AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
neka sad berlusconi i galliani vide gdje je ova ekipa 

Ne znam otkud ti da sam novopeceni navijac al nebitno,na kraju kao sto sam i ocekivao rutinska i uvjerljiva pobjeda.
Zato sto je De Jong mogao uraditi isto to (izbiti u aut) ili cak jos bolje izbiti u polje na napadaca, a on odigrava totalno ne rezonski potez, al ovdje na forumu De Jong ko da je Baresi hebo vas on. Borili su se mnogi igraci za Milan pa sta. I Bonera se bori, al ne zna. Ko je kriv za treci gol? Ko daje poprecnu dugu loptu gdje je oni presjecaju i ide faul i iz faula pored tog istog koji je dao poprecnu dugu loptu i Ramija skace Garcia i zabija? Moj babo vjerovatno odavde. Sta ste se digli kad spomenes De Jonga za oci skacu.Hattrick123 je napisao/la:Imao je najmanje dvije opcije ako nije imao gdje(a imao je dovoljno vremena da se namjesti i izbije) to je da pokusa da izbije u aut takod a se odbije od protivnickog igraca ili da je izbije u aut sam...nije mi jasno zasto pokusavas opravdati Essiena i okriviti De Jonga?A_d_0 je napisao/la:Essien je loptu vec jednom izvadio, i nikakve logike nema fudbalske da mu je neko vrati na 10 cenata do provalije. De Jong se mogao okrenuti i izbiti loptu, mogao je izbit iz prve lijevom al antipropaganda fudbala je da je vratis covjeku koji nema kud a Essien nije imao kud.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zasto mi nesto sve govori da ni ova utakmica neće otvoriti oči Berlusconiju&Gallianiju 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Surova realnost. Bez ulaganja nećemo još dugo gledati Milan u CL.
FM!
FM!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- LegendKiller
- Kontakt:
ne kontam te fakat. Ne kažem ja da je De Jong sad neka igracina al brate niđe veze mi je da njemu pripisuješ krivicu za gol, kad je očita krivica na esienu koji je izgubio loptu i ramiu koji nije cuvao costu.A_d_0 je napisao/la:Zato sto je De Jong mogao uraditi isto to (izbiti u aut) ili cak jos bolje izbiti u polje na napadaca, a on odigrava totalno ne rezonski potez, al ovdje na forumu De Jong ko da je Baresi hebo vas on. Borili su se mnogi igraci za Milan pa sta. I Bonera se bori, al ne zna. Ko je kriv za treci gol? Ko daje poprecnu dugu loptu gdje je oni presjecaju i ide faul i iz faula pored tog istog koji je dao poprecnu dugu loptu i Ramija skace Garcia i zabija? Moj babo vjerovatno odavde. Sta ste se digli kad spomenes De Jonga za oci skacu.Hattrick123 je napisao/la:Imao je najmanje dvije opcije ako nije imao gdje(a imao je dovoljno vremena da se namjesti i izbije) to je da pokusa da izbije u aut takod a se odbije od protivnickog igraca ili da je izbije u aut sam...nije mi jasno zasto pokusavas opravdati Essiena i okriviti De Jonga?A_d_0 je napisao/la:Essien je loptu vec jednom izvadio, i nikakve logike nema fudbalske da mu je neko vrati na 10 cenata do provalije. De Jong se mogao okrenuti i izbiti loptu, mogao je izbit iz prve lijevom al antipropaganda fudbala je da je vratis covjeku koji nema kud a Essien nije imao kud.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma ja sam stvarno mislio da Milan moze proci ovo ali sta da ocekujes kad ti u odbrani igra Bonera koji svaku ali bas svaku tekmu neshvatljivo pada, klize se sta li vec i omogucava igracu da izade 1 na 1. Neko nabijanje lopte prema Balotelliju kao da je Ibrahimovic da sve to kupi a covjek nije dostojan da se uopste stavi u istu recenicu sa navedenim. Puno promjena je potrebno al' ne vidim nacin kako Milan moze privuci sampione kao sto su ih nekad imali.