AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

10DelPiero
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la 10DelPiero » 11 mar 2014, 21:23

Ma okrece ovo Milan daleko veci tim od malog Atletica :D
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 mar 2014, 21:26

Koja ciganija u pm

za nepovjerovat covjece ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 11 mar 2014, 21:27

jbm ti fudbal i ovakvu odbranu
FORZA MILAN

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 11 mar 2014, 21:27

ovaj milan je doktorirao za primanje retardiranih i glupih golova .. ma idite u pm vise
Sloboda Tuzla !!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 mar 2014, 21:28

Ne mogu ovi dat kolko naši mogu primit ..

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 mar 2014, 21:31

Pa zar svaki promasaj moramo ovako skupo platit u pm..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 mar 2014, 21:32

muha milanez je napisao/la:Pa zar svaki promasaj moramo ovako skupo platit u pm..
Nepisano pravilo.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 11 mar 2014, 21:35

TAKO MI JE VIŠE PUN KU'RAC OVOG KLAUNA BALOTELLIJA, LIK IZGUBI SVE LOPTE, NISTA NIJE URADIO, VALJA SE,BACA IGRA ISTO KA'RINA OBIČNA.

URBY POŠO NA HATME.. FUJ

OVAJ MILAN JE SPOJ NEZNANJA I NESREĆE

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 21:36

Dal' da se čovjek smije ili da plače... :lol: :roll:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 11 mar 2014, 21:37

Sta tek reci za Esijena :oops:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 mar 2014, 21:37

Pa do jucer se ovdje prica Balotelli doktor neka ga potencijal bla bla bla. A ja sam rekao juce, kazem danas i kazat cu i sutra to je retardiran lik,bolestan u mozak, al ne glumi on to to je fkt tako.

Mario Balotelli, Urby Emanuelson i Adel Tarabt prodali su vise lopti za 45 minuta od adidasa ove godine. Fuj. I opet ce mi ovdje neko doci Kaka ne valja. Ne valja on tanco je, al i kad ne valja za sve ove poluigrace je doktor. Znaci njegova partija je ocajna veceras, al opet je doktor za sve ostale. Hvala lijepa. Nabijem ja ove igrace neke, Poli Essien De jong sredina. Ovaj zadnji i bori se al to mu je sva kvaliteta ovi nemaju nista.

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 11 mar 2014, 21:39

Abbiati isto zreo za penzije.
embrace the chaos

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 11 mar 2014, 21:42

20 od 30 igrača otjerati. Od ovih deset što ostane 5 je za prvih 11 ostali za rotaciju.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 11 mar 2014, 21:43

A_d_0 je napisao/la:Pa do jucer se ovdje prica Balotelli doktor neka ga potencijal bla bla bla. A ja sam rekao juce, kazem danas i kazat cu i sutra to je retardiran lik,bolestan u mozak, al ne glumi on to to je fkt tako.

Mario Balotelli, Urby Emanuelson i Adel Tarabt prodali su vise lopti za 45 minuta od adidasa ove godine. Fuj. I opet ce mi ovdje neko doci Kaka ne valja. Ne valja on tanco je, al i kad ne valja za sve ove poluigrace je doktor. Znaci njegova partija je ocajna veceras, al opet je doktor za sve ostale. Hvala lijepa. Nabijem ja ove igrace neke, Poli Essien De jong sredina. Ovaj zadnji i bori se al to mu je sva kvaliteta ovi nemaju nista.
za sve mozes reci nesto i presutio bi ali za De Jonga ne mozes nista ;) njegov je zadatak nije da asistira da kreira akcije nego da krade i presijeca kontra napade protivnicke ekipe i jedan je od najboljih nasih igraca ove sezone...a i ne mozes od Balotelija ocekivati nesto kad imas u vezi Essiena,Polia i na bekovima Abatea i Emanulesona koji bi trebali hraniti napadaca...
FORZA MILAN

