FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Besic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Besic » 11 mar 2014, 23:17

Jel ko primjetio ljiljane večeras ? :mrgreen:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 11 mar 2014, 23:17

Rutinska partija Bayerna.

Ne treba ocekivati svaki mec da zavaljamo 5 komada.

Nadam se da Uli nece u zatvor.

PS.
Alaba je top klasa, kako ofanzivno tako i defanzivno. ;)
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 11 mar 2014, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 11 mar 2014, 23:18

Hvala svima na cestitkama.Realan rezultat.Jako sam zadovoljan i sretan zbog prolaza.Arsenal je odlicna ekipa i to je dokazala u obje utakmice.Oxlade-Chamberlain je odigrao sjajnu utakmicu na jednoj,a Dante na drugoj strani.Mi idemo dalje,a Arsenalu zelim srecu u borbi protiv Rusa i Arapa i uvjeren sam da ce osvojiti FA Cup.U 1/4 finalu zelim Psg.

Jos jedna stvar.Nedavno sam pisao jedan poduzi text u kojem sam napisao da imamo 6 igraca svjetske klase,ukljucujuci Alabu.Definitivno mijenjam misljenje po tom pitanju.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 11 mar 2014, 23:18

--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

Bixente
Kontakt:

Post Postao/la Bixente » 11 mar 2014, 23:20

Jeli sad moji bavarci moze svako svakog izvući !!!
Znaci postoji mogućnost da mozemo dobiti Dortmund, ako prođu !!!

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 mar 2014, 23:22

van gall je napisao/la:Nama fali lijevi bek ;)
Alaba je bio odlican veceras, sa njegove strane mozda da su bila dva nekakva prosjecna centarsuta, nista posebno.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 11 mar 2014, 23:22

Veliki hendikep je suspenzija Dantea.
Osjetilo se da Ribery nije ni blizu svojih mogucnosti, i da ga Pep nije trebao bacati u vatru od pocetka.
Gotze nije u najboljoj formi i to se itekako primijeti, ali sam sigurn da ce proradit' kad bude najbitnije.
Zasto Kroos nije poceo od prve minute, to je velika misterija, al hajd' sta je tu je, najbitnije od svega je da smo prosli dalje, ali neki igraci moraju poboljsat' svoju formu u nastavku sezone.

slika

:mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 11 mar 2014, 23:23

Joj jest ovaj Podolski bezobrazan igrac..

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 11 mar 2014, 23:24

Pep me veceras iznenadio taktickom igrom,ocigledno mu je bilo bitno samo proci dalje.
Nije lahko braniti rezultat kod kuce,veliki je to pritisak na igrace,sve u svemu ja zadovoljan,svi su znali ko je bolji i ko ce proci dalje ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 mar 2014, 23:26

slika
:)
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 11 mar 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 11 mar 2014, 23:28

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :)
Trebao je pokusati lažnjak prodati pa onda ući sa loptom u gol ... To bi bilo bolje je*o ih dodavanje do besvjesti ...

Arsenator
Kontakt:

Post Postao/la Arsenator » 11 mar 2014, 23:31

hahaha, koja samo samouvjerenost na ovoj temi, sto ljudi mogu visoko letiti pa ajd trebe koje se napucaju pa lete preko oblaka ali muski dio populacije to baca na ****.
Bayernu srece u nastavku mada sam siguran da je sljedece kolo u LP zadnja stanica ako izvuku Real, PSG ili Chelsea

Sve u svemu cetitam na prolazu
Zadnja izmjena: Arsenator, dana/u 11 mar 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Gunner4ever

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 11 mar 2014, 23:32

Čestitke na prolazu :)
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 11 mar 2014, 23:47

Nevjerovatno kake neka nepredvidjena situacija ovaj tim izbaci iz takta. Previse lako ih strah paralizuje, sto se je i prije moglo gledati(city-kuci, pa prosle godine Arsenal, prije toga finale protiv plavaca)..Meni vecina ovih igraca lice na prave strebere, koji rasturaju svee dok dodje neka mala sitinica koju nisu podvukli i onda zaborave i sve ostalo sto su naucili.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 11 mar 2014, 23:49

gerdmuller je napisao/la:Hvala svima na cestitkama.Realan rezultat.Jako sam zadovoljan i sretan zbog prolaza.Arsenal je odlicna ekipa i to je dokazala u obje utakmice.Oxlade-Chamberlain je odigrao sjajnu utakmicu na jednoj,a Dante na drugoj strani.Mi idemo dalje,a Arsenalu zelim srecu u borbi protiv Rusa i Arapa i uvjeren sam da ce osvojiti FA Cup.U 1/4 finalu zelim Psg.

