AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 12 mar 2014, 10:45

Ljudi, ono para što se sakupi od eventualne prodaje škarta neće biti dovoljno ni za otkup Ramija i Tarabta, ukoliko se odluče da otkupe njihove ugovore.
Znači koliko izdvoji Berlusconi čistog keša toliko će se ekipa pojačati.
Što se tiče Tarabta slažem se,odigrao je loše, ali budali je jasno da on nije desno krilo. On je klasični AMF, koji po potrebi može odigrati i na lijevom krilu.
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 mar 2014, 10:51

Pa izgleda da mi sa foruma imamo bolju strategiju nego dva pedofila, ali dzabe nam pricati kada se nista od toga nece desiti.
Prodati ce par otpadaka, dovesti na kraju roka nekog dobrog igraca da nam zamazu oci i to bi bilo to. Pa ti masi usima. Ja se samo nadam da ce ga jedina osoba kojoj je stalo do kluba (Barbara) pritisnuti te da ce im ovo sramocenje u LS i ligi biti dovoljan alarm.

Matri-Abate-Mexes-Robinho... ovo je ta ekipa od koje bi se mogli zaraditi fini novci, plus naravno nekih 30-40 miliona koji, sudeci fo trenutnom financijskom stanju, ne bi trebali predstavljati neki problem.
Marija ne bih dirao jer ne znam ko bi ga u ovom momentu mogao nasljediti, a i ulazem nade da ce ga do iduce sezone Seedorf dobrano probuditi i trgnuti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 12 mar 2014, 10:57

Nije to samo na ovom forumu, mislim da svaki navijač ovog kluba razmišlja pametnije od onog dvojca. Ustvari ne samo ljudi koji prate Milan već skoro svako ko se razumije u ovaj sport zna ko je i šta je uzrok ovog problem. Zadnje 2 sezone su katastrofalne, mislim da je i ćelavcima ponestalo albija, te da je poraz od Atletica otvori oči i okrjelim slijepcima. Gledam po Twitteru dosta se poznatih(bivših) fudbalera Milana oglasilo, i svi upućuje velike kritike na račun Milana, odnosno žao mi je da je do ovoga došlo. Sacchi je to najbolje objasnio u samo par rečenica. " Ako nećete ulagati fokusirajate se na mlade igrače i pravite tim, jer ovaj Milan je sve osim tima." Ostali misle slično ali i sa naglaskom na ulaganje, jer dosta je više low-cost akvizicija. Zamislite recimo da je Galliani ljetos umjesto Matrija doveo Eriksena. Samo jedan od primjera.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 mar 2014, 11:23

Od ove sezone ne ocekujem vise nista posebno jedino cekam povratak El Shaarawya a po nekim informacijama trebao bi se oporaviti oko 26 marta, tako da polovinom aprila ako Bog da da se ustali ponovou prvi tim i da konkurise za WC sa Italijom. Takodje ocekujem vise sanse za Cristantea. I da ocekujem da pokusaju izboriti europa ligu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 mar 2014, 11:35

Zar stvarno mislis da ce covjek uspjeti nesto uciniti za mjesec dana? Pa ovdje ni Messi ni Ronaldo u kombinaciji nista ne bi mogli, kamo li on koji je zadnji put u avgustu odigrao citavu utakmicu. :mrgreen:

Uostalom, je*o WC i Italiju, navijam da se niko neplanski ne povrijedi i da se mali ostane spremati u milanellu za iducu sezonu. :geek:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 mar 2014, 12:41

Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 mar 2014, 19:04

Tako je! Glavu gore momci ne klonite, noć je najtamnija prije svitanja :lol:

FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 mar 2014, 19:12

_forzamilan_ je napisao/la:Tako je! Glavu gore momci ne klonite, noć je najtamnija prije svitanja :lol:

FM!
Tako je care moj. samo glavu gore.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 mar 2014, 20:54

Milan have signed Alex from PSG, according to Sky. He will join Milan in the summer.
Sky reports that Milan are monitoring Adebayor.
Alexu istice ugovor, ali takodje istice i Menezu ne bi bilo lose pokusati Meneza potpisati.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 12 mar 2014, 21:07

Pozdrav za rosonere! Pratim dugo postove na ovoj temi, i jedno 10-ak godina pratim i navijam za Milan. Nadam se da cu biti aktivan, i da ce se "pravi" klub iz Milana "dici iz pepela"! :D
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 12 mar 2014, 21:26

Spominje se da će Alex potpisati ugovor s nama.Opet slobodan igrač preko 30 godina,toliko o podmlađivanju ekipe :oops:

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 mar 2014, 21:35

Nemoj Alexa rahmeta ti :|
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 12 mar 2014, 21:42

U čitavoj Serie A je moguće naći tek možda 3 ili 4 igrača koji su bolji stoperi od Alexa. Definitivno je bolji od Bonere,Zapate i Mexesa zajedno. Za ovakav Milan i Serie A i više nego kvalitetno pojačanje.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 mar 2014, 21:47

