FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Nikad nisu ni bili toliko bitni koliko ovi gore. Messi, Xavi i Iniesta su najbolji defanzivci Barce zadnjih godina. Kako su pali pocelo je puhati u odbrani.
Nea veze idemo uzivati :kava
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
Znas ko je pao 15x puta teze u tom periodu? Pique, Puyol i AbidalKorinov je napisao/la:Nikad nisu ni bili toliko bitni koliko ovi gore. Messi, Xavi i Iniesta su najbolji defanzivci Barce zadnjih godina. Kako su pali pocelo je puhati u odbrani.

Mislim slazem se sa tobom, ali je odbrana automatski najmanje duplo bolja samo kad imas stopera na terenu. Barem jednog.
Imaju srece pa je Valdes ove sezone na vrhuncu karijere, inace bi potonuli vec u novembru.
-
- Kontakt:
Dobar link za tekmu???
Ovog sudiju treba dobro kaznit,jer nemoguce je napraviti ocitiji faul od ovog,osim da igraca opalis kroseom
Mogu shvatit da sudija pogrijesi kod ofsajda,ali kod prekrsaja je to vec nesposobnost

Mogu shvatit da sudija pogrijesi kod ofsajda,ali kod prekrsaja je to vec nesposobnost

- Unknown Genius
- Kontakt:
Već haman dva čista gola poništena, fino Bgm.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Cist penal (sto me toliko i ne ljuti, jer smatram da nam za City i ne treba penal), ali ovaj ponisteni cist gol...vec mi se utakmica zgadila...
Messi dva puta potrcao i odmah dvije šanse....može li ga neko zamoliti da to cesce radi 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Možda, lupam, možda bi osvojio zlatnu loptu 4 puta zaredom.let3 je napisao/la:Messi dva puta potrcao i odmah dvije šanse....može li ga neko zamoliti da to cesce radi
Fine akcije i prilike, ali nece lopta u gol...
City je karanana...
City je karanana...
Ovaj Neymar je stvarno cudan lik.
Prvo pegla loptu nevjerovatno,zatim svakid duel gubi.Brzina mu je ocajna u par situacija Leskot ga stizao
.A o realizaci necu ni da govorim.
Prvo pegla loptu nevjerovatno,zatim svakid duel gubi.Brzina mu je ocajna u par situacija Leskot ga stizao

Visca el Barça ! Mes que un club !
Debelo smo osteceni, ali nije lose. Dobit ce ovi crveni do kraja, koliko udaraju, a i sudac se mora malo iskupit
.
Treba mi gif onog Messijevog oduzimanja lopte Agueru u nasem sesnastercu
. Iniesta ih valja, jos malo i bit ce opet onaj stari nadam se. Obrana solidna, Mascherano doktor.

Treba mi gif onog Messijevog oduzimanja lopte Agueru u nasem sesnastercu

RIP CITY!
A tata fudbala..
Poslano sa mog GT-I9305 koristeći Tapatalk 4
Poslano sa mog GT-I9305 koristeći Tapatalk 4
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- RickBlaine
- Kontakt:
Najbolji svih vremenaAdo1921 je napisao/la:A tata fudbala..

Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Messi pokazuje zašto je najbolji svijetski igrač,sa kakvom lakoćom igra. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
koja je sirovina ovaj sanchez

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
@let3
Šta ti rekoh. Jesi se bio prepao ove utakmice kao da su imali oni bilo kakvu šansu. Rezultat bi bio ubjedljiviji da je sudija spavao kako treba.
Šta ti rekoh. Jesi se bio prepao ove utakmice kao da su imali oni bilo kakvu šansu. Rezultat bi bio ubjedljiviji da je sudija spavao kako treba.
Pa normalno, brojke to i potvrdjujuRickBlaine je napisao/la:Najbolji svih vremenaAdo1921 je napisao/la:A tata fudbala..![]()
![]()

27.10.2020
Dobro je ovo bilo mada je i City mogao dati 3 gola da su bili prisebniji. Barca ostecena za penal i cist gol Neymara. Sve u svemu nije lose, Leo dosta rastrcaniji nego li u Primeri protiv ''manjih''.
Ney prelos, poceo me nervirat nosalantnoscu i realizacijom, u Brazilu zabija haman k'o Pele a ovdje je ocajan u tom segmentu. To je ta psihicka blokada, strah od promasaja, sloboda u igri koje nema kao u repki.
Pique opet pokazao zasto je **** od stopera, Dzeko ga zaobilazio kao Maradona, Alexis isto tako smijesan. Ne razumijem zasto Pedro koji je u najboljoj formi grije klupu losijima od sebe ( Neyu i Alexisu ) ?
Ostali manje vise dobri.
Ney prelos, poceo me nervirat nosalantnoscu i realizacijom, u Brazilu zabija haman k'o Pele a ovdje je ocajan u tom segmentu. To je ta psihicka blokada, strah od promasaja, sloboda u igri koje nema kao u repki.
Pique opet pokazao zasto je **** od stopera, Dzeko ga zaobilazio kao Maradona, Alexis isto tako smijesan. Ne razumijem zasto Pedro koji je u najboljoj formi grije klupu losijima od sebe ( Neyu i Alexisu ) ?
Ostali manje vise dobri.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Dobro je. Koliko je idiot od suca grijesio, nevjerovatno...
City je dobar, vidjeli smo to danas, vidjeli smo i Tatinu igru u drugom poluvremenu na kojoj vjerovatno inzistira. Ocito se niej svidjela publici, ali danas je dala rezultat.
City je dobar, vidjeli smo to danas, vidjeli smo i Tatinu igru u drugom poluvremenu na kojoj vjerovatno inzistira. Ocito se niej svidjela publici, ali danas je dala rezultat.
RIP CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.