Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

anonymousHD
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la anonymousHD » 11 mar 2014, 23:11

Cabanas je napisao/la:Ne mozes biti takav kloc da kazes za ovog igraca da je panj :roll:
Ćoravi začepi.
Wenger je večeras odmah to vidio i izvadio ga, jer momak je nula, ne trči, ne radi ništa. Zato ga je i izvadio. Momak je preloš, ima zadnji pas i ništa više.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 11 mar 2014, 23:11

Dobar otpor,sretno u premier ligi ali bolje je prosao dalje ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 mar 2014, 23:12

anonymousHD je napisao/la:
Cabanas je napisao/la:Ne mozes biti takav kloc da kazes za ovog igraca da je panj :roll:
Ćoravi začepi.
Wenger je večeras odmah to vidio i izvadio ga, jer momak je nula, ne trči, ne radi ništa. Zato ga je i izvadio. Momak je preloš, ima zadnji pas i ništa više.
A izveo ga zbog povrede. :lol:
Doduše, jest bio katastrofa u prvom poluvremenu, al i ti ga pretjeruješ.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 11 mar 2014, 23:12

Ma to je to... Dogovorili smo se, Bayern je igrao sa pola snage a Arsenal u rezervnom sastavu! ;)

Joooj a najjaci su mi ovi sto jos Mesuta nisu prezalili pa cim on podbaci dolecu da pricaju koja je panjina!!! :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 11 mar 2014, 23:12

Cabanas je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Valjda i Wenger shvati zašto su ga Zidane i Ancelotti šutnuli. Panj!

slika
Ne mozes biti takav kloc da kazes za ovog igraca da je panj :roll:
lik jednostavno ne opravdava ulozeno, Arsenal bolje odigra kako je izasao iz igre
Gunner4ever

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 mar 2014, 23:13

Ozymandias je napisao/la:
Joj nemoj nas provocirat :lol: :mrgreen:
Jedi se. :lol:

Fakat bi trebalo da se pomirite s tim da ponekad primite kritiku. Pa pobogu, niko nije savrsen.

I nemojte se paliti k'o kutnjak na svaki post. ;)
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 11 mar 2014, 23:17, ukupno mijenjano 2 puta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 mar 2014, 23:14

Omerbavarac je napisao/la:
Ozymandias je napisao/la:
Joj nemoj nas provocirat :lol: :mrgreen:
Jedi se. :lol:
Jedes nas ti svojim analizama. :lol:

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 mar 2014, 23:14

HighburyGunners je napisao/la: ahahah otkad je na **** forumu dje pisem sa djecom , mozda tu i tamo ponekim starijima bitna konstrukcija . hahaha ja se ovdje netrudim da pisem pravilno , ;) i neprovociram nikog niti glumim majmuna , a ako cemo suditi nekog po konstrukciji pisanja onda smo svi nepismeni na ovom forumu ahha
Pa tebi je i citiranje naucna fantastika...
Inace na forumu je valjda cilj iznijeti svoje misljenje, na razuman i citak nacin, pa makar to misljenje se kosilo sa svim drugim, kao sto se moje kosi sada sa vasim, ali ja se opet trudim da kada napisem post on lici na nesto, a ne da se neko umori citajuci isti.
Necu da dalje idem u offtopic, pa cu ovdje i zakljuciti diskusiju sa tobom, sretno :).
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 11 mar 2014, 23:15

Malo smusena utakmica sa obje strane, ipak prosle godine je bilo vise nervoze sa obje strane, ove godine je moglo nest slicno da se desi, ali ipak nije...

Evo realan komentar, na jednu stranu Bayern jeste igrao ne mogu reci sa pola snage, alii igrali toliko da ne srljaju, ali opet za razliku od nas navijaca na ovom forumu i jednih i drugih, oni su imali respecta i prema Arsenalu bas kao Arsenal prema Bayernu.. kod Arsenala me pozitivno iznenadio Ox, gledao sam ga nekoliko puta protiv ekipa u Engleskoj, momak je talenat samo takav...

