Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BeyKopites
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la BeyKopites » 10 mar 2014, 12:43

Frajer kaže da se najbolje snalazi iza 2 napadača i onda mu adžuka izmisli deficitarnu poziciju na DMF.To samo kod nas ima :roll:

Dečko zna igrati, al' prije bih Pjanića stavio na poziciju DMF.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 10 mar 2014, 14:45

Lampard8 je napisao/la:
delpiero10 je napisao/la:Svidjelo se to nama ili ne Tin Tin ce igrati na svjetskom i to prvu postavu osim protiv Argentine jer nece ga amidza obrukat a najvise ce ispastati Salihovic jer ce ga Safet staviti u sredinu da trci za Tin Tina, vezni red za Brazil Pjanic desno Lulic lijevo dva zadnja vezna Hadzic i Tin Tin i ispred Salihovic mada ce i on biti vise defanzivniji i sa jednim napadacem i u ovakovom veznom redu Tin Tin se nece obrukat a Safet ce ispasti znalac samo sto necemo moci dati gola ali tu ce ispasti Dzeko kriv
Jesi to maksuz ovako rano ust'o da nam napišeš svoje taktičke zamisli :?: :mrgreen:
Pisem kada sam slobodan a inace rano ustajem, a nisu to takticke zamisli to je realnost, pogledaj formciju protiv Egipta, Ibisevic je igrao desno a tu ce igrati Pjanic kada bude spreman i jos Hadzic umjesto Medunjanina i to je to

Rios

Post Postao/la Rios » 10 mar 2014, 14:53

delpiero10 je napisao/la:
Lampard8 je napisao/la:
delpiero10 je napisao/la:Svidjelo se to nama ili ne Tin Tin ce igrati na svjetskom i to prvu postavu osim protiv Argentine jer nece ga amidza obrukat a najvise ce ispastati Salihovic jer ce ga Safet staviti u sredinu da trci za Tin Tina, vezni red za Brazil Pjanic desno Lulic lijevo dva zadnja vezna Hadzic i Tin Tin i ispred Salihovic mada ce i on biti vise defanzivniji i sa jednim napadacem i u ovakovom veznom redu Tin Tin se nece obrukat a Safet ce ispasti znalac samo sto necemo moci dati gola ali tu ce ispasti Dzeko kriv
Jesi to maksuz ovako rano ust'o da nam napišeš svoje taktičke zamisli :?: :mrgreen:
Pisem kada sam slobodan a inace rano ustajem, a nisu to takticke zamisli to je realnost, pogledaj formciju protiv Egipta, Ibisevic je igrao desno a tu ce igrati Pjanic kada bude spreman i jos Hadzic umjesto Medunjanina i to je to
Cekaj @ delpiero10,ti se slazes i prizeljkujes tu postavu ili..?
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

delpiero10
Kontakt:

Post Postao/la delpiero10 » 10 mar 2014, 15:19

Ne prizeljkujem i nebi volio takvu postavu, to je moje misljenje i nemora se niko sloziti samnom ali kako gledam tako ce najvjerovatnije biti plus jos anonimusa na klupi a i sam Susic je izjavio da se ne iznenadimo kada sastavi spisak za Brazil

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 mar 2014, 15:23

Ne gotivi ga nesto raja :mrgreen: Totalni prosjek znaci,nije vise ni u Hajduku standardan a neki ovdje potenciraju neki njegov skriveni potencijal koji je pokazao na tekmi samo kako bi opravdali Susicev potez.
Eh da vidimo sta ce sad Pape da uradi.Bas bi bezobrazno bilo opet ga pozvati kad mislim da su svi slozni da on nije kalibar za repku :D

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 10 mar 2014, 18:03

Nehljebovic, ne zna trcat, spor, trom nikakav igrac, pa **** ti reprezentativca koji je u Hajduku na probi bio :D :D :D
Limvo Likce

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 mar 2014, 15:37

Tincekova cijna sad duplo veca zahvaljujici pozivu 8-) :lol:

slika

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 11 mar 2014, 15:40

+ defanzivni vezni :lol:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 11 mar 2014, 15:44

Ma mogu oni njima nabijat cijene po zelji. Njih nece niko i to je cinjenica a i ako se nadje kakav interesant nece biti nista bolji od Hajduka i slicnih klubova ;) Ovaj mali se razvija iz Belgije prema Hrvatskoj itd... Avdija se bar 'razvijao' u pozitivnom pravcu...

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 11 mar 2014, 20:01

Polivalentan igrač,veznjak,kakve veze ima.Što više utakmica odigra na toj poziciji,to će više dobar biti.
Kao i obično pretjerujete.Momak je pod tolikim pritiskom i kritikama odigrao prve minute u dresu svoje države,prvi put sa tim igračima i vi očekujete neku partiju ala Viera.S obzirom na okolnosti,pokazao se sasvim solidan,valjda se nastavi razvijati i dizati kvalitet igre.Možda i ode iz Hajduka.
Keep walking.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 11 mar 2014, 21:14

Da mu caca nije Sead, vlasnik agencije koja je jako povezana s Hajdukom, nas Tinki bi igro fudbal rekreativno. Avdija Vrsajevic se guru u reprezentaciju samo da bili dadnu ugovor i minutazu tinkiju.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 mar 2014, 02:04

