FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Bilbija kad proradi nayebali su svi redom.
Inace proslo kolo debitant Krste zabio
Ovo kolo zabio novajlija Đađalo.
Tipujem da ce ga Bica zabiti u Bijeljini.
Inace proslo kolo debitant Krste zabio
Ovo kolo zabio novajlija Đađalo.
Tipujem da ce ga Bica zabiti u Bijeljini.
1946
Vusljanin nije kriv za gool naprotiv jedan je spasio.FKS1946 je napisao/la:Evo i moje misljenje. Derbi nakon onoga 2-2 na Kosevu meni najbolji u zadnjih 10 godina. Nerijesen rezultat je najrealnija opcija. Zeljo prvih 20 min realno ubio nas, vidjelo se kako se igra derbi srcem. Da je Jamak pogodio ono sto je nemoguce fuliti vjerovatno bi bilo sve gotovo. Puno kombinujemo pred golom i niko da se usudi da sutira, hoce da se u gol usetaju. Od 30 min i nasi igraci su vidjeli sta je derbi i pokazali kvalitet, sto na onakvom terenu se ne moze pokazati, i dzaba mi vi svi govorili da je teren extra, ja tvrdim da nije, kad smo izlazili sa tribine vidjelo se da je katastrofa. Drugo poluvrijeme nismo mogli bolje poceti i opet visak potez koji nas je mogao kostati, ali sreca nije. Stojcev previse kombinuje inace daleko je najbolji igrac u Sarajevu.Vidjelo se da je voda u usima kod strumfova sto je pokazala i ona prilika za Bilbiju, hoce li ga vise dati ili nas ceka novi Melunovic ostaje pitanje. Mada zna sebi stvoriti sansu za gol, valjda ce ga krenuti vise. Nasa odbrana katastrofa, kad primi Tatomirovic loptu sav pretrnem takodjer i Baric, Tadejevic malo se gubio ali sve u svemu dobra mec. Dupovac jako dobar, pravi kapiten. Sredina terena prosjecna, napravi dva dobra poteza pa dva losa i sve tako. Vusljaninu noga iz prvog tima, zbog njega smo primili gol, a umalo i drugi. Jajalo se polahko budi, ali puno komplikuje i sve mi nekako izgleda da ne igra punom snagom. Treba nam jos jedan napadac, visok, da moze nesto glavom,nikako ne ubacujemo lopte u sesnesterac, a i da zamijeni kad nekom od ove dvojice ne ide. Ono gadjanje balavaca na nas ulaz u stadion je bezveze bilo, a i oni glupi ko god ulazi na taj zna se da je pitar. U stvari kakav pitar, danas nije bilo Horde Zla ne znam sto ih ovi prozivaju![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
e ovako derbi odlican pun borbe pasova pprilika i svega sa derbijem sam prezadovoljan iako sam malo tuzan jer nismao uspjeli dobiti jer ako je vec neko trebao dobiti to smo mi trebali...
e ovako igrace pojedinacno
BANDOVIC-momak igra srcem imao je dosta kikseva u sarajevu zadnju godinu ali covjek brani srcem i veceras je bio na vrhuncu zadatka
BARIC-prvih 30 min je karna bio a poslije je bio extra prolazio je non stop ubacivao se presjekao sjano par lopti i na kraju extra sansu napravio za todora takod a ni sma neznam sta da kazem za njega...mada kriv je za go tako da...
TATKO-borben ali treba se sto brze rjesavati lopte sve u svemu zasluzio prolaznu ocjenu
DUPOVAC-kapitenski svaki duel je dobio malog hodzica je tesko zaustaviti a on je svaki duel s anjim dobio i ne samo s anjim nego s avsima jos iznosenje lopti ala lusio to je posebna prica
TADEJEVIC-po meni danas tanak u ofanzivi nista u odbrani par puta mu stanic prosao iza ledja i to vrlo opasno
CIMIROT-nezz sta da kazem reci cu dobar par sjanih poteza i par losih poteza tako da ajd dobro je
JAJALO-jbg nekak kadje kod njega lopta ja se osjecam sigurno
momak zna vidi se kad se zagradi nemas sanse mu uzet loptu sajan prekid ima napokon d anam neko ima koji zna ubaciti loptu u peterac po meni klasa covjek za sebe i jednostavno zalutao ovde kod ans u ovu nasu ligu al hvala mu 
VELKOSKI-momak je masina iako en igra na svojoj poziciji pokazuje da zna igrati fudbala
VUSLJANIN-vidim svi set navalili protiv njega i ja sam pricao lose protiv njega poslije olimpika li na mene je veceras vusljanin osttavio veoma dobar utisak vrlo dobru promjenu pravca ima momak i prodoran jednostavno mene je iznenadio ali pozitivno
STOJCEV-ma momak je maestro kaze otac odakle ovaj ovde dodje morel on za bosnu igrat hehe stvarno klanjam mu se poslije po meni nismo imali boljeg pleja zadnjih 15 godina
BILBIJA-sta reci mnogo me iznervirao ali sad kad sam se malo ohladio reci cu momak se borio kao lav imao prilike ali nece ga go kod one posljednje sanse pa covjek je odradio primanje sto bi slabo ko od ansih igraca u nsoj lizi sve je odradio fudbalski primanje sut iz prve ali jednostavno kad te nece nece al kad ga krenu golovi ja mislim da ce ga tesko ko zaustavitii ne zaboravite da je on kod gola sjano prebacio loptu do stojceva i onda u prvom poluvremenu odlicno pustio loptu za stojceva kad je loncaric extra odbranio
PURIC TODOROVIC-namjerno sam ih zajedno stavio po meni dva momka koji su dobri samo kad imas rezultat i odlucis se za kontre da probaju istrcat jednostavno brzi ali kontrola lopte nula
e ovako igrace pojedinacno
BANDOVIC-momak igra srcem imao je dosta kikseva u sarajevu zadnju godinu ali covjek brani srcem i veceras je bio na vrhuncu zadatka
BARIC-prvih 30 min je karna bio a poslije je bio extra prolazio je non stop ubacivao se presjekao sjano par lopti i na kraju extra sansu napravio za todora takod a ni sma neznam sta da kazem za njega...mada kriv je za go tako da...
TATKO-borben ali treba se sto brze rjesavati lopte sve u svemu zasluzio prolaznu ocjenu
DUPOVAC-kapitenski svaki duel je dobio malog hodzica je tesko zaustaviti a on je svaki duel s anjim dobio i ne samo s anjim nego s avsima jos iznosenje lopti ala lusio to je posebna prica
TADEJEVIC-po meni danas tanak u ofanzivi nista u odbrani par puta mu stanic prosao iza ledja i to vrlo opasno
CIMIROT-nezz sta da kazem reci cu dobar par sjanih poteza i par losih poteza tako da ajd dobro je
JAJALO-jbg nekak kadje kod njega lopta ja se osjecam sigurno

