Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Saurman
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Saurman » 01 feb 2010, 00:26

samo cekam da vas iz lige prvaka lansiraju, a to se ocekuje u četvrtfinalu pošto je Lyon preslab,,,
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 01 feb 2010, 01:25

Saurman je napisao/la:samo cekam da vas iz lige prvaka lansiraju, a to se ocekuje u četvrtfinalu pošto je Lyon preslab,,,
gdje je nestalo zitooooooooo :?
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 01 feb 2010, 03:52

Casillas je napisao/la:
Grandmaster je napisao/la:Šta ti je reći naš mentalitet ? Sutra da postigne sam sebi gol spremali bi mu linč.

Guti je daleko od mađioničara kakvim ga naziva vas nekoliko ovdje.
ma sta ti znas :mrgreen:
Jos guti mora jesti meda ;) ;) hvala mu na potezu.. :Dtekma za 10..vidjecemo kako ce da igra protiv OL ako bude igrao :lol:

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 01 feb 2010, 10:46

fabio je napisao/la:
Casillas je napisao/la:
Grandmaster je napisao/la:Šta ti je reći naš mentalitet ? Sutra da postigne sam sebi gol spremali bi mu linč.

Guti je daleko od mađioničara kakvim ga naziva vas nekoliko ovdje.
ma sta ti znas :mrgreen:
Jos guti mora jesti meda ;) ;) hvala mu na potezu.. :Dtekma za 10..vidjecemo kako ce da igra protiv OL ako bude igrao :lol:
pa nece valjda kaku i alonsa staviti ispred gutija :P

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 feb 2010, 11:07

Guti je mogao bit jedan od najboljih al, treneri i veliki pritisak Reala ga je spustio na dobrog veznog... Na momente on to i pokazuje...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

vajza_fcbm
Kontakt:

Post Postao/la vajza_fcbm » 01 feb 2010, 11:14

GunnerS je napisao/la:Guti je mogao bit jedan od najboljih al, treneri i veliki pritisak Reala ga je spustio na dobrog veznog... Na momente on to i pokazuje...
100%
Fc Bayern Munchen stolz von der Isar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!stern des suddens
immer wider immer wider immer wider fcb von der elbe bis zur isar fcb !!!!!!

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 01 feb 2010, 16:03

Dosta ljudi vise o Gutiji nije RM heroj odigrao je extra tekmu :mrgreen: ..idem dalje...slijedi tekma sa Espanjolom....prijenos na Hayat-u 22:00 Subota

Idemo svi skupa jaci smo i mozemo biti prvaci,BARCA krade bodove u LA LIGI :mrgreen: ....KAKA,RAUL,HIQUAIN,ALOSNO,GUTI,LASS,RONALDO,KARIM,IKER,RAMOS , VAMOS MADRID

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 feb 2010, 17:42

don Ciro je napisao/la:Dosta ljudi vise o Gutiji nije RM heroj odigrao je extra tekmu :mrgreen: ..idem dalje...slijedi tekma sa Espanjolom....prijenos na Hayat-u 22:00 Subota

Idemo svi skupa jaci smo i mozemo biti prvaci,BARCA krade bodove u LA LIGI :mrgreen: ....KAKA,RAUL,HIQUAIN,ALOSNO,GUTI,LASS,RONALDO,KARIM,IKER,RAMOS , VAMOS MADRID
ja se već upisao pobjedu protiv espanjola 8-) :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 feb 2010, 18:01

Mirza_Hordas je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:Dosta ljudi vise o Gutiji nije RM heroj odigrao je extra tekmu :mrgreen: ..idem dalje...slijedi tekma sa Espanjolom....prijenos na Hayat-u 22:00 Subota

ja se već upisao pobjedu protiv espanjola 8-) :D :D
i ja ma njih ćemo razvalit 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 01 feb 2010, 18:25

Pobjeda protiv Espanyola. U to sam siguran vise nego sto sam bio siguran u kiks protiv Deportiva :mrgreen:

Ako se Higuain vrati, on ce sigurno zabiti :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 feb 2010, 18:48

Kad igrate ?!

Mislim da Karim-a sad treba čuvat u sastavu jer je u formi... Higuaina treba čuvat i čekat njegovu formu...

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 01 feb 2010, 19:12

GunnerS je napisao/la:Kad igrate ?!

