FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jan 2010, 21:18

TheManiacs je napisao/la:Ah,Kad sam napisao da je Karoglan napadac :? vi ste govorili da je vezni,pa sjecam se dok je prije igrao za siroki ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Mislav_Karoglan
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Jel ti treba jos jedan link postaviti?
http://en.wikipedia.org/wiki/Sanel_Jahi%C4%87 a razmisli sta je kod nas igrao...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 31 jan 2010, 21:30

nime_tm87 je napisao/la:Karoglan:Ne bi bilo lose doci u Zelju.Ipak, to je jedan od nasih najboljih klubova.Dobro je poznato da nisam u dobrim odnosima sa trenerom Gracanom i da zbog toga zelim promejniti sredinu ove zime.
Dino Bajramovic:Igrac Rijeke koji se proslavio igrama i gololovima u dresu Orijenta blizu je dolaska na Grbavicu...itd. da ne pisem dalje. :arrow:
btw:Jel B.Spahic napadac? i kakav je ovaj Tojaga znam da je igrao jedno vrijeme u Kataru :?
De pogledaj ziv bio datum tih novina sto ih citas :D
010 ISN'T JUST A CODE

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 31 jan 2010, 23:31

RK Gradacac je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Karoglan:Ne bi bilo lose doci u Zelju.Ipak, to je jedan od nasih najboljih klubova.Dobro je poznato da nisam u dobrim odnosima sa trenerom Gracanom i da zbog toga zelim promejniti sredinu ove zime.
Dino Bajramovic:Igrac Rijeke koji se proslavio igrama i gololovima u dresu Orijenta blizu je dolaska na Grbavicu...itd. da ne pisem dalje. :arrow:
btw:Jel B.Spahic napadac? i kakav je ovaj Tojaga znam da je igrao jedno vrijeme u Kataru :?
De pogledaj ziv bio datum tih novina sto ih citas :D
hehehe..i daj nam ličnu kartu na uvid :D ..
Željo - My first love!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 31 jan 2010, 23:36

Kad se igra utakmica sa madzarima???

Zeljo kao klub da nema svoju officialnu stranicu, majko moja :D

"fkzeljeznicar.ba" & "fkzeljeznicar.com" // Obadvije su u rekonstrukciji evo sto godina (pogotovo ova fkzeljeznicar.ba). Koja je "navijacka" a koja je "officialna", ako to uopste ima, mozeli mi ko reci?? :D :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 31 jan 2010, 23:45

mi smo navikli u zadnjih 5 godina da u svakom prelaznom roku dodje po 10 i konacno se stalo u red dovodjenja igraca koji ce samo prosiruju igracki kadar i koji ce odigrati 5-10 minuta...ali evo ocito nekima smeta sto se stalo tome...
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 01 feb 2010, 00:21

sajo10 je napisao/la:Kad se igra utakmica sa madzarima???

Zeljo kao klub da nema svoju officialnu stranicu, majko moja :D

"fkzeljeznicar.ba" & "fkzeljeznicar.com" // Obadvije su u rekonstrukciji evo sto godina (pogotovo ova fkzeljeznicar.ba). Koja je "navijacka" a koja je "officialna", ako to uopste ima, mozeli mi ko reci?? :D :D

Officijelna je .ba .

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 feb 2010, 09:39

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 09:52

Ovo sto pise u malom zutom okviru,da se Seha oporavlja a nema pravo nastupa,pa ce na gol Guso ili Radosevic protiv celika...odmah cemo znati kakav je Radosevic ako na gol stane Guso :mrgreen: trener golmana...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 01 feb 2010, 09:52

ma samo nek' se igra... eh kad bismo jos uzeli turnir, show bi bio :D
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 12:16

boccaccio je napisao/la:Ovo sto pise u malom zutom okviru,da se Seha oporavlja a nema pravo nastupa,pa ce na gol Guso ili Radosevic protiv celika...odmah cemo znati kakav je Radosevic ako na gol stane Guso :mrgreen: trener golmana...
Ako onaj negolman, sada netrener golmana, bude branio...lagano svi put bistrika i onoj sedmorici dati koji dinar...pa onda do apoteke po persencice i na tekmu...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 12:30