Ibracadabra je napisao/la:U čitavoj Serie A je moguće naći tek možda 3 ili 4 igrača koji su bolji stoperi od Alexa. Definitivno je bolji od Bonere,Zapate i Mexesa zajedno. Za ovakav Milan i Serie A i više nego kvalitetno pojačanje.
Pa nije Vidić pa da bude pojačanje, on je igrač sa puno iskustva i sigurno da je kvalitetan ali star je i smatram da fkt nije potreban.. Radije da se dovede mali Doria ili neko perspektivan. Radi se na podmlađivanju.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 12 mar 2014, 21:50

Godinu dana mlađi od Nemanje, i nije imao toliko problema sa povredama. U svakom klubu kojem je igrao bio je čovjek od povjerenja. Najmanje 3 levela iznad otpada koji trenutno stoji u srcu Milanove odbrane.

#CFC Pride of London.

#KING James!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 mar 2014, 22:40

Ne znam sta svi imaju protiv Alexa, ima li neki bolji stoper koji se povezuje sa nama? Samo mi nemojte spominjati Astorija majke vam. :lol:

Dovesti samo Doriu i ocekivati da jedan tinejdzer bude stub odbrane, ma smijesno. Ovako Alex moze zasigurno odigrati 2-3 sezone na visokom nivou, a mali Doria bi imao godinu-dvije na afirmisanje i adaptaciju.

FORZA MILAN !

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 12 mar 2014, 23:01

rope11 je napisao/la:Ne znam sta svi imaju protiv Alexa, ima li neki bolji stoper koji se povezuje sa nama? Samo mi nemojte spominjati Astorija majke vam. :lol:

Dovesti samo Doriu i ocekivati da jedan tinejdzer bude stub odbrane, ma smijesno. Ovako Alex moze zasigurno odigrati 2-3 sezone na visokom nivou, a mali Doria bi imao godinu-dvije na afirmisanje i adaptaciju.
dovođenje Alexa zanci da nastavljamo po starom celinom receptu daj đabe pa makar to bio i istrošeni polovnjak. Napretka ovdje nema ni na vidiku.

Kad je došao Mexes svi ste govorili bit ce dobro pojacanje bolji je od bonere, pa kad je dosao Zaapata opet isto dobar je bolji je od Bonere, pa sas i za Ramia isto dobar je bolji je od Bonere a ni jedan od njih nije pojaacao našu odbranu ni za 1 %, morate konacno shvatiti da Bonera ne može biti mjerilo, tako da ako dođe Alex isto nam se piše, imat cemo samo još jednog istrošenog polovnjaka da nam jbe živce.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 mar 2014, 23:09

Rano je još da se zamaramo transferima. Vidjet ćemo na ljeto hoće li se nastaviti po starom.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 mar 2014, 23:24

Pa evo svi mediji pisu da je Alex skoro pa gotova stvar. A s obzirom da je na ljeto slobodan igrac, sumnje da nece doci su jos manje. :mrgreen:

Ja nemam nista protiv njega, covjek je za tri klase bolji od svakog naseg stopera kojeg imamo i moze bar dvije godine vrhunski igrati.
Ali naravno da ovdje ne smije biti kraj, pored njega bar jos tri kvalitetna igraca dovesti. Ne svidja se ni meni sto se opet ide na kartu slobodnog igraca, ali sacekajmo da vidimo, prerano je za polemisanje o tome.

FORZA MILAN !

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 13 mar 2014, 07:53

LegendKiller je napisao/la:
rope11 je napisao/la:Ne znam sta svi imaju protiv Alexa, ima li neki bolji stoper koji se povezuje sa nama? Samo mi nemojte spominjati Astorija majke vam. :lol:

dovođenje Alexa zanci da nastavljamo po starom celinom receptu daj đabe pa makar to bio i istrošeni polovnjak. Napretka ovdje nema ni na vidiku.

Kad je došao Mexes svi ste govorili bit ce dobro pojacanje bolji je od bonere, pa kad je dosao Zaapata opet isto dobar je bolji je od Bonere, pa sas i za Ramia isto dobar je bolji je od Bonere a ni jedan od njih nije pojaacao našu odbranu ni za 1 %, morate konacno shvatiti da Bonera ne može biti mjerilo, tako da ako dođe Alex isto nam se piše, imat cemo samo još jednog istrošenog polovnjaka da nam jbe živce.
I mexes i rami su bolji od bonere.
A alex pogotovo. Ne možeš graditi odbranu gdje je jedan igrač ok a drugi smeće. O Uigranosti da ne govorim.
Zaboravite maldini- nesta tandem, to se zadugo ne ponavlja.
Ovom timu je potreban bilo kakav napredak u odbrani.

Menez? Može. Psg nije normalan, vjerovatno ce i na ljeto nekoga dovesti, treba tu zagrebati, imaju malo reci viska igraca.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.