Znam da kod vas moze da bude solidan teren, malo kosenje, malo valjak i to je to. Sunce ce svakako ugrijati.samolukavac je napisao/la:Biće para u 19 kolu sad, pa možda onda naši iz uprave počnu da sređuju teren
FK Radnički Lukavac
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Ma napravit će se nešto, ali bit će para za par dana, što od ulaznica, što od pomoći jednog kluba nama jako blizu, ne sikiram se ja za to, ušminkat će se teren...Probisvjet je napisao/la:Znam da kod vas moze da bude solidan teren, malo kosenje, malo valjak i to je to. Sunce ce svakako ugrijati.samolukavac je napisao/la:Biće para u 19 kolu sad, pa možda onda naši iz uprave počnu da sređuju teren

-
- Kontakt:
Pa ja, red bi bio da nam Bihać stadion napravi kad mi nismo sposobni. Uzmemo bodove komšijama, i nek prave i održavaju i onako kada dođu u goste treniraju na njemu dok mi treniramo na pomoćnom, opet njima u korist 

Bice i stadion samo uzmite SloboduSiouxLukavac je napisao/la:Pa ja, red bi bio da nam Bihać stadion napravi kad mi nismo sposobni. Uzmemo bodove komšijama, i nek prave i održavaju i onako kada dođu u goste treniraju na njemu dok mi treniramo na pomoćnom, opet njima u korist

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Pa ne bi mi bilo krivo da vam naši ovi šta daju za stadion, pa svaki put treniramo kod vas. A i neka vam daju kakve premije za Slobodu, pa da imate razlog više 

-
- Kontakt:
Pa ti zaboravio da su prosle godine trenirali,vi ih ugostili pa onda prijateljski poslali drugi tim u Bihac,a oni vam uvalili 5-6 komada onako jaranski da se oduze za dobar prijem .SiouxLukavac je napisao/la:Pa ja, red bi bio da nam Bihać stadion napravi kad mi nismo sposobni. Uzmemo bodove komšijama, i nek prave i održavaju i onako kada dođu u goste treniraju na njemu dok mi treniramo na pomoćnom, opet njima u korist
-
- Interni moderator
- Kontakt:
HerLutwoII je napisao/la:Pa ti zaboravio da su prosle godine trenirali,vi ih ugostili pa onda prijateljski poslali drugi tim u Bihac,a oni vam uvalili 5-6 komada onako jaranski da se oduze za dobar prijem .SiouxLukavac je napisao/la:Pa ja, red bi bio da nam Bihać stadion napravi kad mi nismo sposobni. Uzmemo bodove komšijama, i nek prave i održavaju i onako kada dođu u goste treniraju na njemu dok mi treniramo na pomoćnom, opet njima u korist

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije to bilo to, nego su oni njima pustili tako da bi osigurali opstanak u ligiHerLutwoII je napisao/la:Pa ti zaboravio da su prosle godine trenirali,vi ih ugostili pa onda prijateljski poslali drugi tim u Bihac,a oni vam uvalili 5-6 komada onako jaranski da se oduze za dobar prijem .SiouxLukavac je napisao/la:Pa ja, red bi bio da nam Bihać stadion napravi kad mi nismo sposobni. Uzmemo bodove komšijama, i nek prave i održavaju i onako kada dođu u goste treniraju na njemu dok mi treniramo na pomoćnom, opet njima u korist

-
- Kontakt:
Aha,jos ih izmarisali kao za nagradu
-
- Kontakt:
Kad tako pratiš lijepo sve, onda sigurno znaš da u Bihać nije išlo 7 igrača iz prve postave zbog kartona, i plus još dva koja su povrijeđeni bili, samo je bio kapiten Šubić, i golman Lugavić, ostalo sve su bili juniori i kadeti, bez trenera, realno nismo mogli ništa bolje ni očekivati, bez 9 igrača iz prve postave šta očekivati nego katastrofu, ali opet smo na kraju završili sezonu časno i pošteno na 2 mjestu iza vodećeg VitezaHerLutwoII je napisao/la:Pa ti zaboravio da su prosle godine trenirali,vi ih ugostili pa onda prijateljski poslali drugi tim u Bihac,a oni vam uvalili 5-6 komada onako jaranski da se oduze za dobar prijem .SiouxLukavac je napisao/la:Pa ja, red bi bio da nam Bihać stadion napravi kad mi nismo sposobni. Uzmemo bodove komšijama, i nek prave i održavaju i onako kada dođu u goste treniraju na njemu dok mi treniramo na pomoćnom, opet njima u korist