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Nije se niko digao nego napadas igraca koji je 90% utakmica odigrao na vrhunskom nivou...ma ajde samo ti krivis De Jong za prvi gol...a kod tog treceg zar najmanji igrac na terenu treba kad je korner da izbacuje loptu ili Rami koji je kasnio po drugi put na utakmici i kad primamo gol? a Bonera je posebna prica stvarno ne znam sta njega drzi ovoliko dugo u ekipi kakva je Milan..A_d_0 je napisao/la:Zato sto je De Jong mogao uraditi isto to (izbiti u aut) ili cak jos bolje izbiti u polje na napadaca, a on odigrava totalno ne rezonski potez, al ovdje na forumu De Jong ko da je Baresi hebo vas on. Borili su se mnogi igraci za Milan pa sta. I Bonera se bori, al ne zna. Ko je kriv za treci gol? Ko daje poprecnu dugu loptu gdje je oni presjecaju i ide faul i iz faula pored tog istog koji je dao poprecnu dugu loptu i Ramija skace Garcia i zabija? Moj babo vjerovatno odavde. Sta ste se digli kad spomenes De Jonga za oci skacu.Hattrick123 je napisao/la:Imao je najmanje dvije opcije ako nije imao gdje(a imao je dovoljno vremena da se namjesti i izbije) to je da pokusa da izbije u aut takod a se odbije od protivnickog igraca ili da je izbije u aut sam...nije mi jasno zasto pokusavas opravdati Essiena i okriviti De Jonga?A_d_0 je napisao/la:Essien je loptu vec jednom izvadio, i nikakve logike nema fudbalske da mu je neko vrati na 10 cenata do provalije. De Jong se mogao okrenuti i izbiti loptu, mogao je izbit iz prve lijevom al antipropaganda fudbala je da je vratis covjeku koji nema kud a Essien nije imao kud.
FORZA MILAN
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I mene na ovom forumu._forzamilan_ je napisao/la:Surova realnost. Bez ulaganja nećemo još dugo gledati Milan u CL.
FM!
Forza Milan!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Prepirete se oko gluposti, svi su podbacili i to je to. I ja se slazem da De Jong nije bio na pravom nivou ali šta je tu je .. ovu eksperimentalnu sezonu odigrati do kraja i donijeti najbolje odluke.
@UrbyEmanuelson ako je tako, bolje se onda nemoj ni vraćat ..
@UrbyEmanuelson ako je tako, bolje se onda nemoj ni vraćat ..
Zadnja izmjena: IlPrincipe, dana/u 11 mar 2014, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
@hattrick Ja te pitah ko pogrijesi na sredini terena i zakuha iz ciste situacije ? On. I ja ga gotivim i postujem, al situaciju treba realno sagledati uvijek pa taman ti bio i brat rodjeni. Najbolji igrac Milana ove godine 100%, al ja ti kazem konkretno,iskreno i otvoreno sa svim argumentima nista slagao nisam nit izmislio bgm.
Iz ove ekpie ostaviti Kaku, Montoliva, Balotellia, De Jonga i Pazzina ostalo laganin prodati, jer ostatak ekipe ne bi bio ni na klupi u Anccelotievom Milanu....jer iskreno ja strahujem za narednu sezonu, ne pise se dobro MIlanu, a Seedorf je tukac gdje je dosao i Pep je pomno birao klub koji ce moci dovesti igrace koje on pozeli uz postojece, a ne prodavati najbolje ne daj Boze
-
- Kontakt:
to je to odbrana je vcr mogla sprijeciti barem 3 gola ali da je to odbrana koju su cinili cafu nesta maldini serzinjo,ovako ova odbrana je suplja na svakoj poziciji i kriva je za najmanje 3 gola...poslije odbrane ide vezni red koji nista nije napravio itd itd10DelPiero je napisao/la:Ma ja sam stvarno mislio da Milan moze proci ovo ali sta da ocekujes kad ti u odbrani igra Bonera koji svaku ali bas svaku tekmu neshvatljivo pada, klize se sta li vec i omogucava igracu da izade 1 na 1. Neko nabijanje lopte prema Balotelliju kao da je Ibrahimovic da sve to kupi a covjek nije dostojan da se uopste stavi u istu recenicu sa navedenim. Puno promjena je potrebno al' ne vidim nacin kako Milan moze privuci sampione kao sto su ih nekad imali.
FORZA MILAN
pa eto, svi su mi svjedoci da apsolutno nista nisam trazio, ni pobjedu ni prolazak dalje osim borbenosti na terenu, bar da casno i uzdignute glave ispratimo LS ... ali ne, desilo se ono sto sam vec davno prorekao, ostadosmo ponizeni... posrali jedan veliki milan sa 5 golova u mrezi.
ne znam ni sam sta bih rekao, bas su me razbjesnili da sam iskljucio utakmicu, nisam ni gledao zadnjih pola sata... atleticu cestitke na zasluzenom (i ocekivanom) prolazu.

