Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
paja_patak je napisao/la:SRBIN Karabatic je pokazao kockastima ko je gazda allez france LUC ABALO najbolji krilo svih vremena!
Pa normalno da je Srbin, nije valjda Francuzkakavdanakneiskustvu je napisao/la:paja_patak je napisao/la:SRBIN Karabatic je pokazao kockastima ko je gazda allez france LUC ABALO najbolji krilo svih vremena!
da je srbin igrao bi za srbiju
paja_patak je napisao/la:jok cistokrvni francuz cuveni francuski plemici karabaticikakavdanakneiskustvu je napisao/la:paja_patak je napisao/la:SRBIN Karabatic je pokazao kockastima ko je gazda allez france LUC ABALO najbolji krilo svih vremena!
da je srbin igrao bi za srbijuhaha je li ko kupio balicu steku cigara za smirenje nadamo se da ce oprati kosu nakon jos jednog busenja!
BlueSharks je napisao/la:Pa normalno da je Srbin, nije valjda Francuzkakavdanakneiskustvu je napisao/la:paja_patak je napisao/la:SRBIN Karabatic je pokazao kockastima ko je gazda allez france LUC ABALO najbolji krilo svih vremena!
da je srbin igrao bi za srbijuil je po tvojoj logici i Ibra Šveđanin, Eduardo Hrvat........
__Liedson__ je napisao/la:nije bitno sta je,covjek igra za france...mozda je mislio da nece imat mjesta u srbiji pa otiso igrat za francusku !![]()
paja_patak je napisao/la:rodjen u nisu popij mlijeko i spavaj cuj izjavljivao da je hrvat hahaha
Trigger je napisao/la:Eh!
Ko o cemu - vas većina o 'krvnim zrncima"!?
Sad je na +tapetu' Nikola Karabatić, sin nekadašnjeg rukometnog golmana koji je branio i za Željezničar iz Niša.
Evo, jedna starija izjava samog Nikole Karabatića, Francza po državljanstvu i mjestu življenja:
Sam Nikola Karabatić je izjavio (pred SP u Hrvatskoj):
Hoćete li se na prvenstvu u Hrvatskoj osjećati kao na svom terenu? Otac vam se rodio u Hrvatskoj, u koju ne dolazite često zbog obveza koje imate.
- Znam da će me doći vidjeti rodbina iz Vrsina pokraj Trogira, tete i rođaci. Zbog toga ću se osjećati kao kod kuće, zašto ne? Moj otac je Hrvat i jednim dijelom osjećam se tako iako igram za Francusku.
U Osijek biste trebali imati i podršku mamine rodbine iz Niša, gdje ste i rođeni.
- I oni sigurno dolaze u prvom krugu, to im je blizu i dobra prilika da se vidimo
Daj te završite, molim vas, tu 'priču' - pogotovo što ne vidim smisao i svrhu iste! Hvala.
