Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

guber_90
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la guber_90 » 11 mar 2014, 22:50

Head je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Ne lupajte gluposti strucnjaci.

Toliko o tom Bayernu. Daleko su oni od "masine", naprotiv samo jedan u redu od uzeg kruga favorita.
Bayern sa pola snage igrao i opet bio bolji, pa ti pjevaj sta ti volja :lol: .
Lazes.

Jednostavno Arsenal i prosle i ove godine ispao zbog utakmica na Emiratesu.
Steta,sto bas ove godine prva nije bila u Njemackoj.U svakom slucaju dobro smo odigrali veceras,ipak Bayern je jaca ekipa od nas,vjerovatno najbolja na svijetu a mi smo im parirali.Okrenuti se kupu i domacoj ligi.
A sta to lazem? Da je Arsenal bio gori ili da je Bayern igrao sa pola snage (ko je gledao Bayern u utakmicama gdje su zeljeli pobjedu zna sta pricam).
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

Cabanas
Kontakt:

Post Postao/la Cabanas » 11 mar 2014, 22:50

Head je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:

Toliko o tom Bayernu. Daleko su oni od "masine", naprotiv samo jedan u redu od uzeg kruga favorita.
Lazes.

Jednostavno Arsenal i prosle i ove godine ispao zbog utakmica na Emiratesu.
Steta,sto bas ove godine prva nije bila u Njemackoj.U svakom slucaju dobro smo odigrali veceras,ipak Bayern je jaca ekipa od nas,vjerovatno najbolja na svijetu a mi smo im parirali.Okrenuti se kupu i domacoj ligi.

Daj ne seri ko foka matere ti zar stvarno mislis da Arsenal moze Bayernu pera odbit :roll:
"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 11 mar 2014, 22:50

Barem nisu izgubili ko pojedini amateri po 7 :0 :mrgreen: odlična igra racunajući da je Pep najavio pobjedu ;)
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 mar 2014, 22:50

Ox odlican kompletnu utakmicu. Kazorla odigro vrhunsko drugo poluvrijeme. Podolski me iznenadio pozitivno drugo poluvrijeme, nije se krio iza beka, napokon je ucestvovo aktivno u igri. Onaj go je cist, Lam jedva ceko kontakt da se svali ko krava. Nakon toga, sudija iso iz greske u gresku, vjerovatno je mislio da je pogresno procijenio situaciju. Robena me sramota, iskreno. Nazalost, momci nisu imali snage da naprave presing zadnjih 15 ak minuta, a moglo se puno vise, Bajern je bio stao nakon onog brzog odgovora, nit su pravili vise presing nit koji vrag, al nije bilo nikog u ekipi, prvenstveno Arona i Flaminija, da trkom naprave pritisak. A ponudili su par prilika, poceli su grijesit, Nojer, Martinez, Lam, iz svih tih situacija moglo se malo bolje, al dobro, sta je tu je. Skoncentrisat se na ligu i FA kup gdje se mora uzet trofej. Jedva cekam Arona nazad. Kod Oxa su izgleda grcevi u pitanju., bar se nadam.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 11 mar 2014, 22:50

Tek sada protiv ovih jačih ekipa,protiv kvalitetnijih odbrambenih igrača se primjeti koja je Giroud klada,,,jest da je lijep kao lutka,možda u filmskoj industriji,kakvoj sapunici bi došao do izražaja..kao špic igrač ..ha,ha,smijurija..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 mar 2014, 22:51

Eto završi i ova komedija od dvomeča,hrabo ste se držali al' zaostatak iz prve tekme je bilo teško nadoknaditi.