Wenger me iznenadio negativno, ubacuje Flaminijaa, ne znam, eto ja da sam neutralac sta da kazem na to sve, kad pogledas Bayern rutinski prosao, ali bilo je tuu svega, realno evo faul je bio nad Lahmom, a penal nije bio za Bayern, osim tih situacija sta je Arsenal uradio pred golom, bas nista, bilo je tu Bayernovih gresaka pomalo gdje se moglo nesto desiti vise za Arsenal, ali nijee, jednostavno protiv Bayerna ne mozes izaci sa jednim spicom, morao vam je uci Yaya Sanogo ako ne i prije Girouda, a Ox na krilo.. ne znam .. na kraju krajeva, vama svaka cast na borbi, da vam je dosao neko drugi vjerovatno bi i prosli.. Sretno u FA Cupu.. i Ligi naravno..
FC Bayern !!!!!

sudzuka123
Kontakt:

Post Postao/la sudzuka123 » 11 mar 2014, 23:17

Joj pa ne zna se ko je gori. :mrgreen: Da l' ovi naši Bavarci ili Topnici što se primaju na provokacije. Diskutujte normalno 'bem mu trunje.

Robben je ispao papučar sa onim glumatanjem, ali taki je kaki je, hebeš ga. Odbrana vam je večeras odlično odigrala, nijedna lopta nije preskočila štoperski dvojac. Pored odbrane izdvojio bih Ox-a koji će da bude među pa ne znam možda je i puno reći, al hajde nek bude, TOP 5 igrača svijeta uskoro. Prebrz, i odličan dribler.

Pričali vi Bayern slab, ovo ono, ali ovaj Bayern je zasluženo prošao, vi trebate još da poradite na cjelokupnoj ekipi. Selam svim normalcima. :mrgreen:

Cabanas
Kontakt:

Post Postao/la Cabanas » 11 mar 2014, 23:19

anonymousHD je napisao/la:
Ćoravi začepi.
Sve si rekao ;)
"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 mar 2014, 23:20

BavaracZenica je napisao/la:Malo smusena utakmica sa obje strane, ipak prosle godine je bilo vise nervoze sa obje strane, ove godine je moglo nest slicno da se desi, ali ipak nije...

Evo realan komentar, na jednu stranu Bayern jeste igrao ne mogu reci sa pola snage, alii igrali toliko da ne srljaju, ali opet za razliku od nas navijaca na ovom forumu i jednih i drugih, oni su imali respecta i prema Arsenalu bas kao Arsenal prema Bayernu.. kod Arsenala me pozitivno iznenadio Ox, gledao sam ga nekoliko puta protiv ekipa u Engleskoj, momak je talenat samo takav...

Wenger me iznenadio negativno, ubacuje Flaminijaa, ne znam, eto ja da sam neutralac sta da kazem na to sve, kad pogledas Bayern rutinski prosao, ali bilo je tuu svega, realno evo faul je bio nad Lahmom, a penal nije bio za Bayern, osim tih situacija sta je Arsenal uradio pred golom, bas nista, bilo je tu Bayernovih gresaka pomalo gdje se moglo nesto desiti vise za Arsenal, ali nijee, jednostavno protiv Bayerna ne mozes izaci sa jednim spicom, morao vam je uci Yaya Sanogo ako ne i prije Girouda, a Ox na krilo.. ne znam .. na kraju krajeva, vama svaka cast na borbi, da vam je dosao neko drugi vjerovatno bi i prosli.. Sretno u FA Cupu.. i Ligi naravno..
Morao je ubaciti Flaminija jer se Ox povrijedio.Na klupi nije im'o drugog izbora koji bi mogo odigrati nesto u veznom redu.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 11 mar 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
1946

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2014, 23:20

Navijači Reala opet došli da opletu po Ozilu. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 mar 2014, 23:20

Neutral je napisao/la:Čestitam na solidnom otporu, opet sudijska greška koja je doprinjela golu Arsenal-a kao prošle godine kada su iz kornera zabili koji nije bio.

