BravoSkver je napisao/la:Ja znam da Radnicki sledecu sezonu ime ambicije za PL pa im se ne isplati da se sa Slobodom bore

BravoSkver je napisao/la:Ja znam da Radnicki sledecu sezonu ime ambicije za PL pa im se ne isplati da se sa Slobodom bore
ja neznam sto vam se salje ta ponuda kad cemo vas demolirat u lukavcu...hladno...prosle ste nas sezone sa onim odronom od ekipe i smajilom na celu jedva 1 0 dobili i to presmijesnim golom a nasi su 2,3 predobre prlilike profulali....al sam za to da vam se posalju kakve pare u svakom slucau...treba se pomoc kad se mozesamolukavac je napisao/la:Prijatelji jesmo naravno, već dva mjeseca šaljete ponudu od 30 hiljada maraka da vam se proda utakmica u Lukavcu, a pošto ste prijatelji ne možemo da vas odbijemo
Pošteno nas ne možete dobiti nema šanse, znate i sami, ali drugim radnjama možete, samo što ponuda ne zadovoljava apetite čelnih ljudi u klubu, kako se bude pribiližavala utakmica ne sumnjam ja da će to rasti još puno više, ipak pobjeda znači u konačnici i Premier ligu a to košta puno, puno višestaragarda je napisao/la:ja neznam sto vam se salje ta ponuda kad cemo vas demolirat u lukavcu...hladno...prosle ste nas sezone sa onim odronom od ekipe jedva 1 0 dobili i to presmijesnim golom a nasi su 2,3 predobre prlilike profulali....al sa za to da vam se posalu kakve pare u svakom slucau...treba se pomoc kad se mozesamolukavac je napisao/la:Prijatelji jesmo naravno, već dva mjeseca šaljete ponudu od 30 hiljada maraka da vam se proda utakmica u Lukavcu, a pošto ste prijatelji ne možemo da vas odbijemo
dijaspora ajde na spavanje vrijeme ti jeSaltCityAttack je napisao/la:pa po meni ako Lukavac zeli u PL onda im je bolje da nas se rijese sto prije..jer mi ako ne udjemo ove ucemo slijedece 100%..prvo jer cemo imati bolji pocetak prvenstva i vjerujem da cemol i tad dovesit bolje igrace, mada i ako ova ekipa ostane i jos se uigra mi necmeo imati problema
Ljudi mi gostujemo sad kod Mladosti kojoj gori po nogama i samo pobjeda im treba protiv nas, onda dolazi nam Sloboda kojoj treba pobjeda, idemo onda u Čapljinu pa u Bihać, dolazi nam Bratstvo, idemo Gošku, i mi kući utakmice moramo dobiti jer sve drugo nas dovodi u nezgodnu poziciju i borbu za opstanak, a na ovim gostovanjima teško da možemo do bodova jer u ovoj ligi od 5 - og mjesta do 16-og Troglava svako može da ispadne, tako da kakve prodaje pa da onda ispadnemo iz lige, borit se pa šta bude, ko je bolji čestitke i idemo daljeSaltCityAttack je napisao/la:pa po meni ako Lukavac zeli u PL onda im je bolje da nas se rijese sto prije..jer mi ako ne udjemo ove ucemo slijedece 100%..prvo jer cemo imati bolji pocetak prvenstva i vjerujem da cemol i tad dovesit bolje igrace, mada i ako ova ekipa ostane i jos se uigra mi necmeo imati problema
cuj ne mozemo vas posteno pobjeditsamolukavac je napisao/la:Pošteno nas ne možete dobiti nema šanse, znate i sami, ali drugim radnjama možete, samo što ponuda ne zadovoljava apetite čelnih ljudi u klubu, kako se bude pribiližavala utakmica ne sumnjam ja da će to rasti još puno više, ipak pobjeda znači u konačnici i Premier ligu a to košta puno, puno višestaragarda je napisao/la:ja neznam sto vam se salje ta ponuda kad cemo vas demolirat u lukavcu...hladno...prosle ste nas sezone sa onim odronom od ekipe jedva 1 0 dobili i to presmijesnim golom a nasi su 2,3 predobre prlilike profulali....al sa za to da vam se posalu kakve pare u svakom slucau...treba se pomoc kad se mozesamolukavac je napisao/la:Prijatelji jesmo naravno, već dva mjeseca šaljete ponudu od 30 hiljada maraka da vam se proda utakmica u Lukavcu, a pošto ste prijatelji ne možemo da vas odbijemo
