A piva?

Branice Radosevic, djeluje dosta dobro po onome sto sam cuo, mada morace biti dosta bolji od Sehe
(procjenite sami koliko je to tesko) da stane na gol iz prostog razloga sto Amaru puno znaci da igra neko od nase djece i uvijek ce forsirati takve.Ono sto mi je drago da nema nekih igraca koji bi dosli na 6 mjeseci popraviti formu i otici, pa i po cijenu da nikog ne dovedemo a sve su prilike da necemo.[/quote]
Ne da ce biti tesko ,nego gotovo nemoguce istisnuti Sehu,mada sam u nekim razgovorima zakljucio da je Amar itakako svjestan Sehinih NEmogucnosti...ali je cinjenica da je on morao braniti jer jednostavno nije imao ko drugi...vidjecemo kakav je Radosevic,Seha je sigurno u njemu dobio konkurenciju,strucni stab je poradio na tome,a da li su to uradili da malo zapravo motivisu Sehica,pa su mu dali i kapitensku traku,zaista sve cine da mu odaju postovanje,da ga ucine vrijednim ne bi li se mali trznuo...ja vjerujem da bi Seha sada uz dobru konkurenciju mogao napredovati,ovo bi trebo biti pozitivan sok za njega,a nadam se da ce Radosevic ipak braniti protiv celika a ne Guso i da nece imati gotovo nista posla,a ono sto bude da odradi dobro,pa da se Sehic prihvati posla i postane konacno pravi golman