Mislim da Karim-a sad treba čuvat u sastavu jer je u formi... Higuaina treba čuvat i čekat njegovu formu...
to nisam skontao, de pojasni bogati... :roll:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 01 feb 2010, 20:09

Casillas je napisao/la:

to nisam skontao, de pojasni bogati... :roll:
hahah ni ja nisam skonto :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 01 feb 2010, 20:10

Higuain je uvjek u formi i njega na klupu...daj sta ti je ne provaljuj se dzabe
p.s tri komada tri komada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 01 feb 2010, 20:13

misli covijek kako Karim treba da igra u prvih 11 sad..a Hiquain dok se opravi 100 % od povrede i vrati u formu kao pri 3,4 sedmice drazati ga na klupi..ebiga za OL treba da budu svi spremni ,a Hiquain pogotovo CR da nepricam...osim Pepe-a on je OUT :oops:

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 01 feb 2010, 23:48

Del Bosque:"Kad bi pravio zadnje sedmice listu,sigurno da bi se na njoj nasao J.M.Guti"

Selektor Spanije pohvalio je "14" Guti je igrao odlicno na Riazor-u i nemogu nista vise da kazem.Ima razni karekteristika, dobra vizija igre i dobra tehnika..Nije samo dobar tehnicki,nego i fizicki,Guti je jedan talenat fizicki, ima jednu kondiciju nevijerovatnu, vrlo je brz i jak, pored tehnike i vrlo dobara vizija igre...Njegovo lice dijecije i dalje vara mnoge, on je paklen, zilav, vrlo jak igrac..
Takodjer je reko "Spanjolski su igraci u velikoj formi u ovom momentu, prije 2 sedmice htijelu su Guti-ja poslati gdje god bilo,a sada, i selekcija mora da ga prati"

Toni Grande desna ruka V.Del Bosque,pomocni trener Spanije otkrio je da postoji velika mogucnost da se GUTI nadje u selekciji na Mundijalu ako nastavi ovako da igra...Pricamo o jednom igracu kojeg ja poznajem jos od pijetlica , takodjer sef ga poznaje vrlo dobro..Ne zatvaromo nikome vrata,pogotovo igracu takvih karakteristika.

Posle tekme sa Deportivo La Caruna, Guti je dao prvo dao intervij MARCI.
J.M.GUTI "To je moj nacin igre koji volim da pokazivam, vise me raduje dodir lopte dobar pas,nego zabijanje gola, raduje me za Benzemu".Raul Albiol mije reko da sam lud, ali imao sam vrlo jasno viziju i nisam sumnjao u to, zelim takodjer da uspijeh odnese citava ekipa, pobijeda u La Carunji nam je vrlo dobro dosla izasli smo vrlo jaki posle duela..Takodjer je komentirao izjavu trenera Deportiva, Lotine "Ako ostane na ovom nivou, mora da igra na Mundijalu" ,nikad nisam odbacio selekciju ni mogucnost za Mundijal, "Ako ostanem na ovom nivou,bice tesko V.Del Bosque"

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 00:46

Jedan od najvecih kriticara fudbala La Lige, clan MARCE komentarise svoju viziju oko Gutija i selekcije Spanije...

Pablo Lopez:"Guti na Mundial? Ne, molim vas...
Guti nije u selekciji od Februara 2005.U totalu odigrao je 14 tekmi za selekciju.Cini mise da nije uradio dovoljno da ga Del Bosque jos stavlja u usta oko slekecije.Dodir lopte "pas" je bio fantastican, samo kad pomislis na tu akciju ulijeti ledenu krv, vizija igre, dominirao je na terenu njegova genijalnost.Rodjeni geni, u tome svi znamo..Ali sad zar je moguce da igrac koji igra toplo hladno,vec je 6 mijeseci proslo od pocetka sezone ?Koliko je genijalni stvari uradio Guti???dali je sad pravedno da se uzme mijesto nekome koje proveo citave klafikacije u grupnoj vazi borbe za Mundijal???Ja sam veliki ljubitelj "14" , takodjer ako se ta genijalonst nastavi, ne samo 2 po sezoni...Svi mi imamo u glavi neki genijalan pas,neka kontrola nevijerovatna, dodir lopte,- jedna asistencija Zidane-a protiv Seville bila je....ali to su male stvari da bise dizalo nekoga, ja to nisam..
Guti je jedan poseban igrac.Problem je njegova karakteristika igre,nema uvezani dobri tekmi u nogama tako je vec godinama.Dobar je sa povredama, njegov odnos sa trenerom nije bas najbolji ne ulijeva puno sigurnosti, bilo koji razlog da je, Jose Maria Gutierrez je jedan talenat ali dobro neiskoristen.Ovaj momak je rodjen da igra nogomet,ima nevijerovatan kvalitet,ali ih ne iskoristava cesto,ljubitelji Gutija zive na njegov nacin samo mijesecno dobivaju dobre pasove lijepo za oko, i to je samo jedan od pocetnih problema Gutija.
Guti je Guti, i za lose i za dobro.I imam respekt, ali nebi vijerovao Gutiju u jednom polufinalu Mundijala..Takodjer moram da postavim pitanje sam za sebe isto za vas, Koga da skinemo sa spiska??Silvu, Cesc-a ,Iniestu, Navas-a ,Alonsa...???????Mislis da Guti to zasluzuje????????

