Postao/la BavaracZenica » 11 mar 2014, 23:15
Malo smusena utakmica sa obje strane, ipak prosle godine je bilo vise nervoze sa obje strane, ove godine je moglo nest slicno da se desi, ali ipak nije...
Evo realan komentar, na jednu stranu Bayern jeste igrao ne mogu reci sa pola snage, alii igrali toliko da ne srljaju, ali opet za razliku od nas navijaca na ovom forumu i jednih i drugih, oni su imali respecta i prema Arsenalu bas kao Arsenal prema Bayernu.. kod Arsenala me pozitivno iznenadio Ox, gledao sam ga nekoliko puta protiv ekipa u Engleskoj, momak je talenat samo takav...
Wenger me iznenadio negativno, ubacuje Flaminijaa, ne znam, eto ja da sam neutralac sta da kazem na to sve, kad pogledas Bayern rutinski prosao, ali bilo je tuu svega, realno evo faul je bio nad Lahmom, a penal nije bio za Bayern, osim tih situacija sta je Arsenal uradio pred golom, bas nista, bilo je tu Bayernovih gresaka pomalo gdje se moglo nesto desiti vise za Arsenal, ali nijee, jednostavno protiv Bayerna ne mozes izaci sa jednim spicom, morao vam je uci Yaya Sanogo ako ne i prije Girouda, a Ox na krilo.. ne znam .. na kraju krajeva, vama svaka cast na borbi, da vam je dosao neko drugi vjerovatno bi i prosli.. Sretno u FA Cupu.. i Ligi naravno..
FC Bayern !!!!!