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 11 mar 2014, 21:44

Pozdrav Rossoneri,pratim Milan dosta godina i ovaj forum pa sam odlučio da se i ja priključim :) samo da kažem da večeras očajno igramo i ne znam stvarno zašto su Essiena doveli,kriv za oba gola,a ni ne zna dodat loptu kako treba :roll: valjda će 2. poluvrijeme bit bolje

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 mar 2014, 21:46

Atletiko nas je strašno podcijenio, mada imam osjecas da nam mogu napraviti priliku kada požele. Ni jedan igrac ne može dobiti prolaznu occjenu. I gol koji smo dali nije plod neke nase dobre igre vec vise opustenosti igraca atletika.
Zbog onog Esiena sedorf kod mene ima ogroman minus, šta li on igra samo da mi je znati i šta je u njemu vidio pa ga doveo. Rami isto tako los. Ofaninzivni vezni red prakticno ne postoji.
Ja da sam trener maria bi izvadio na poluvremenu, svaki dule je nesto pao trazio faul, samo nesto prica, igra kao ****.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 11 mar 2014, 21:47

Hattrick123 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Pa do jucer se ovdje prica Balotelli doktor neka ga potencijal bla bla bla. A ja sam rekao juce, kazem danas i kazat cu i sutra to je retardiran lik,bolestan u mozak, al ne glumi on to to je fkt tako.

za sve mozes reci nesto i presutio bi ali za De Jonga ne mozes nista ;) njegov je zadatak nije da asistira da kreira akcije nego da krade i presijeca kontra napade protivnicke ekipe i jedan je od najboljih nasih igraca ove sezone...a i ne mozes od Balotelija ocekivati nesto kad imas u vezi Essiena,Polia i na bekovima Abatea i Emanulesona koji bi trebali hraniti napadaca...
Mogu reci za De Jonga ali necu. Recimo mogu reci to da je njegov prvi gol. Odigrava dupli pas Essienu koji je jedva izvukao loptu sa linije, on mu je vraca na liniju gdje covjek nema gdje jer je granica igralista do one bijele linije koju ljudi zovu aut, on je gubi logicno jer ne moze proci kroz covjeka, i primamo gol. Odbrana se nema kad postaviti i eto jednostavno pobjegne ti lahko igrac kalibra Koste. Ali kao sto napisa ne krivim njega nista. A od Balotellija mogu ocekivat bar da zagradi 5 lopti, a on u stanju nije nijednu. Tako da nemoj o Balotelliju tako ti Boga.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 11 mar 2014, 21:47

Ima li neko stream Arene1?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 11 mar 2014, 21:52

A_d_0 je napisao/la:
Hattrick123 je napisao/la:

Mogu reci za De Jonga ali necu. Recimo mogu reci to da je njegov prvi gol. Odigrava dupli pas Essienu koji je jedva izvukao loptu sa linije, on mu je vraca na liniju gdje covjek nema gdje jer je granica igralista do one bijele linije koju ljudi zovu aut, on je gubi logicno jer ne moze proci kroz covjeka, i primamo gol. Odbrana se nema kad postaviti i eto jednostavno pobjegne ti lahko igrac kalibra Koste. Ali kao sto napisa ne krivim njega nista. A od Balotellija mogu ocekivat bar da zagradi 5 lopti, a on u stanju nije nijednu. Tako da nemoj o Balotelliju tako ti Boga.
ovo za De Jonga nisi u pravu. Pogledaj ponovo gol Esien je imao dovoljno vremena da odigra sta poželi, ali se odlucio da dribla i izgubio loptu. I kako mislis odbrana nije imala dovoljno vremena da se postavi 4 nasa igraca i 2 njihova, rami ne cuva svog covjeka bonera ne cuva nikoga abate garsiu i gol. apsolutno nema krivice de jonga.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 21:52

Hoće li se sad nama vratiti njihova prečka?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.