NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 12 mar 2014, 02:00

nerkolfc je napisao/la:Znas li ti Lloris zasto Benjo ne nosi vise kapitensku traku?
Ne znam bgm, znam da je poslije Benje jednu prijateljsku utakmicu protiv Vinogradara nosio Arnes, a koliko sam uspio vidjedi sad je kapiten Kahri, bar je bio na utakmici protiv Igmana
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 12 mar 2014, 02:09

Jest Kahri. Nadam se da nema problema nikakvih sa tom trakom. Ne znam zasto mjenjanje kapitena u pola sezone.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 mar 2014, 02:10

nerkolfc je napisao/la:Jest Kahri. Nadam se da nema problema nikakvih sa tom trakom. Ne znam zasto mjenjanje kapitena u pola sezone.
Nesto je bilo, sumnjam da je bez razloga

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 12 mar 2014, 10:05

ne vjerujem da se je desilo nesto ozbiljno...mene samo zanima sto ne igra dzenan durkovic,momak je dosao nespreman ali smrsao je 10 kila kako je dosao vamo i mislim da mu evi treba dati prilike,jer je izuzetno kvalitetan igrac
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 mar 2014, 11:30

bihacusrcu1 je napisao/la:ne vjerujem da se je desilo nesto ozbiljno...mene samo zanima sto ne igra dzenan durkovic,momak je dosao nespreman ali smrsao je 10 kila kako je dosao vamo i mislim da mu evi treba dati prilike,jer je izuzetno kvalitetan igrac
Vjerujem da ce dobiti priliku protiv Troglava mislim da Evi nece riskirati da se Stojanov povrijedi pa ce njega ubaciti nekon nekog vremena...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 mar 2014, 20:05

Ima li kakvih novosti kod vas. Cujem od prijetelja da su malo senlucili igraci?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 12 mar 2014, 21:39

U 17 kolu imali ste ubjedljivo najlošiji teren od svih ekipa, ono je više kata nego strofa. :?

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 mar 2014, 21:46

samozeljo1987 je napisao/la:U 17 kolu imali ste ubjedljivo najlošiji teren od svih ekipa, ono je više kata nego strofa. :?
Na jesen smo imali najbolji teren u 2 ligi ali je u Bihacu padalo 7 dana kisa, teren se nije ni mogao pokositi i bio je natopljen, evo u Bihacu 15 stepeni vidjet ces terena kad budemo igrali protiv Mladosti, kao tepih :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2014, 22:06

Iceplayer je napisao/la:
samozeljo1987 je napisao/la:U 17 kolu imali ste ubjedljivo najlošiji teren od svih ekipa, ono je više kata nego strofa. :?
Na jesen smo imali najbolji teren u 2 ligi ali je u Bihacu padalo 7 dana kisa, teren se nije ni mogao pokositi i bio je natopljen, evo u Bihacu 15 stepeni vidjet ces terena kad budemo igrali protiv Mladosti, kao tepih :D
niste imali najboli teren..Tusanj ima ubjedlivo najbolji teren u ovoj ligi a u BIH mislim da samo bilino ima bolji teren..i to sad kad je ponovo uradzena drenaza i sta jos vec..da se ne lazemo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 mar 2014, 22:38

staragarda je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
niste imali najboli teren..Tusanj ima ubjedlivo najbolji teren u ovoj ligi a u BIH mislim da samo bilino ima bolji teren..i to sad kad je ponovo uradzena drenaza i sta jos vec..da se ne lazemo
Samo se tjesi pa pogledaj kakav je teren bio u Bihacu i usporedi sa Slobodinim da preci nesto....

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 12 mar 2014, 22:42

Iceplayer je napisao/la:
Samo se tjesi pa pogledaj kakav je teren bio u Bihacu i usporedi sa Slobodinim da preci nesto....

