FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 12 mar 2014, 22:01

Reko sam prije tacno 5 dana ,1-1 na grb i onda da se ukaze hadis zubanoic u liku idjelu armina hodzica :D
=\_1921_/=

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 12 mar 2014, 22:06

Dobar derbi, drugi svijet u usporedbi sa mnogim u zadnje vrijeme.

Odlicno otvorismo utakmicu, moglo se na poluvrijeme lagano i sa 2:0 ali, priznajem, moglo je i Sarajevo zabiti kod one situacije kada Lonco skide Stojcevu, Jamak nije normalan!

U drugom komsinice ( :mrgreen: ) bolje vidno, Bilbija fula sto smije i sto ne, Stojcev igra fudbal doktorski i na kraju se moze reci realnih 1:1 iako smo i mi i oni mogli komotno jos bar po jedan zabiti.

Tomic kod nas dobar, Svraka jeste zabio al` mi je zivce moje pokidao samo tako. Loncaric takodjer dobar u dvije-tri situacije.

Na Kosevo po pobjedu!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 12 mar 2014, 22:07

I koji je to igrac izenadjenje od Dine?.:D Ja cekao ko ... :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

RobertoBaggio
Kontakt:

Post Postao/la RobertoBaggio » 12 mar 2014, 22:12

rodom s Mejtaša je napisao/la:Spremniji jesu, bolji nisu. Imaju prednost i samim tim bolje šanse za prolaz. Nadam se da ćemo u revanšu biti fizički spremniji i igrački jači.
Oni nemaju šta vise ponuditi, morat će im poslati još para ako misle Želju skinuti sa trona.
Ono što je Ara iščaprkao kod gola ono može samo dijete kluba. Ono je za njihove igrače neshvatljivo.
Šteta, mogli smo ih večeras poniziti, ali nema veze. Odigrali smo bolje neko protiv Zrinjskog koji nije bio gori od njih, ali eto večeras nije bilo dovoljno za pobjedu.
Sad se okrenuti Slaviji. Ako pristup bude kao večeras ne bi ako Bog da trebalo biti problema jer pobjeda nam itekako treba. Ako u slijedeće tri tekme uzmemo mi i oni po 7 bodova to bi trebalo biti to.
Ja očekujem od nas 9 bodova, pogotovo nakon poraza Širokog u Travniku. A od pitara očekujem 2 boda: bod u Obarskoj, bod na Koševu protiv Veleža i poraz u Banjaluci. :D
FK Željezničar 1921

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 12 mar 2014, 22:14

RobertoBaggio je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Spremniji jesu, bolji nisu. Imaju prednost i samim tim bolje šanse za prolaz. Nadam se da ćemo u revanšu biti fizički spremniji i igrački jači.
Oni nemaju šta vise ponuditi, morat će im poslati još para ako misle Želju skinuti sa trona.
Ono što je Ara iščaprkao kod gola ono može samo dijete kluba. Ono je za njihove igrače neshvatljivo.
Šteta, mogli smo ih večeras poniziti, ali nema veze. Odigrali smo bolje neko protiv Zrinjskog koji nije bio gori od njih, ali eto večeras nije bilo dovoljno za pobjedu.
Sad se okrenuti Slaviji. Ako pristup bude kao večeras ne bi ako Bog da trebalo biti problema jer pobjeda nam itekako treba. Ako u slijedeće tri tekme uzmemo mi i oni po 7 bodova to bi trebalo biti to.
Ja očekujem od nas 9 bodova, pogotovo nakon poraza Širokog u Travniku. A od pitara očekujem 2 boda: bod u Obarskoj, bod na Koševu protiv Veleža i poraz u Banjaluci. :D
sve je moguce,al cisto sumnjam da necemo ocepiti sa ovakvom igrom

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 12 mar 2014, 22:19

Trenutno je snimak na Vogosci.

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 12 mar 2014, 22:20

našim treba uzet loptu i držat ih na trčanju 12 sati dok prvi ne počne da traži infuziju! KATASTROFALNA FIZIČKA SPREMA, dok smo snage imali da trčimo RAZVALILI SMO IH! kasnije su se igrali sa nama zato što naši ne mogu hodat. Bučana maći sa lijevog beka, frajer je odron! Tomić i Hodžić su pola tima!

Sve u svemu, fin derbi, al može se ovo proći!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 12 mar 2014, 22:30

Veceras sam nekako izasao sretan sa stadiona iako rezultat nije povoljan za nas dobra utakmica dobar JUG(odavno nije bio puniji )
horde dobre nekako sam ponosan na nase igrace prelijepo je bilo vidjeti Zolotica,Hodzica,hasanovic,bajica,sadikovica,svraka.jamak jos da se mali benjo vrati ovo je pokazatelj da smo na pravom putu.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 12 mar 2014, 22:33

Samo me brine Selim, vise da dodje sebi potreban je ekipi ili nrka ga stavi na klupi samo smeta ne terenu..