Sretno u nastavku prvenstva.
koji si ti hinjo, ovo svijet nije vidio majke mi :lol:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

HighburyGunners
Kontakt:

Post Postao/la HighburyGunners » 11 mar 2014, 23:21

guber_90 je napisao/la:
HighburyGunners je napisao/la: ahahah otkad je na **** forumu dje pisem sa djecom , mozda tu i tamo ponekim starijima bitna konstrukcija . hahaha ja se ovdje netrudim da pisem pravilno , ;) i neprovociram nikog niti glumim majmuna , a ako cemo suditi nekog po konstrukciji pisanja onda smo svi nepismeni na ovom forumu ahha
Pa tebi je i citiranje naucna fantastika...
Inace na forumu je valjda cilj iznijeti svoje misljenje, na razuman i citak nacin, pa makar to misljenje se kosilo sa svim drugim, kao sto se moje kosi sada sa vasim, ali ja se opet trudim da kada napisem post on lici na nesto, a ne da se neko umori citajuci isti.
Necu da dalje idem u offtopic, pa cu ovdje i zakljuciti diskusiju sa tobom, sretno :).

hahahahaha koje si ti djete jebote , kladim se da te satrase kuci , pa neznas dje bi iznio svoje emocije ,,,, ak odes na profil vidjeces da nemam ni 10 postova , sad mozda imam jer me tu i tamo vako neko djete raspali, iskreno nezanima mene dal ces ti citat ovo sto ja pisem i kolko ti je tesko dok citas, al na forumu sam ne tako dugo i nezanima me ni kako se citira ni nista, dodjem vidim sastav i sta ko pise , novosti neke , nit sam kad doso na vasu temu nit cu kad doci jer me nezanima bajern ... al druze teb ni ona vidovita dzemila nije ravna , hahah ako vec pametujes onda moras imat nesto sto mos i pokazat, ja cu ti pokazat diplomu koja se prizna na svakom cosku svjeta.. al nesikiraj se bice bolje i za tebe , smirice se teb situacija i kod kuce mozda te nebudu tako maltretirali da moras po forumima se svadjati oko pismenosti

sretno i tebi , i bice bolje no sikiriki

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 11 mar 2014, 23:24

Uz malo srece Arsenal je mogo izvuc minimlanu pobjedu uz primljen go ili dva na Emiretsu, i izgubit vamo sa tri cetriri razlike. Jednostavno prevlika je razlika u kvaliteti , bayern koji je igrao pa ne bas sa pola snagae, ali igrali su koliko im treba i takav bayern arsnealu nije dopustio da predju centar u provm. Uostalom nema te prednosti koju Bayern ne bi nadoknadio protiv ovakvog Arsenala. Bolja ekipa je prosla dalje nema se sta raspravljat
=\_1921_/=

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 11 mar 2014, 23:25

zadnjih nekoliko stranica ocijeniti kao cista danguba, ovo izmedju Topdjija i Bavaraca opisati ko "gladan srat"
jednostavno gluposti gdje vise se nezna ko kosi a ko vodu nosi.
Ovo je postalo Teen Page gdje djeca obitavaju uz izuzetak par forumasa :roll:
Gunner4ever

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 11 mar 2014, 23:28

Saurman je napisao/la: Navijači Reala opet došli da opletu po Ozilu. :lol:
Turcinu Bajernovi igraci nisu dozvoli ni da dise,Ozilu treba prostora da bi funkcionisao a da bi on dobio prostor moraju i ostali biti na nivou,to se vidjelo u prvom poluvremenu na Emiratesu,.

Cestitke Saurmane na prolazu,ko bi rekao da ces ti biti taj koji ce u ovakvim situacijama stati na loptu :mrgreen:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 mar 2014, 23:29

Ma ne može čovjek razumit ove bavarce, evo po ko zna koji put su najavljivali dominaciju , hendikepe, 5 komada, i to si samo mogao čitat ovih dana na forumu, pa onda Arsenal je pun polovnjaka, ma sve i svašta, i posle utakmice, šta, Bayern se OPUSTIO, odigrao sa POLA SNAGE.

hajde ba više ,šuplja vam majke mi :D
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 mar 2014, 23:31

nedim93 je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Čestitam na solidnom otporu, opet sudijska greška koja je doprinjela golu Arsenal-a kao prošle godine kada su iz kornera zabili koji nije bio.

Sretno u nastavku prvenstva.
koji si ti hinjo, ovo svijet nije vidio majke mi :lol:
Jesam li išta slagao?

Opet ponavljam sretno u prvenstvu i neću više odgovarati na tvoje citiranje.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.