Cautinho je napisao/la:Polivalentan igrač,veznjak,kakve veze ima.Što više utakmica odigra na toj poziciji,to će više dobar biti.
Kao i obično pretjerujete.Momak je pod tolikim pritiskom i kritikama odigrao prve minute u dresu svoje države,prvi put sa tim igračima i vi očekujete neku partiju ala Viera.S obzirom na okolnosti,pokazao se sasvim solidan,valjda se nastavi razvijati i dizati kvalitet igre.Možda i ode iz Hajduka.
Jest polivalentan kad se bude igralo po usporenom snimku... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 mar 2014, 02:14

Cautinho je napisao/la:Polivalentan igrač,veznjak,kakve veze ima.Što više utakmica odigra na toj poziciji,to će više dobar biti.
Jeste hajmo ga mi uciti da igra na DM, protiv Obale Slonovace, Meksika, Argentine, Nigerije...pa mozda do utakmice sa Iranom nauci oteti loptu, presjeci napad, potrcati umjesto da posmatra, uopste da nauci trcati, zadrzati loptu umjesto da je se rijesava na najbrzi nacin i tako dalje. A reprezentacija kao osnovna skola za igrace Germanije Sportagenture. Naravno. :lol:

90% navijaca je protiv ovog poteza Susica. Vidim, ogromnu podrsku ima za nepotizam, premocnu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 mar 2014, 02:14

Imaju tri solucije u vezi tvog posta:
1. Il ne znas puno o fudbalu
2. Zajebavas se
3. IL ti Tin Sven dodje nesto u rodu

Tin Sven je ona vrsta fudbalera koga je dovoljo pogledati jedno 10 minuta. Par primanja lopte , trk s loptom i kretanje u prostoru bez lopte. Odma ti bude jasno da nikad od njega fudbalera nece biti. Zaradit ce sebi za zivota i to je to. NIkada neki veliki ugovor.

Ipak zelim mu sve najbolje u zivotu i karijeri al ne preko ledja BH repke. Imamo boljih.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 mar 2014, 02:39

Jasno mi je da neko vjeruje u religijske bajke, ipak od malih nogu je slat u ustanove gdje je ispiran mozak...
Ali mi nije jasno da neko odrastao moze voljeti BiH, biti mentalno zdrav itd a biti uz Opancica...
Ama bas taj šum nicim nije zasluzio podrsku....Bas nicim...
Trkati se i jedva pobjediti sa autom od 200 milona Km, uz konkurenciju Trabanta samo bolestan um moze nazvati uspjehom.....
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2014, 02:49

gringobih je napisao/la:Jasno mi je da neko vjeruje u religijske bajke, ipak od malih nogu je slat u ustanove gdje je ispiran mozak...
Ali mi nije jasno da neko odrastao moze voljeti BiH, biti mentalno zdrav itd a biti uz Opancica...
Trkati se i jedva pobjediti sa autom od 200 milona Km, uz konkurenciju Trabanta samo bolestan um moze nazvati uspjehom.....
Sram ga bilo, samo 25 bodova osvojio.

1. Bosnia & Herzegovina 10 8 1 1 30:6 25

Capello
1. Russia 10 7 1 2 20:5 22

Hodgson
1.England 10 6 4 0 31:4 22

Del Bosque
1. Spain 8 6 2 0 14:3 20

Prandelli
1. Italy 10 6 4 0 19:9 22

Hitzfield
1. Switzerland 10 7 3 0 17:6 24

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 mar 2014, 03:08

Problem je u tome sto bi navijaci Susica najradije nekao preokrenuli realitet, stvarnost. To jest najradije bi uzeli ovih 50 i nesto navijaca i stavili ih tako da su za poziv Tine. Ali to nije, pa i jos godine piskaranja nece promijeniti nista.

Kad nesto smrdi na nepotizam, izgleda 100% kao nepotizam, onda vjerovatno i jeste nepotizam. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 mar 2014, 03:09

calcio je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Jasno mi je da neko vjeruje u religijske bajke, ipak od malih nogu je slat u ustanove gdje je ispiran mozak...
Sram ga bilo, samo 25 bodova osvojio.

Capello

Hodgson

Del Bosque

Prandelli

Hitzfield
Ma divota, Dzeko skuplji od pola grupe sam!!!
Plus izjava iz usta Opancica da je tu upravo zbog milionskih igraca...Prije nije bilo pa ni njega nije bilo.... ;)
Euro cu samo onako usput spomenuti..........

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 12 mar 2014, 03:17

Capello

Hodgson

Del Bosque

Prandelli

Hitzfield

Ubjedljivi smo bili od Engleske, Spanije, Italije,.... Svaka nam cast.
Doduse, ovi drugi nemaju tako skupe igrace, mislim na Englesku, Spaniju, Italiju.... :)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 12 mar 2014, 03:21

calcio je napisao/la:1. Bosnia & Herzegovina 10 8 1 1 30:6 25

Capello

Hodgson

Del Bosque

Prandelli

Hitzfield

Ubjedljivi smo bili od Engleske, Spanije, Italije,.... Svaka nam cast.
Doduse, ovi drugi nemaju tako skupe igrace, mislim na Englesku, Spaniju, Italiju.... :)
Onako kao odraslu i zdravu osobu , jeli te stid ovakve usporedbe, LLL :?:
Euro????

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 40 gostiju.