Ma ne brini dat ce vama Bihac ako zatreba,pa jarani ste stari s njimasamolukavac je napisao/la:Ljudi mi gostujemo sad kod Mladosti kojoj gori po nogama i samo pobjeda im treba protiv nas, onda dolazi nam Sloboda kojoj treba pobjeda, idemo onda u Čapljinu pa u Bihać, dolazi nam Bratstvo, idemo Gošku, i mi kući utakmice moramo dobiti jer sve drugo nas dovodi u nezgodnu poziciju i borbu za opstanak, a na ovim gostovanjima teško da možemo do bodova jer u ovoj ligi od 5 - og mjesta do 16-og Troglava svako može da ispadne, tako da kakve prodaje pa da onda ispadnemo iz lige, borit se pa šta bude, ko je bolji čestitke i idemo daljeSaltCityAttack je napisao/la:pa po meni ako Lukavac zeli u PL onda im je bolje da nas se rijese sto prije..jer mi ako ne udjemo ove ucemo slijedece 100%..prvo jer cemo imati bolji pocetak prvenstva i vjerujem da cemol i tad dovesit bolje igrace, mada i ako ova ekipa ostane i jos se uigra mi necmeo imati problema
tebi vjerovatno jeste s obzirom da je 7 sati razika ..i ne kontam sta si ti navalio na dijasporu ?anonymous001 je napisao/la:dijaspora ajde na spavanje vrijeme ti jeSaltCityAttack je napisao/la:pa po meni ako Lukavac zeli u PL onda im je bolje da nas se rijese sto prije..jer mi ako ne udjemo ove ucemo slijedece 100%..prvo jer cemo imati bolji pocetak prvenstva i vjerujem da cemol i tad dovesit bolje igrace, mada i ako ova ekipa ostane i jos se uigra mi necmeo imati problema
![]()
Posto si ti jedan od korektnijih forumasa, a ne koristis izraze poput pojedinih koji doDZu (inace se pise dodju, dođu...ali sta ja znam, ja sam "kompleksas iz Lukavca") tek onako, moram te napomenuti da je ekipu Slobode u Lukavcu vodio Denis Sadikovic a ne Mr. Karichultrasstyle_tz je napisao/la:brat bratu malo je 30.000 KM..al cim se pregovara, dogovorit ce se, ljudi smo, naci ce se neka razumna cijena
![]()
salu na stranu, ako sudjenje bude korektno i posteno i ako igraci Radnickog budi igrali borbeno i pozrtvovano ali korektno i sportski bez divljackih startova (ili ako sudija bude kaznjavao takve startove adekvatno) vjerujem da mozemo makar do boda...ekipa je daleko jaca od one Smajlijeve, ali u takvim utakmicama se nikad ne zna![]()
bolje stari oproban recept neg da jedni druge lomimo i zajebajemo haha vama pare i bodovi na jednom finom nama dragom mjestu i to je to
Istinu zboris brate ,bice kod Dase kupis dvije dobijes tri,tako da Radnicki ne brine,a od Bihaca daj boze opet batine da se ne fasuju.Solvay1921 je napisao/la:Slazem se u potpunosti sa @HerLutwoII i kontam sta zeli reci![]()
@samolukavac molim te prestani sa neistinama. Niko nije ponudio nikakve pare. Naprotiv, koliko ja znam (a znam prilicno dosta) niko se iz Slobode nije obratio na adresu Radnickog. Oni se oslanjaju na sigurne bodove od njihove nove ljubavnice Gradine a od Banovica i njih vec ima osigurane bodove, u Gracanici ce od naredne utakmice biti otvoren stand za prodaju bodova kao i svake godine. Jedino ce u Lukavcu morati igrati fudbal jer znaju da je Radnicki sportski kolektiv a ne kupleraj kao neki od navedenih, pa neka bolji pobijedi. A kad si u ovako uskoj trci za titulu ko sto su Sloboda, Jedinstvo i Rudar onda ti fer-plej i nije bas najdraza opcija. Mi smo se u to uvjerili prosle sezone kada smo igrali fer plej, napravili strasan niz...a onda su se umijesali ovi iz Bihaca i odradili sve ono o cemu @HerLutwoII pise
jao,jao...kakvi napadi postenjaSolvay1921 je napisao/la:Slazem se u potpunosti sa @HerLutwoII i kontam sta zeli reci![]()
@samolukavac molim te prestani sa neistinama. Niko nije ponudio nikakve pare. Naprotiv, koliko ja znam (a znam prilicno dosta) niko se iz Slobode nije obratio na adresu Radnickog. Oni se oslanjaju na sigurne bodove od njihove nove ljubavnice Gradine a od Banovica i njih vec ima osigurane bodove, u Gracanici ce od naredne utakmice biti otvoren stand za prodaju bodova kao i svake godine. Jedino ce u Lukavcu morati igrati fudbal jer znaju da je Radnicki sportski kolektiv a ne kupleraj kao neki od navedenih, pa neka bolji pobijedi. A kad si u ovako uskoj trci za titulu ko sto su Sloboda, Jedinstvo i Rudar onda ti fer-plej i nije bas najdraza opcija. Mi smo se u to uvjerili prosle sezone kada smo igrali fer plej, napravili strasan niz...a onda su se umijesali ovi iz Bihaca i odradili sve ono o cemu @HerLutwoII pise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.