Više sreće naredne godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 11 mar 2014, 22:52

guber_90 je napisao/la:

I Arsenal je odigrao sa pola snage :mrgreen:
Ne znam sto vam je problem prihvatiti to da niste toliko jaki koliko mislite. Jaki ste vi ali ni upola koliko mislite.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 mar 2014, 22:54

Omerbavarac je napisao/la:Arsenal je samo jedna obicna ekipa puna polovnjaka, krenuvsi od Sagne do kloca Girouda. :lol:
Jedini koji je veceras nesto pokazao je Chamberlain i Podolski koji je igrao iznad svojih mogucnosti zbog ocigledno povecane doze morala.

Imas zaostatak 2:0 a branis se cijelo vrijeme. Odlika velikih, nema sta.

Inace, cestitam na slabom otporu, samo ste nam odskocna daska za nastavak takmicenja. 8-)
Ti si taj.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 mar 2014, 22:54

Ozymandias je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:

I Arsenal je odigrao sa pola snage :mrgreen:
Ne znam sto vam je problem prihvatiti to da niste toliko jaki koliko mislite. Jaki ste vi ali ni upola koliko mislite.
Ne znam sta bi ti rekao, prosle sezone ista prica, gori rezultat od ovog i Bayern uzeo titulu, tako da vi samo pricajte, Bayern ce uzimati titule, a vi praviti igrace za druge klubove.

HighburyGunners
Kontakt:

Post Postao/la HighburyGunners » 11 mar 2014, 22:55

guber_90 je napisao/la:

ako je bajern igro sa pola snage , onda sta bi tek bilo da je arsenal igro sa svim igracima koji su medicinskim ordinacijama . tolko se usrali jos od prve utakmice da su i nespremnog riberija ubacili .. sta se kurcite uvjek.. prosli ste dalje , cestitam i sutite bgt. kakve karaffeke i pola snage, sta pricte gluposti..ako je vama prvi tim pola snage da mi je znat sta bi tek radili da vam je igro boateng rafinha i slicni hahah za njih je i girud panj izmislio fudbal

Nane17
Kontakt:

Post Postao/la Nane17 » 11 mar 2014, 22:55

Meni kao neutralcu Ox najbolji u Arsenalu,najgori Ozill i kao sto rekoste klada u napadu,a onom celavom majmunu iz Bayerna treba crvene kartone pocet dijelit za onakva bacanja,stvarno iritira frajer!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 mar 2014, 22:56

Da igrali ste bez pola snage i namjerno nas niste dobili dvije utakmice na vasem terenu u zadnje dvije godine.
Cim ste primili gol,vidjela se ta vasa nervoza,prakticno bez glavnih igraca smo vas zabili u 16 da vam navijaci grickaju noktice umjesto kobaja i cekaju sudijski zvizduk.

Nemate teske utakmice u njemackoj ligi koja je slabasna.Arsenal svake utakmice igra teske utakmica koje fizicki iscrpljuju igrace i tako povecavaju listu povrijedjenih.

Bayern jeste bolja ekipa,prosli ste,cestitam al te price o tome da ste igrali sa pola sange i da nas niste htjeli dotuci ostavite za malu djecu.

Et,oni nama mogli zavaliti 5 golova al toboze nisu htjeli jer su pacifisti i olicenje fair playa. :mrgreen:
A to sto pokusavaju iznudiiti neke penale u 90+ ne bi li tako pokusali dobiti su nevazne stvari.
Da zaboravih,Muller je mogo dati penal,al niej htio jer je pucao sa pola snage.
1946

Cabanas
Kontakt:

Post Postao/la Cabanas » 11 mar 2014, 22:57

Arsenalovi strucnjaci o snazi Bayerna :lol:

Niste vi kompetentni za tu vrstu rasprave ;)
"Miran sam, jer znam da moja djeca imaju sve. Za njih sam se borio kroz život i bolje ja da patim ja nego oni".Salvador Cabanas

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 11 mar 2014, 22:57

Zasto vam je tesko priznati? Kad bi igrali protiv PSGa ili Chelsea ne bih smio staviti pare na Bayern. Ne znam cemu spominjanje Arsenala, potpuno je jasno da Arsenal nije medju najvecim favoritima za LP. Bayern je, ali samo jedan od njih cetri ili pet. Ovo nije ni blizu masine kakva je Barcelona bila.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 mar 2014, 22:58