Seyo_TM je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ovo sto pise u malom zutom okviru,da se Seha oporavlja a nema pravo nastupa,pa ce na gol Guso ili Radosevic protiv celika...odmah cemo znati kakav je Radosevic ako na gol stane Guso :mrgreen: trener golmana...
Ako onaj negolman, sada netrener golmana, bude branio...lagano svi put bistrika i onoj sedmorici dati koji dinar...pa onda do apoteke po persencice i na tekmu...
A piva? :D Branice Radosevic, djeluje dosta dobro po onome sto sam cuo, mada morace biti dosta bolji od Sehe(procjenite sami koliko je to tesko) da stane na gol iz prostog razloga sto Amaru puno znaci da igra neko od nase djece i uvijek ce forsirati takve.Ono sto mi je drago da nema nekih igraca koji bi dosli na 6 mjeseci popraviti formu i otici, pa i po cijenu da nikog ne dovedemo a sve su prilike da necemo.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 01 feb 2010, 12:31

ma sve ce to biti ok do pocetka sezone...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 12:56

pile87 je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
A piva? :D Branice Radosevic, djeluje dosta dobro po onome sto sam cuo, mada morace biti dosta bolji od Sehe(procjenite sami koliko je to tesko) da stane na gol iz prostog razloga sto Amaru puno znaci da igra neko od nase djece i uvijek ce forsirati takve.Ono sto mi je drago da nema nekih igraca koji bi dosli na 6 mjeseci popraviti formu i otici, pa i po cijenu da nikog ne dovedemo a sve su prilike da necemo.
Ima bolan djece sto citaju...necu da ih navodim na zlo :mrgreen:
Vjerovatno je Guso stavljen u opciju da brani da bi bolji prelom teksta bio...

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 13:04

A piva? :D Branice Radosevic, djeluje dosta dobro po onome sto sam cuo, mada morace biti dosta bolji od Sehe(procjenite sami koliko je to tesko) da stane na gol iz prostog razloga sto Amaru puno znaci da igra neko od nase djece i uvijek ce forsirati takve.Ono sto mi je drago da nema nekih igraca koji bi dosli na 6 mjeseci popraviti formu i otici, pa i po cijenu da nikog ne dovedemo a sve su prilike da necemo.[/quote]

Ne da ce biti tesko ,nego gotovo nemoguce istisnuti Sehu,mada sam u nekim razgovorima zakljucio da je Amar itakako svjestan Sehinih NEmogucnosti...ali je cinjenica da je on morao braniti jer jednostavno nije imao ko drugi...vidjecemo kakav je Radosevic,Seha je sigurno u njemu dobio konkurenciju,strucni stab je poradio na tome,a da li su to uradili da malo zapravo motivisu Sehica,pa su mu dali i kapitensku traku,zaista sve cine da mu odaju postovanje,da ga ucine vrijednim ne bi li se mali trznuo...ja vjerujem da bi Seha sada uz dobru konkurenciju mogao napredovati,ovo bi trebo biti pozitivan sok za njega,a nadam se da ce Radosevic ipak braniti protiv celika a ne Guso i da nece imati gotovo nista posla,a ono sto bude da odradi dobro,pa da se Sehic prihvati posla i postane konacno pravi golman

