nije igrao u zadnjih 10 godina u nasoj ligi al eto
Ja uopce nisam ljubomoran, a kad vidim kako mi nemamo tih kao EXTRA igraca a poslije 20 minuta je moglo biti hladno 2:0 onda mi je drago.aS_Roma je napisao/la:Pa normalno da je lik dosao da malo digne formu i da ce otici iz Sarajeva, tu je da odigra 15 + utakmica i cao !
Kao i Husejnovic vidi se da lik nije za nase like da je ovo prekucao i odmah je otisao tako ce i ovaj i svaki imalo bolji igrac u ovoj ligi.
A to vi sto pricate , malo ljubomora , malo neznanje
Pa nisam zadovoljan naravno radi toga, al drago mi je otici na Koševo gledati Jajala, nego da mi kida zivce Čomor recimo.monsen je napisao/la:Ja uopce nisam ljubomoran, a kad vidim kako mi nemamo tih kao EXTRA igraca a poslije 20 minuta je moglo biti hladno 2:0 onda mi je drago.aS_Roma je napisao/la:Pa normalno da je lik dosao da malo digne formu i da ce otici iz Sarajeva, tu je da odigra 15 + utakmica i cao !
Kao i Husejnovic vidi se da lik nije za nase like da je ovo prekucao i odmah je otisao tako ce i ovaj i svaki imalo bolji igrac u ovoj ligi.
A to vi sto pricate , malo ljubomora , malo neznanje
A ti kao navijac Sarajeva ne bi trebao biti zadovoljan kad ti u klub dode igrac da brusi formu i da odigra 10+ utakmica i ode.
NKJ je napisao/la:Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.
Da,ako kojim slucajem bude kazna treba se zaliti.Neformalna grupa gradjana dosla spontano na sjevernu tribinu,propust domacina koji treba kazniti novcano.BernardBarnjak je napisao/la:NKJ je napisao/la:Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.
Horde nisu bile na tekmi. Zabrana je za gostujuce navijace.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, Bilosta, Bordo10, Google [Bot], nedimmmm1337, plisek, Posejdon i 67 gostiju.