Druže vidjećeš u Tuzli čiji je bolji teren,naš je teren općenito najbolji bio i u PL ligi ne samo u ovoj Federalnoj.Jedino Bilino polje (što i repka igra na njemu) je imalo bolje od našeg,to je godinama bilo tako ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 mar 2014, 22:43

Sloboda ima bolji teren, nemoj Ice pricati, ovaj teren se nije mijenjao 30-40 god, i teren je tad izgledao sa tribina dobar a kad sidjes na teren onda vidis kakav je zaista, da se ne lazemo jest bio dobar ali ipak Slobodin je bolji realno ;)
Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 12 mar 2014, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 12 mar 2014, 22:44

Nas teren nije potpuno ravan i ako si ikad stao na njega ili pogledao vidio bi kako ima malo brdo pred golom. Nas je problem drenaza, cijevi ispod terena su zacepljene i zato se blato uvijek stvori. Od Tusnja mozda samo 2-3 stadiona u premijer ligi imaju bolji travnjak, nas je daleko od toga. :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 12 mar 2014, 22:45

Sinovi Grada

slika

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 12 mar 2014, 22:47

Gorki je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

Druže vidjećeš u Tuzli čiji je bolji teren,naš je teren općenito najbolji bio i u PL ligi ne samo u ovoj Federalnoj.Jedino Bilino polje (što i repka igra na njemu) je imalo bolje od našeg,to je godinama bilo tako ;)
Ni Bilino Polje nije imalo bolji teren do skoro, dok nisu uradili totalnu rekonstrukciju... najbolji pokazatelj drenaže na Tušnju je prošlosezonska takmica protiv Radničkog; pola grada pod vodom a utakmica se igra kao da nije ni padala kiša (mal-te-ne) :D
075

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 mar 2014, 23:10

LloriS je napisao/la:Sloboda ima bolji teren, nemoj Ice pricati, ovaj teren se nije mijenjao 30-40 god, i teren je tad izgledao sa tribina dobar a kad sidjes na teren onda vidis kakav je zaista, da se ne lazemo jest bio dobar ali ipak Slobodin je bolji realno ;)
ma do mene je..ja zaboravio koliko ledeni ima godina...jedinstvo ima najbolji teren na balkanu :roll: :roll: ...ja sa njim fino ko sa normalnim djetetom al on vazda u kontru :D :D...ako ga babo dovede u tz na utakmicu vidjet ce sta je dobar teren
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 12 mar 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 12 mar 2014, 23:13

travnjak na Tušnju bio je jedan od najboljih u bivšoj državi ;) a poslije sigurno najbolji u ovoj našoj bjednoj PL :D sad je tu Čelik sredio novi travnjak, pa i Zvijezda ima jako dobar travnjak i možda Široki :D to je što od travnjaka vrijedi u ovoj bjednoj PL :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 mar 2014, 23:20

Iceplayer je napisao/la:
de ba mali sta ti je..mozd aimate bolju i ekipu mogu se i sa tim sloziti ali za teren nema sanse ..pogledaj samo kakav je teren bio onda kad nam je Lukavac dolaizo kad je padala tolika kisa kad su bile poplave kad su plivala auta po gradu, a na Tusnju se igrala utakmica normalno...nema drenaze u drzavi kao u TUzli..jedino sto smo nekad znali usrat teren sto nam pozuti jer nam s ene trosi voda da zaljevamo :)..doduse to je bilo dok su drugi ljudi vodili klub

mislim d aje to bilo kad je ova tkema bila..znam da su bile poplave i da su ljudi tesko se probijali i do staidona kroz grad ..ali teren je bio pristojan

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 12 mar 2014, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 12 mar 2014, 23:21

staragarda je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Sloboda ima bolji teren, nemoj Ice pricati, ovaj teren se nije mijenjao 30-40 god, i teren je tad izgledao sa tribina dobar a kad sidjes na teren onda vidis kakav je zaista, da se ne lazemo jest bio dobar ali ipak Slobodin je bolji realno ;)
ma do mene je..ja zaboravio koliko ledeni ima godina...jedinstvo ima najbolji teren na balkanu :roll: :roll: ...ja sa njim fino ko sa normalnim djetetom al on vazda u kontru :D :D...ako ga babo dovede u tz na utakmicu vidjet ce sta je dobar teren
Staragarda ti imas najmanje godina na ovom forumu zato suti i idi spavati da te mama nije istukla :mrgreen:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 12 mar 2014, 23:22

Sloboda sigurno ima bolji teren od nas,tu se nema sta raspravljati...Kod nas je teren uvijek bio dobar,medju boljim u cijeloj BiH,ali ovo u subotu je bilo katastrofa,razlog tome je nevrijeme koje je bilo u Bihacu kisa je padala bez prestanka i nije se mogao pripremit za utakmicu..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Nim i 10 gostiju.