VELKOSKI-momak je masina iako en igra na svojoj poziciji pokazuje da zna igrati fudbala
VUSLJANIN-vidim svi set navalili protiv njega i ja sam pricao lose protiv njega poslije olimpika li na mene je veceras vusljanin osttavio veoma dobar utisak vrlo dobru promjenu pravca ima momak i prodoran jednostavno mene je iznenadio ali pozitivno
STOJCEV-ma momak je maestro kaze otac odakle ovaj ovde dodje morel on za bosnu igrat hehe stvarno klanjam mu se poslije po meni nismo imali boljeg pleja zadnjih 15 godina
BILBIJA-sta reci mnogo me iznervirao ali sad kad sam se malo ohladio reci cu momak se borio kao lav imao prilike ali nece ga go kod one posljednje sanse pa covjek je odradio primanje sto bi slabo ko od ansih igraca u nsoj lizi sve je odradio fudbalski primanje sut iz prve ali jednostavno kad te nece nece al kad ga krenu golovi ja mislim da ce ga tesko ko zaustavitii ne zaboravite da je on kod gola sjano prebacio loptu do stojceva i onda u prvom poluvremenu odlicno pustio loptu za stojceva kad je loncaric extra odbranio
PURIC TODOROVIC-namjerno sam ih zajedno stavio po meni dva momka koji su dobri samo kad imas rezultat i odlucis se za kontre da probaju istrcat jednostavno brzi ali kontrola lopte nula
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
prvo da kazem odlicna utakmica ,usli smo mekano u utakmicu i to je zeljo iskoristio .imamo vrlo dobru ekipu i igru ,mislim da smo bili bolji al i ovi 1-1 je ok .opet najveca boljka FKS bocni igraci baric a ni tadejevic nista ,u prvom su cak ispadali i u odbrani a u ofanzivi ih i nikad i nema .znci na ovu ekipu dva bocna i mi smo beton .bravo i za HZ vrlo dobra posjeta i navijanje .
Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.
Bandović će vjerovatno braniti sve utakmice u kupu a Delac u ligi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Ni zakoni ni zabrane , ne mogu sprijeciti hordanjeNKJ je napisao/la:Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.