Zeljeznicar! 1921 !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 mar 2014, 22:34

Dugo puniji jug nije bio, prelijepo vece na grbavici. . Ide nam bitnija utakmica protiv slavije,.

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 12 mar 2014, 22:35

Ne znam što neki napadaju Bucana. On tu poziciju možda nikad nije igrao, sada je igra silom prilika i imajući to u vidu korektno je odigrao.

Ja bih prije rekao da Svraka ne može igrati lijevo krilo a i u defanzivi je bio očajan danas. Zabio je i odradio dovoljno da izbjegne oštrije kritike.

Zeljković medju našim najboljim. Njegova igra u ove dvije zadnje tekme me oduševljava.

Jamak trom i spor i mislim da je onaj njegov promašaj okrenuo psihološki momenat na stranu Sarajeva. Ono se nije smjelo promašiti.

Lončarić fenomenalan. Bogdanović poprilično dobro. Hasanović odradio koliko se od njega i očekuje. Stana jako dobar. Selimović dosta pretrčao i trudio se koliko je mogao ali smatram da je on u najlosijoj formi od kako je došao u naš klub.

Tomić je općenito naš najbolji igrač i o njemu će mnogo ovisiti u uzvratu. Danas se vidilo da nije u potpunosti spreman.

Hodžić je danas možda i najviše pretrčao i šteta sto nije zabio iz one šanse ali ako ovako nastavi mislim da će biti jako blizu dresu A reprezentacije.

Izmjene nisu adekvatno odgovorile i ne bih ih posebno komentarisao.

Sve u svemu moglo je i bolje a i gore. Mislim da u globalu možemo biti zadovoljni rezultatom. Ono što me ponajviše brine je nešto sto nije bilo tipično za naše igrače a to je fizička sprema. Očajno smo spremljeni pa i kad u obzir uzmemo sve pehove koje smo imali na pripremama. Nadam se da ćemo tu stavku popraviti u narednom periodu jer u ovakvoj poziciji teško da možemo adekvatno odgovoriti borbi na dva fronta.

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 12 mar 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 12 mar 2014, 22:35

Format je napisao/la:Samo me brine Selim, vise da dodje sebi potreban je ekipi ili nrka ga stavi na klupi samo smeta ne terenu..

selim kad da loptu to je 100 % sansa..vidjeli smo i veceras kako moze da bljesne..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 12 mar 2014, 22:37

Jel neko zna sta je sa Dedicem?

Zeljeznicar! 1921 !

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 mar 2014, 22:38

Ja cu samo jednom momka izdvojiti veceras , a to je SRDJAN STANIC. Decko je masina, i spreman 200 %, svaka mu cast. Mislim da mozemo do prolaza!
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 mar 2014, 22:39

mukitmovac je napisao/la:Ja cu samo jednom momka izdvojiti veceras , a to je SRDJAN STANIC. Decko je masina, i spreman 200 %, svaka mu cast. Mislim da mozemo do prolaza!
A Zeljkovic?

BUDI ŽELJO !!!

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 12 mar 2014, 22:40

Manijaci totalno moraju naparaviti remont pjesama.
Nijedna od sadasnjih nije nesto zvucno jaka da se maksimalno izvuce od mase koja ih pjeva.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 mar 2014, 22:41

Zeljkovic uz loncarica najbolji na terenu.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 mar 2014, 22:41

Hoce li naši navijaci moci na jugu u revansu? Ili će na zapad među "neutralane"?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 12 mar 2014, 22:43

champions1921 je napisao/la:
mukitmovac je napisao/la:Ja cu samo jednom momka izdvojiti veceras , a to je SRDJAN STANIC. Decko je masina, i spreman 200 %, svaka mu cast. Mislim da mozemo do prolaza!
A Zeljkovic?

Svakako, momak gine, i veceras i pritiv Zrinjskog, ne mogu prezaliti sto nemamo nazad Kvesu i Benju. :(
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 12 mar 2014, 22:43

Može pričat' ko šta hoće, al' činjenica je dok je Amar bio na klupi nas nijedan protivnik, računajući i evropske, nije mogao nadtrčat. U čemu je problem sa fizičkom spremom, ne znam? OK, loše pripreme bile, ali koliko ja znam, od povratka Amara, igrači su fizički spremu morali sami održavati po planu i programu koji dobiju od kluba, a pripreme su služile za taktička uigravanja igrača. Pa mi smo svakog protivnika lomili od 70 minute i to fizičkom spremom, a sada nas lome. Znači očito većina (ne računam ove koji su imali povrede) nisu radili u pauzi kako treba. Šteta što nema neke pauze, da ih Amar malo na Bjelašnicu pošalje, kada već Dino ne smije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, Hrammm1921, kontra i 38 gostiju.