FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vusljanin definitivno medju najboljim na terenu veceras.Samo jos da se fizicki spremi,odlican igrac.Moze odigrati 45 minuta na odlicnom nivou.
1946
A gdje si ti danas?*Djorkaeff je napisao/la:armala smekeru juce smekas mjesto okupljanja a ovdje pricu prosipas![]()
dal ce ova djeca ikad doci pameti

[youtube][/youtube]
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Da li vam je igrao onaj Makedonac danas?
Igrao je jabucari.Najbolje zna Bucan,par puta ga je u duelu raznio da ovaj nije znao sta ga je snaslo.DzoleZeljo je napisao/la:Da li vam je igrao onaj Makedonac danas?
1946
Hehehe zavisi iz čije perspektive, ali znacemo za 15 dana.monsen je napisao/la:Sve u kupu ? Znaci brani jos jednu.ShofaII je napisao/la:Bandović će vjerovatno braniti sve utakmice u kupu a Delac u ligi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Armala je napisao/la:A gdje si ti danas?*Djorkaeff je napisao/la:armala smekeru juce smekas mjesto okupljanja a ovdje pricu prosipas![]()
![]()
Koji si ti jad, trebao si da pomognes drugarima da ne bjeze po parkovima, ja konto Djorkaef supremen ce doci
i opet hitna dolazila po vaseg na kraju....
nek admin pobrise ovo moje i od ovog maloljetnika na cije sam citiranje odgovorio
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Koliko je dobro igrao da se nije ni primijetio...Head je napisao/la:Igrao je jabucari.Najbolje zna Bucan,par puta ga je u duelu raznio da ovaj nije znao sta ga je snaslo.DzoleZeljo je napisao/la:Da li vam je igrao onaj Makedonac danas?

po dvojicujug-onostalgicar je napisao/la:Armala je napisao/la:A gdje si ti danas?*Djorkaeff je napisao/la:armala smekeru juce smekas mjesto okupljanja a ovdje pricu prosipas![]()
![]()
Koji si ti jad, trebao si da pomognes drugarima da ne bjeze po parkovima, ja konto Djorkaef supremen ce doci
i opet hitna dolazila po vaseg na kraju....
nek admin pobrise ovo moje i od ovog maloljetnika na cije sam citiranje odgovorio

jedan zelena surplus jakna a drugi je neki visoki
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
-
- Kontakt:
Dobar derbi,dobra atmosfera..dosli ste u finom broju,a samim time i napunili kasu nama
Stojcev ponovo najbolji,a i Jajalo na nivou.Bekovi podbacili,ostali solidni i sve se rijesava na Kosevu s tim sto mislim da cemo i mi biti spremniji i neki roviti igraci ce doci na svoje.Ocekujem derbi s dosta golova i na Kosevu 

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Pa dobro ti si tamo ordinir'o po sjeveru,sta si ono rek'oDzoleZeljo je napisao/la:Koliko je dobro igrao da se nije ni primijetio...Head je napisao/la:Igrao je jabucari.Najbolje zna Bucan,par puta ga je u duelu raznio da ovaj nije znao sta ga je snaslo.DzoleZeljo je napisao/la:Da li vam je igrao onaj Makedonac danas?
Gledajte hocete li izvuci zivu glavu

jabucari

1946
Nastavite da dominirate preko foruma, ide vam od ruke.
A ocekujem siguran prolaz ovdje, vidjelo se da smo jaci
-
- Kontakt:
Po cemu?Armala je napisao/la:Nastavite da dominirate preko foruma, ide vam od ruke.
8.5.1947
nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad.. 

Ma kakav Jajalo brate, za njega je Tomic , Essienfelix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad..

Sto bi rekli strumfovi
nisam ni na jednoj strani cast tomicu koji je isto tako odlican igrac vidi se na terenu sve, al jajalo bolje zatvara prostor bez lopte zna s loptom i tako je puno puno kompletniji igrac i stim je iskusniji od tomica..tako da se ne slazem stimaS_Roma je napisao/la:Ma kakav Jajalo brate, za njega je Tomic , Essienfelix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad..![]()
![]()
![]()
![]()
Sto bi rekli strumfovi

Joj Bilbija joj ....
Ma znam brate ja to sve, al kad neko nije realan kao sto su oni djaba raspravljati sa nekim, igrac kalibra Mate Jajala nije igrao u zadnjih 10 godina u nasoj ligi al etofelix54 je napisao/la:nisam ni na jednoj strani cast tomicu koji je isto tako odlican igrac vidi se na terenu sve, al jajalo bolje zatvara prostor bez lopte zna s loptom i tako je puno puno kompletniji igrac i stim je iskusniji od tomica..tako da se ne slazem stimaS_Roma je napisao/la:Ma kakav Jajalo brate, za njega je Tomic , Essienfelix54 je napisao/la:nisam navijac ni zelje ni sarajeva..al ovako realno cu reci, ocekivo sam vise od ovog sarajeva realno..ali treba biti realan i priznat da su stojcev i jajalo klasa i to ekstra klasa za nasu ligu..cisto sumnjam da si bi se sarajevo moglo icemu nadat da nisu uspjeli dovesti jajala, jer bas se vidi da decko umi s loptom i da je za ove u nasoj ligi klasa iznad..![]()
![]()
![]()
![]()
Sto bi rekli strumfovi
Trenutno korisnika/ca: Dave, pitarcenga, ventilateur i 27 gostiju.