naravno da se kod nas vrlo cesto desava da jedni navijaju za hrvate drugi su protiv iz ovih ili onih razloga....ja nisam ni u jednom sportu protiv njih cesto mi je i drago kada uspiju.....iako realno gledajuci nisu po meni igrali najljepsi rukomet i na ovom prvenstvu su pobjedjivali dugo jer ih drugi nisu znali pobijedit....islandjanima nervi zakazali i remizirali su sa hrvatima, poljacima slicno u odlucujucim utakmicama.....a neke selekcije su odigrale skroz ispod nivoa (danska , njemacka dok i jos neke druge)....po meni ova reprezentacija hrvatske je puno slabija od one od prije sa dzombom, metlicicem, goluzom.......turnir je ponovo izgubio lino cervar koji je prepotentan i misli da sve zna....jako cudno da jedan trener toliko puta ponavlja istu gresku, isforsira ekipu u fazama po grupi i tako ne tempira formu za kljucne utakmice....na SP 2007 u Njemackoj mu se to najvise obilo o glavu jer je ispao vec u cetvrtfinalu...na druga 2 turnira poslije zakazao u finalu.....hrvatska je postigla dobar uspjeh, ima fantasticnog balica, ali francuzi su 2 nivoa iznad svih selekcija trenutno sa sjajnim karabaticem i odlicnim golmanom omeyerom...tu su naravno i abalo te sjajni dinar u odbrani....a prednost karabatica u odnosu na balica je sto je super i u napadu i u odbrani....ne smije se zaboravit ni to da je cervar cesto se do sad namjerno "posluzivao" igracima iz BiH i tako dolazio do rezultata....anusic je na to nasjeo pa je sebi upropastio reprezentativnu karijeru....buntic i alilovic su isto iz BiH....cesto je cervar ispirao igracima iz nase drzave glavu i tu se pokazao kao los karakterjohnnyHZ je napisao/la:hrvate gotivim jer igraju lijjep rukomet.....ne zato sto su mi komsije,ali brate sta su im sudije radile ovu tekmu.....FUJJJJJJJJJJJJ
to je JEDINI rezlog poraza...jer nakon nekih odluka vise se nemozes smiriti ni kontroslisati...onaj prestup abaloa je bio za dvije minute a on balicu svira NEPOSTOJECI PRESTUP 10 sekundi ranije SRAMOTAAAAAAAAAA
Vidi ko je doshao ovdekakavdanakneiskustvu je napisao/la:paja_patak je napisao/la:SRBIN Karabatic je pokazao kockastima ko je gazda allez france LUC ABALO najbolji krilo svih vremena!
da je srbin igrao bi za srbiju
Ovo je sad forum.Admir_Sa je napisao/la: Vidi ko je doshao ovde![]()
dje ba naguzove su prosli u polufinale jesu se izvukli u zadnjim sekundama protiv spanijexavi26 je napisao/la:mislim da je ovaj rukomet sto ga igraju francuzi na nivou kosarkaske ekipe SAD-a koja e igrala kosarku 92.!! dream team, kapa dole..
Iako se bolje razumijem u bilijar nego u rukomet, sve sam pogodioValencia je napisao/la:Srbija ima dobre individualce, ali im je igra NULA (ispucavaju se, nema uigranosti, dobre akcije...). Bekovi su takodje jako losi. Dosta nedostaje Vujin (je l tako bese) koji ima top u ruci. Oni eventualno (mada i to tesko) mogu proci grupu, ali dalje ne mogu...ljubav je napisao/la:@KDN
Eto ti Vori!
Nadam se da ce se sresti Hrvatska i Srbija, ali je malo vjerovatno jer su jednostavno nekvalitetni.
Hrvatska je malo kvalitetnija, ali sve je to u 5 deka.
Gunnarrson je pravi pivot, a ne Vori!
Sto se Hrvatske tice, mislim da tu mnogo grjesis. Hrvati su po ko zna koji put pokazali da imaju pobjednicki mentalitet (sto je jako vazno) i da triler tekme uglavnom dobijaju. Kada je god gusto, nekako imam dojam da ne mogu izgubit... Hrvati igraju bez konkurencije najljepsi rukomet. Da su pravila kojim slucajem rigoroznija, razvalili bi sve protivnike... Posto nisu, mislim da protiv francuza nemaju sanse. Francuzi su im nabili kompleks, a i puno su cvrsca ekipa u odbrani sto je nekako kljuc uspjeha. Jedino ne znam u kakvom sastavu igraju francuzi... Ako su svi na okupu, tesko da ih neko moze ugrozit.
Dakle, predvidjam finale FRA : HR i jos jednu pobjedu Francuza.
Moje znanje o rukometu je prilicno skromno, tako da vas pozivam da se ne palite na ovaj komentar. Mozda sam samo vidoviti Milan.
sve je od strane Francuza bilo dobro osmisljeno,los pocetak i strasan krajCRNI_SA je napisao/la:dje ba naguzove su prosli u polufinale jesu se izvukli u zadnjim sekundama protiv spanijexavi26 je napisao/la:mislim da je ovaj rukomet sto ga igraju francuzi na nivou kosarkaske ekipe SAD-a koja e igrala kosarku 92.!! dream team, kapa dole..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.