PostPostao/la Benjo_AFC86 dana 07 maj 2013, 16:02Solvay1921 je napisao/la:Slazem se u potpunosti sa @HerLutwoII i kontam sta zeli reci![]()
@samolukavac molim te prestani sa neistinama. Niko nije ponudio nikakve pare. Naprotiv, koliko ja znam (a znam prilicno dosta) niko se iz Slobode nije obratio na adresu Radnickog. Oni se oslanjaju na sigurne bodove od njihove nove ljubavnice Gradine a od Banovica i njih vec ima osigurane bodove, u Gracanici ce od naredne utakmice biti otvoren stand za prodaju bodova kao i svake godine. Jedino ce u Lukavcu morati igrati fudbal jer znaju da je Radnicki sportski kolektiv a ne kupleraj kao neki od navedenih, pa neka bolji pobijedi. A kad si u ovako uskoj trci za titulu ko sto su Sloboda, Jedinstvo i Rudar onda ti fer-plej i nije bas najdraza opcija. Mi smo se u to uvjerili prosle sezone kada smo igrali fer plej, napravili strasan niz...a onda su se umijesali ovi iz Bihaca i odradili sve ono o cemu @HerLutwoII pise
RUDARSKA2 je napisao/la:
o kakvom vi derbiju pricate ???? ovo za nas nije nikakav derbi , niti vas smatramo nekim rivalima i konkurentima , opustite se ljudi . ovo je samo jos jedna neatraktivna utakmica na tusnju !!!!
a koja je to za vas derbi utakmica? Možda sa Iskrom iz Bugojna, ili Podgrmečom a? Spustite se malo na zemlju, Prva liga ste.. trenutno je Radnički bolje plasniran od vas tako da

Tuzla cijela bit' će plavo bijela. SL - AS.
Za Gradinu se slažem s tobom, jer i ovaj moderator je sad fan Slobode, a ovako je do neki dan pisao, to za Banoviće se zna od maja prošle godine