Baric ,i igrat ceTeaM87 je napisao/la:Hoce li vam igrati onaj neki desni bek sto je igro protiv Olimpica, ne znam kako se zove ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako misliš na Barića, da hoće. On i Tatomirović konkurišu za tu poziciju i ako ni jedan nije klasični desni bek. I mi se na toj poziciji krpimo evo dvije sezone.TeaM87 je napisao/la:Hoce li vam igrati onaj neki desni bek sto je igro protiv Olimpica, ne znam kako se zove ?

Uzeo mi @miky riječ iz usta

-------------------------------------------------------------DELAČ-----------------------------------------------------------
---------BARIĆ-----------------TATOMIROVIĆ-------------------------DUPOVAC--------------------TADEJEVIĆ---------
---------------------------------------CIMIROT-----------------------JAJALO----------------------------------------------
---------------PURIĆ-----------------------------------------------------------------------------STOJČEV------------------
------------------------------------------------------------VELKOSKI--------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------BILBIJA----------------------------------------------------------
Moje mišljenje, mislim da je ovako bilo i protiv OlimpiCa, samo sto je umjesto Purića(Vusljanin)
---------BARIĆ-----------------TATOMIROVIĆ-------------------------DUPOVAC--------------------TADEJEVIĆ---------
---------------------------------------CIMIROT-----------------------JAJALO----------------------------------------------
---------------PURIĆ-----------------------------------------------------------------------------STOJČEV------------------
------------------------------------------------------------VELKOSKI--------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------BILBIJA----------------------------------------------------------
Moje mišljenje, mislim da je ovako bilo i protiv OlimpiCa, samo sto je umjesto Purića(Vusljanin)
M.Delac 2
Ako sam dobro cuo, on pojma nema, bio je najlosiji protiv Olimpica, ali sreca vasa da ni mi nemamo neko lijevo krilo (Svraka).miky_hz je napisao/la:Baric ,i igrat ceTeaM87 je napisao/la:Hoce li vam igrati onaj neki desni bek sto je igro protiv Olimpica, ne znam kako se zove ?
FKŽ !
-
- Kontakt:
Ne Vi nemate ni lijevo ni desno. A kod nas niko pojma nema, pa ćete nas valjda razvaliti. Idemo na teren pa ćemo vidjeti.TeaM87 je napisao/la:Ako sam dobro cuo, on pojma nema, bio je najlosiji protiv Olimpica, ali sreca vasa da ni mi nemamo neko lijevo krilo (Svraka).miky_hz je napisao/la:Baric ,i igrat ceTeaM87 je napisao/la:Hoce li vam igrati onaj neki desni bek sto je igro protiv Olimpica, ne znam kako se zove ?
- BernardBarnjak
- Kontakt:
karte se kupuju samo na grbavici??? ili?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tržnica,skenderija do 12.00h..
Pa onda kasnije samo na Grbavici..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Southboy je napisao/la:Tržnica,skenderija do 12.00h..
Hvala!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Komsije iskreno ako nas sad ovako osakacene ne uzmete necete zadugo 

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
blu je napisao/la:Komsije iskreno ako nas sad ovako osakacene ne uzmete necete zadugo
Sta kukas odmah

Ja sam rekao, samo da ne bude 0:0, ostalo je sve ok.
Kakav je to derbi ako zavrsi 0-0?, daj golove sretniji, spretniji neka pobjedi. 

04.10.2009 !!
Ma prijatelju nekukam ,mi smo navilkli evo citavu sezonu igramo bez 5,6 standardni prvotimaca tako da vam dajem malu prednost u odnosu na nas, mada se u derbiju nikad nezna . nasi su vise skoncentrisani na prvenstvo al eto nek pobjedi bolji i spretnijiBernardBarnjak je napisao/la:blu je napisao/la:Komsije iskreno ako nas sad ovako osakacene ne uzmete necete zadugo
Sta kukas odmah![]()
Ja sam rekao, samo da ne bude 0:0, ostalo je sve ok.

Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Vidio sam da se piše da brani Bandović, a evo sad čitam da Delač nema pravo nastupa? Da li stvarno nema pravo nastupa, ili su to nešto pogrešno skontali? Ako nema, zbog čega nema?
Hvala
Hvala
-
- Kontakt:
Koliko hoćete prednosti danas ?

Ja ne vidim gdje je to zeljeznicar osakacen al stvarno, ova prica "ako nas sada ne pobijedite ovako osakacene" je toliko jadna da nema dalje
To ti je ono ako ih uzmemo onda ce biti sta se radujete mi osakaceni, a ako ih ne uzmemo onda bi bilo ni osakacene nas nemozete uzeti
Jadni ste samo tako
To ti je ono ako ih uzmemo onda ce biti sta se radujete mi osakaceni, a ako ih ne uzmemo onda bi bilo ni osakacene nas nemozete uzeti
Jadni ste samo tako
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Zasto Delac nema pravo nastupa? Dobro je, onaj je i zaboravio braniti, ocekujem njegov kiks vcrs, a mozda i vise njih aBd...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Fakat, trebao bi imati. Jedina prepreka bi bila ako je branio za neki drugi klub u okviru kupa bih.Baja_Zvjerka je napisao/la:Zasto Delac nema pravo nastupa? Dobro je, onaj je i zaboravio braniti, ocekujem njegov kiks vcrs, a mozda i vise njih aBd...
Npr kod nas Ramić ne može igrati jer je igrao za Travnik u kupu. A s druge strane, Bogdanović može, jer iako je igrao za Zvijezdu, nije za njih nastupio u utakmici kupa.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Amco46, Inspiracija, KarlMarx, Kyle88, relativizam, tovusa84 i 96 gostiju.