-
- Kontakt:
Pa i kazem prijateljski sa juniorima,lagano...njima gori vama ne treba,a oni nagazili,napunili,prebili !samolukavac je napisao/la:Kad tako pratiš lijepo sve, onda sigurno znaš da u Bihać nije išlo 7 igrača iz prve postave zbog kartona, i plus još dva koja su povrijeđeni bili, samo je bio kapiten Šubić, i golman Lugavić, ostalo sve su bili juniori i kadeti, bez trenera, realno nismo mogli ništa bolje ni očekivati, bez 9 igrača iz prve postave šta očekivati nego katastrofu, ali opet smo na kraju završili sezonu časno i pošteno na 2 mjestu iza vodećeg VitezaHerLutwoII je napisao/la:Pa ti zaboravio da su prosle godine trenirali,vi ih ugostili pa onda prijateljski poslali drugi tim u Bihac,a oni vam uvalili 5-6 komada onako jaranski da se oduze za dobar prijem .SiouxLukavac je napisao/la:Pa ja, red bi bio da nam Bihać stadion napravi kad mi nismo sposobni. Uzmemo bodove komšijama, i nek prave i održavaju i onako kada dođu u goste treniraju na njemu dok mi treniramo na pomoćnom, opet njima u korist
Radnicki je i vise nego korektan prema Jedinstvu bio,ali znas i kako su vratili.
-
- Kontakt:
Pa kad nije imao ko da nam igra, a mora se odigrati utakmica, ja lično protiv Jedinstva nemam ništa, draga su mi ekipa, jaka što i pokazuje trenutno na tabeli i želim im sve najbolje, ta utakmica je bila prije skoro godinu dana, bilo prošlo, davno zaboravljeno 

-
- Kontakt:
Ja se slazem da su jaki,ali nekorektni i ekipe sa TK Bratstvo,Radnicki,Sloboda su ih ostavili u ligi prosle godine,a nedaj boze da se vama zareda(lako moguce) par poraza i da u Bihacu treba bod,cisto sumnjam da ce ih pamcenje sluziti.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne furaj ih vise,sviju ti....stari su to jarani sa biscanima....daju im teren i sve uslove a ovi gore kad odu sa juniorima podrobe ih sto golovima sto grubim startovima....al imat ce se kad svetit...kad ima za 2 sedmice Sloboda dodzeHerLutwoII je napisao/la:Ja se slazem da su jaki,ali nekorektni i ekipe sa TK Bratstvo,Radnicki,Sloboda su ih ostavili u ligi prosle godine,a nedaj boze da se vama zareda(lako moguce) par poraza i da u Bihacu treba bod,cisto sumnjam da ce ih pamcenje sluziti.

-
- Kontakt:
Mi kući sve dobijemo i zlatna sredina za nas tamam, a vrlo je moguće da ove sezone samo tri kluba ispadnu iz ove lige jer iz PL uz Leotar bi mogao još jedan klub iz RS-a, ali u krajnjem slučaju nećemo biti 12-ti na tabeli pa da ispadnemoHerLutwoII je napisao/la:Ja se slazem da su jaki,ali nekorektni i ekipe sa TK Bratstvo,Radnicki,Sloboda su ih ostavili u ligi prosle godine,a nedaj boze da se vama zareda(lako moguce) par poraza i da u Bihacu treba bod,cisto sumnjam da ce ih pamcenje sluziti.

Sta ste se okomili na temu Radnickog idite se ulizivati Gradini kao pred utakmicu sa Jedinstvom...
-
- Kontakt:
Ma jok,treba te odnose relaksirati i ne nabijati tenzije,ipak smo mi prve komsije,jarani,prijatelji,skolski i studentski drugovi sa Lukavcanima i za razliku od Biscana mi smo lafovi i pamtimo dobro da dobrim vratimo.staragarda je napisao/la:ne furaj ih vise,sviju ti....stari su to jarani sa biscanima....daju im teren i sve uslove a ovi gore kad odu sa juniorima podrobe ih sto golovima sto grubim startovima....al imat ce se kad svetit...kad ima za 2 sedmice Sloboda dodzeHerLutwoII je napisao/la:Ja se slazem da su jaki,ali nekorektni i ekipe sa TK Bratstvo,Radnicki,Sloboda su ih ostavili u ligi prosle godine,a nedaj boze da se vama zareda(lako moguce) par poraza i da u Bihacu treba bod,cisto sumnjam da ce ih pamcenje sluziti.![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
eo idemo sa teme...al da nam priznas kolko stvarno imas godina...al bez laganjaIceplayer je napisao/la:Sta ste se okomili na temu Radnickog idite se ulizivati Gradini kao pred utakmicu sa Jedinstvom...

-
- Kontakt:
Prijatelji jesmo naravno, već dva mjeseca šaljete ponudu od 30 hiljada maraka da vam se proda utakmica u Lukavcu, a pošto ste prijatelji ne možemo da vas odbijemo 

Ja znam da Radnicki sledecu sezonu ime ambicije za PL pa im se ne isplati da se sa Slobodom bore 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.