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 13:18

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:A piva? :D Branice Radosevic, djeluje dosta dobro po onome sto sam cuo, mada morace biti dosta bolji od Sehe(procjenite sami koliko je to tesko) da stane na gol iz prostog razloga sto Amaru puno znaci da igra neko od nase djece i uvijek ce forsirati takve.Ono sto mi je drago da nema nekih igraca koji bi dosli na 6 mjeseci popraviti formu i otici, pa i po cijenu da nikog ne dovedemo a sve su prilike da necemo.
Ne da ce biti tesko ,nego gotovo nemoguce istisnuti Sehu,mada sam u nekim razgovorima zakljucio da je Amar itakako svjestan Sehinih NEmogucnosti...ali je cinjenica da je on morao braniti jer jednostavno nije imao ko drugi...vidjecemo kakav je Radosevic,Seha je sigurno u njemu dobio konkurenciju,strucni stab je poradio na tome,a da li su to uradili da malo zapravo motivisu Sehica,pa su mu dali i kapitensku traku,zaista sve cine da mu odaju postovanje,da ga ucine vrijednim ne bi li se mali trznuo...ja vjerujem da bi Seha sada uz dobru konkurenciju mogao napredovati,ovo bi trebo biti pozitivan sok za njega,a nadam se da ce Radosevic ipak braniti protiv celika a ne Guso i da nece imati gotovo nista posla,a ono sto bude da odradi dobro,pa da se Sehic prihvati posla i postane konacno pravi golman
Tom momku je samo psiha (samopouzdanje) problem...njegove golmanske sposobnosti su neupitne...sjetite se da je Amar rekao kada je dosao, da najgori tretman ima Seha (u tom kontekstu, davno je bilo :D)
Mana dovodjenje ovog golmana je to sto je posudjen...recimo da je bolji od Sehe i da zasluzuje da brani...Seha ce nam sjediti na klupi a ovaj moze otici svaki dan ako ga hajduk pozove nazad...sta smo dobili? cunu da je poliramo...

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 01 feb 2010, 13:23

Seha je odlican golman,j.ebu ga njegova istrcavanja i zajebancije ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 01 feb 2010, 13:24

Zato i mislim da je Radosevic doveden da Sehica namuci,a da ce Sehic ipak imati prednost,kao da je ovo bila psiholoska injekcija...ako se ovo ne bude isplatilo onda ce dovesti jednog golmana i potpisace ugovor i stajace na golu...jednostavno oko Sehica su sve pokusali otkako je Amar dosao,i tu strucnom stabu skidam kapu jer nisu okrenuli ledja mladom golmanu koji je evidentno u krizi i mnogo puta je bio kriv za golove,nego ga pokusavaju probuditi jer u njemu ima talenta,samo jos jedno godinu dana da radi u teretani,da se malo okuveti,kad stane u ono blato pred golom onim svojim nogicama,i ne cudi me sto je tako los u prekidima :mrgreen: ,valja izvuci nogu iz blata :)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 01 feb 2010, 13:34

Al posebno mi je drago da je Amar u onom inter. za s.ource prozvao frustrirane papke tj pitare u plavom i da je zastitio barem malo igrace...po meni je to bolje od kapitenske trake...
Nista boccacio, moramo ga fino za ruku i univerzum :mrgreen: sve nam je u 50metara :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 feb 2010, 13:35

boccaccio je napisao/la:Zato i mislim da je Radosevic doveden da Sehica namuci,a da ce Sehic ipak imati prednost,kao da je ovo bila psiholoska injekcija...ako se ovo ne bude isplatilo onda ce dovesti jednog golmana i potpisace ugovor i stajace na golu...jednostavno oko Sehica su sve pokusali otkako je Amar dosao,i tu strucnom stabu skidam kapu jer nisu okrenuli ledja mladom golmanu koji je evidentno u krizi i mnogo puta je bio kriv za golove,nego ga pokusavaju probuditi jer u njemu ima talenta,samo jos jedno godinu dana da radi u teretani,da se malo okuveti,kad stane u ono blato pred golom onim svojim nogicama,i ne cudi me sto je tako los u prekidima :mrgreen: ,valja izvuci nogu iz blata :)
Za moj pojam golman je ono muskarcina ipak je golman taj koji ide glavnom na kopacku i bas toga Sehi fali ali to je stvar koja se stjece sa vremenom provedenim na golu u golmanskim okvirima on je jos jako mlad i slazem se da ce mu dobro doci konkurencija nece biti nezamjenjiv sto je jako bitno.Nadam se da ce u buducnosti opravdati povjerenje koje mu je ukazano.Ovaj Perak je navodno dobar mogao bi ostati :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 01 feb 2010, 13:37

pile87 je napisao/la:Ovaj Perak je navodno dobar mogao bi ostati :D
Koju poziciju igra?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, GIBRA, Napaceni87 i 20 gostiju.