ne znam ni sam sta bih rekao, bas su me razbjesnili da sam iskljucio utakmicu, nisam ni gledao zadnjih pola sata... atleticu cestitke na zasluzenom (i ocekivanom) prolazu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
grijesio je i gatuzo i sedorf i ambrosini pa nakon toga nesta maldini izbiju loptu ccc jedno je pogrijesiti na sredini a drugo kod gola...ma i ja gledam objektivno,ali mislim da ovdje stvarno nisi upravu.. lpA_d_0 je napisao/la:@hattrick Ja te pitah ko pogrijesi na sredini terena i zakuha iz ciste situacije ? On. I ja ga gotivim i postujem, al situaciju treba realno sagledati uvijek pa taman ti bio i brat rodjeni. Najbolji igrac Milana ove godine 100%, al ja ti kazem konkretno,iskreno i otvoreno sa svim argumentima nista slagao nisam nit izmislio bgm.
FORZA MILAN
- LegendKiller
- Kontakt:
samo je problem što bi i ovi igraci po trenutnoj formi u nekoj ozbiljnoj ekipi koja ima ambicije u LP i domaćem prvenstu sjedili na klupi.meskalin je napisao/la:Iz ove ekpie ostaviti Kaku, Montoliva, Balotellia, De Jonga i Pazzina ostalo laganin prodati, jer ostatak ekipe ne bi bio ni na klupi u Anccelotievom Milanu....jer iskreno ja strahujem za narednu sezonu, ne pise se dobro MIlanu, a Seedorf je tukac gdje je dosao i Pep je pomno birao klub koji ce moci dovesti igrace koje on pozeli uz postojece, a ne prodavati najbolje ne daj Boze
Dakle da bi iduce sezone mogli bila šta napraviti AC Milanu treba novi trener i 15 novih igraca. Sjajni izgledi za buducnost.
- muha milanez
- Kontakt:
Samo nek se zavrsi ova yebena sezona. Bar 5-6 igraca se rijesit, al hajd se rijesi kad nam se jos vrate Nocerino i Matri. Previse kloceva na jednom mjestu. Docekat ljeto, ako se nista bitno ne desi onda za nas nema nafake u narednih 5 godina najmanje. Patnja ziva, vidim pojedni se clanovi iskljucuju sa foruma, tacno mi dodje da i ja isto uradim.. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Za pocetak je potrebno 5 igraca (prije svega odbrana) i to ne smece, vec kvalitetni igraci za koje je i potreban novac, bar nekih 100 miliona. Kada ce na to pristati Berlusconi? Nikada.
A nista, ova predstojeca vremena ce biti jako teska za nas navijace. Nas Milan je vec odavno upao u sivilo i nema nam izlaza, bar ne za neko dogledno vrijeme. Polako postajemo prosjek. Klub sa imenom, ali ne i buducnosti.
i glupo mi je brate ovo odlazenje sa foruma, kao da ce to nesto promijeniti.
A nista, ova predstojeca vremena ce biti jako teska za nas navijace. Nas Milan je vec odavno upao u sivilo i nema nam izlaza, bar ne za neko dogledno vrijeme. Polako postajemo prosjek. Klub sa imenom, ali ne i buducnosti.
i glupo mi je brate ovo odlazenje sa foruma, kao da ce to nesto promijeniti.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne budite djeca sa tim odlazenjem sa foruma. Nidje veze je to. Juve prošao kroz dvije ovakve sezone, prošao kroz Serie B i opet se ostalo uz njega.
Ne ide vam trenutno, pa sta? Nemojte zaboraviti da je A.Madrid u borbi za šampiona Spanije pored jedne Barce i Reala i koji se nosa sa njima a oni imaju daleko kvalitetniju ekipu of Milana.
Milan je to. Dići će se on opet. Imate lijepu perspektivu(Primavera)
Ne ide vam trenutno, pa sta? Nemojte zaboraviti da je A.Madrid u borbi za šampiona Spanije pored jedne Barce i Reala i koji se nosa sa njima a oni imaju daleko kvalitetniju ekipu of Milana.
Milan je to. Dići će se on opet. Imate lijepu perspektivu(Primavera)
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma malo je 100 milja za 5 igracha.rope11 je napisao/la:Za pocetak je potrebno 5 igraca (prije svega odbrana) i to ne smece, vec kvalitetni igraci za koje je i potreban novac, bar nekih 100 miliona. Kada ce na to pristati Berlusconi? Nikada.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.