Jos jedna stvar.Nedavno sam pisao jedan poduzi text u kojem sam napisao da imamo 6 igraca svjetske klase,ukljucujuci Alabu.Definitivno mijenjam misljenje po tom pitanju.
Htio sam napisat nesto lose, ali sreca procitah ovaj post prije, pa zato fakat necu. Cestitam tebi.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 12 mar 2014, 00:00

Cestitke na prolazu. Bolji je prosao dalje i mnogo srece u nastavku. ;)
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 12 mar 2014, 00:03

Prolaz dalje lagano osiguran. Bilo bi lijepo da je Muller na kraju pogodio za pobjedu, ali nema veze. Arsenal se dobro borio, ali fizicki nisu mogli parirati. Posebno se to odnosi na prvo poluvrijeme kada su prakticno u tom segmentu imali igraca manje u vidu Ozila. U drugom poluvremenu je to izgledalo dosta bolje i nasi nisu uspjevali tako lako da vezu na sredini terena.

Sad izvuc PSG.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 mar 2014, 00:03

Niko nije samouvjeren, ja prvi kažem da Bayern nije prvi favorit za osvajanje Lige prvaka, jest jedan od... ali ne prvi.

I odlično je kolega zaključio. Primili smo gol i profesionalci se pogubili kao da je 1:3 a ne 1:1. Nisam mogao vjerovati šta sam gledao 5 - 6 minuta poslije primljenog gola, čemu tolika histerija?

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 12 mar 2014, 00:10

AllGunsBlazing je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Hvala svima na cestitkama.Realan rezultat.Jako sam zadovoljan i sretan zbog prolaza.Arsenal je odlicna ekipa i to je dokazala u obje utakmice.Oxlade-Chamberlain je odigrao sjajnu utakmicu na jednoj,a Dante na drugoj strani.Mi idemo dalje,a Arsenalu zelim srecu u borbi protiv Rusa i Arapa i uvjeren sam da ce osvojiti FA Cup.U 1/4 finalu zelim Psg.

Htio sam napisat nesto lose, ali sreca procitah ovaj post prije, pa zato fakat necu. Cestitam tebi.
Samo sam iskreno napisao ono sto mislim.

Evidentan je napredak Arsenala u odnosu na proslu sezonu.Nadam se da cete na ljeto kupiti vrhunskog napadaca,zadnjeg veznog i jednog obrambenog igraca i da cete postati najjaci u Engleskoj kako zbog poslovanja kluba i tradicije tako i sto mi neopisivo idu na kuratz City i Chelsea.

Jel netko zna kojeg je datuma izvlacenje za 1/4 :?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 12 mar 2014, 00:12

Ma ljudi, Bayern je tako visoko digao letvicu da se i Bubka cudom cudii kako da to preskoci :lol:

Jednostavno moramo shvatit da Bayern i sve ostale ekipe i ljudi koji tu igraju godinama nisu masine, i oni se povrede ili imaju neki problem kod kuce nisu sto posto u utakmici, desavaju se padovi i svasta nestooo, jer evo pocev od nekih Arsenalovih navijaca a i ostalih, nas navijace i simpatizere Bayerna vide kao ne znam ni ja arogantne decke koji ponizavaju i pljuju, a mi duse od ljudi :P

Dalje ne mora znacit da ce Bayern odbranit titulu, ali Bayern se bori, ne prica kao Wenger il neeko drugi, ne trazi razloge posebne da pljuje po ostalima, ako ispadnemo ispadnemo ak prodjemo idemo dalje i nema se tu sta pricat..

Mi smo nadigrali Arsenal i to bolje nego prosle sezone gdje je bilo frke na kraju bespotrebne, sad nije bilo problema, sve je bilo u nasim nogama.

Sljedeci krug ocekujem Psg ili Atletico Madrid 8-)
FC Bayern !!!!!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.