Drugi kriticar
Pipi Estrada :"Guti u selekciju"
U subotu na Raizoru nije bila slucajnost.Jose Maria Gutierrez "GUTI" davao je taki lekcija svih 15tak godina sto ima u prvoj ekipe Real Madrid C.F.Takodjer svi oni koji smo vijerovali u njega,nije nam iznadjenje da vrati svoj nivo opet..On ima sve dodir, viziju, fizicki je vrlo zilav, Guti je jedan Don na terenu..Saznao sam da V.Del Bosque vodi 2 igraca po poziciji na Mundial, za mene imajuci u vidu 15tak godina kojih je proveo u Primera,Guti je pravi tandem sa Xavi Hernandez-om u "furiji".Ima sve, vec je debitovao za selekciju 5.maj.1999g protiv Hrvatske, takodjer sef V.Del Bosque ga poznaje odlicno, njegov pomocnik Toni Grande jos od pijetlica ga poznaje,svi znaju da uz njega mogu postici mnogo...Sta god da se desi,mi imamo mir i sigurnost u Guti-ja.
Guti-ja ili mrzis ili ga volis..Mislim da Del Bosque mora dobro da otvori oci i da prati Guti-ja uhvatio je formu i bice ga tesko zaustaviti, takodjer zna nekad da te postavi pod upitnikom zasto je neraspolozen na treningu,opusten previse,ne naspavan..Talenat Guti-ja je jos vec zbog toga jer kad ga otpisete on se vrati u nevijerovatnom izdanju..

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 01:19

C.Metzelder:"Izgubio sam 3 godine u Real Madridu"

Odgovor njemu:"I Real Madrid sa tobom gosp.Metzelder, povedi sa sobom Gaga, Marcela, Mohamadua, i :?: Drenteh-a takodjer" :mrgreen:

Real Madrid ceka od Comite Espanol de Disciplina Deportiva da omoguci C.Ronaldu da igra protiv Espanyol-a :?: klub tvrdi da cekaju da se kazna smanji na 1 tekmu J.Valdano je izjavio da imaju dosta argumenata za to ali nikad se nista nezna do konacne odluke, ovih dana CEDD ce da konacnu odluku, hoceli CR moci igrati protiv Espanyol-a..
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 02 feb 2010, 02:41, ukupno mijenjano 5 puta.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 02 feb 2010, 01:30

don Ciro je napisao/la:

misli covijek kako Karim treba da igra u prvih 11 sad..a Hiquain dok se opravi 100 % od povrede i vrati u formu kao pri 3,4 sedmice drazati ga na klupi..ebiga za OL treba da budu svi spremni ,a Hiquain pogotovo CR da nepricam...osim Pepe-a on je OUT :oops:
Razumio je onaj koji je imao klikera da razumije...

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 02 feb 2010, 02:45

DOSTA OD MENE ZA VACERAS, BIO SAM DEZURNI U HITNOJ :mrgreen:

Da Zakljucim, nije bilo napada na temu REAL MADRID C.F a i da je bilo bio bi na zadatku,mirna noc, malo su navracali na kafu u kantini ovi sto zalutaju :lol: sve u svemu ok ;) pa sam vozeo kolica do teme FARSA..malo su se nesto koprcali oko ofsssd. u Gijon-u, neke seme sa mundo deportivo izlazu ovo ono, tvrdoglavi Farsanci..cim sam im spomenuo VILLARATO odma su jadnici ostali bez komentara :lol: misevi se razbijezali otisli pisati pa spavati :mrgreen: ...ovi bolje upuceni znaju sta je VILLARATO a ako neznaju imaju na temi FARSA :lol: necu ulaziti u sve detalje oko toga imaju spanjolske portale,medije pa neka se info vise :|

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.