staragarda je napisao/la: Sta da ti kazem....GOSPODA I GRADSKA RAJA....tebi sigurno nepoznat pojam

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
staragarda je napisao/la: Sta da ti kazem....GOSPODA I GRADSKA RAJA....tebi sigurno nepoznat pojam
bax08 je napisao/la:Šta se odma palite djeco dragaDruga ste liga
Nemožete vi nikad bit VELEŽ,SARAJEVO;ŽELJO,BORAC a i klubovi poput ZRINJSKOG,ŠIROKOG OLIMPIKA su za vas institucije.
Pa normalno da je znao jer za derbi kola uvjek ide najbolji sudac ,a red u narednom kolu od boljih sudaca je bila da sudi Sivac iz Zenice. Sloboda je u normalnim uvjetima (kvalitetan teren i sudija) bolja od Capljine i nema razloga za alibi.zlajci je napisao/la:Renato konta fudbal, znao je za delegiranje i obzirom da sudac ima kontrolu i još je talenat zna da će biti 50-50, zna da je Sloboda kvalitetnija i zato je napisao da je moguća dvica.
Sva ostala naklapanja su proizvodi mašta.
Brzi je za gostovanje ubicatuzlak1987 je napisao/la:Ma ono sto je sigurno je da su Kapic, Jusufbasic i Husic zabetonirali sebi mjesto na klupi bas zbog svog opustenog stava i face bmk (boli me k)
Huseinbasic bi mogao vrlo lako u prvu jer je odradjivao crveni..
Ako misle da im je dobro za karijeru da sjede na klupi u ovom rangu nek' sjede onda, ne moraju se trudit.tuzlak1987 je napisao/la:Ma ono sto je sigurno je da su Kapic, Jusufbasic i Husic zabetonirali sebi mjesto na klupi bas zbog svog opustenog stava i face bmk (boli me k)
Huseinbasic bi mogao vrlo lako u prvu jer je odradjivao crveni..
Pa jest i ja od njega najvise ocekujem i mislim da zna igrati fudbala ali sto se zalaganja tice npr na pripremnim najvise se trudio Krpic i Huseinbasic od ovih ofanzivnih igraca, a i Mujkic se trudi.Benjo_AFC86 je napisao/la:Ma dajte ljudi, realno, Jusufbašić je klasa za ovu ligu a da sjedi na klupi. Nije igrao još utakmice kako treba pa da zaključite to ''faca''. Momak je u Veležu najbolji špic bio, a u GOŠKu najbolji igrač gabeljana a i Prve lige.
Nadam se da će Brle uskočiti u prvu postavu, to je mašina
Ma treba makar napravit crveno-crnu sahovnicuGorki je napisao/la:
Kad bude zastava/transparent na sjeveru/zapadu I HRVATSKA VOLI SLOBODU!
klasik je napisao/la:Ma treba makar napravit crveno-crnu sahovnicuGorki je napisao/la:
Kad bude zastava/transparent na sjeveru/zapadu I HRVATSKA VOLI SLOBODU!
Dao sam nekim navijacima pred onu utakmicu sa Celikom kada je odlucivala o prvaku, crveno-crnu zastavu sahovnicu koju sam napravio '80 i neke. Nikada je poslije nisam vidio. bila je 3x3m.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.