HighburyGunners je napisao/la:
guber_90 je napisao/la:

ako je bajern igro sa pola snage , onda sta bi tek bilo da je arsenal igro sa svim igracima koji su medicinskim ordinacijama . tolko se usrali jos od prve utakmice da su i nespremnog riberija ubacili .. sta se kurcite uvjek.. prosli ste dalje , cestitam i sutite bgt. kakve karaffeke i pola snage, sta pricte gluposti..ako je vama prvi tim pola snage da mi je znat sta bi tek radili da vam je igro boateng rafinha i slicni hahah za njih je i girud panj izmislio fudbal
Ti haman nepismen ili polupismen, pa ne znas procitati sta sam napisao, pa evo da ja to tebi "nacrtam". Sa pola snage ne znaci ni prvi, ni drugi tim da je igrao, nego koliko je truda ulozeno u utakmicu.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 11 mar 2014, 22:59

Cabanas je napisao/la:Arsenalovi strucnjaci o snazi Bayerna :lol:

Niste vi kompetentni za tu vrstu rasprave ;)
De nam se majstore samo predstavi, da znamo s kim pricamo, koji si od prije...
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 11 mar 2014, 22:59

E upravo ovo mene zivcira kod ovih Kobaja.
Yebo te dan cuj s pola snage igrali a trener najavljuje pobjedu i sl. kakav mozak moras biti da ne zelis da priznas prvo samom sebi pa onda i ostalima da su ljudi imali protivnika koji nije u rangu Hoffenheima i koji se zna braniti veoma dobro. Igrao je Bayern s gotovo punim gasom večeras samo što je Arsenal igrao perfektnu odbranu. ;)

O Robbenu ne treba trošiti riječi, kakav klaun. :lol:

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 11 mar 2014, 22:59

@guber:90 Eto opet ista prica :mrgreen: . Ja jedno kazem ti odmah napadas :mrgreen: . Samo kazem da imate previsoko misljenje o sebi :mrgreen: . Vrijeme ce to pokazat.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 11 mar 2014, 23:00

Head je napisao/la:Da igrali ste bez pola snage i namjerno nas niste dobili dvije utakmice na vasem terenu u zadnje dvije godine.
Cim ste primili gol,vidjela se ta vasa nervoza,prakticno bez glavnih igraca smo vas zabili u 16 da vam navijaci grickaju noktice umjesto kobaja i cekaju sudijski zvizduk.

Nemate teske utakmice u njemackoj ligi koja je slabasna.Arsenal svake utakmice igra teske utakmica koje fizicki iscrpljuju igrace i tako povecavaju listu povrijedjenih.

Bayern jeste bolja ekipa,prosli ste,cestitam al te price o tome da ste igrali sa pola sange i da nas niste htjeli dotuci ostavite za malu djecu.

Et,oni nama mogli zavaliti 5 golova al toboze nisu htjeli jer su pacifisti i olicenje fair playa. :mrgreen:
A to sto pokusavaju iznudiiti neke penale u 90+ ne bi li tako pokusali dobiti su nevazne stvari.
Da zaboravih,Muller je mogo dati penal,al niej htio jer je pucao sa pola snage.
Jesi se ti u zivotu bavio nekom takmicarskom aktivnoscu? Kada imas rijesenu situaciju naravno da neces davati svoj maksimum.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 11 mar 2014, 23:01

Ponovo losa utakmica na Emiratesu nas sredi ali dobro.. Prava steta sto nismo iskoristili njihovu smusenost kada im je Poldi uzeo nevinost ali dobro nismo se uglavnom oburkali... ;) Izostade ponovo neko gazenje koje su nam obecali! :? :?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.