Sve u kupu ? Znaci brani jos jednu.ShofaII je napisao/la:Bandović će vjerovatno braniti sve utakmice u kupu a Delac u ligi

-
- Kontakt:
zasto niste bili u zenici ako ne mogu sprijecitiaS_Roma je napisao/la:Ni zakoni ni zabrane , ne mogu sprijeciti hordanjeNKJ je napisao/la:Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Neće oni nikome da se dokazuju, a i izdali su saopštenjeold school je napisao/la: zasto niste bili u zenici ako ne mogu sprijeciti![]()

DRUG NEBI TI PUNCA
Ne smiju unositi transparente i obilježja a mi smo u jednom gradu tako da se "ne zna" ko je koNKJ je napisao/la:Horde, svaka čast, ali samo me zanima, zar nije zabranjeno na gostujuće stadione ulaziti ? Zar navijači nemaju zabrane.

Sarajevo ljubavi moja!
Bilo nas je , a to sto se nije najvijalo to nije moja stvar , a ni vaša.
Uostalom nemamo se mi kome dokazivati u ovoj ligi smo najjaci i kraj
aS_Roma je napisao/la:Bilo nas je , a to sto se nije najvijalo to nije moja stvar , a ni vaša.
Moras priznati da su oni najopasniji preko foruma, sto se toga tice, nema dalje

-
- Kontakt:
u bijeljini sa svojim drugovima,brojku znashz033 je napisao/la:Ko kaže da nas nije bilo u Zenici.
Gdje si ti bio??!?

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
old school je napisao/la:u bijeljini sa svojim drugovima,brojku znashz033 je napisao/la:Ko kaže da nas nije bilo u Zenici.
Gdje si ti bio??!?pa bilo vas je punih 5-6
ipak zabrane ne mogu sprijeciti koridanje
pa tako je najopasniji smo preko foruma,samo ste vi misevi uzivo
najjaci ste u svemiru cijelom
Kako su slatki danas vasi bili kako pobjegose ko zecevi na sred Grbavice, nema vecih miseva od vas

gdje sam ja bio kad si ti uletio ?
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Imate dobre pojedince, posebno se Stojcev pokazuje, stvarno dobra igra, ali glavni vam je problem sto niste uigrani, a ni ovaj Jarni nije neki trener.
Al ono skandiranje vasih navijaca: Amar Amar Osim Osim je sve pokazalo...
Al ono skandiranje vasih navijaca: Amar Amar Osim Osim je sve pokazalo...
FKŽ !
armala smekeru juce smekas mjesto okupljanja a ovdje pricu prosipas
dal ce ova djeca ikad doci pameti

Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amidzaa, Anpa, keli, napoleon72, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam, riki46 i 90 gostiju.