EP 2010 Austrija - rukomet

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

CRNI_SA
Kontakt:

Re: EP 2010 Austrija - rukomet

Post Postao/la CRNI_SA » 31 jan 2010, 23:18

LUC ABALO mislim da je najbolji igrac danasnjice :shock: sta radi po zraku :o
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 23:24

paja_patak je napisao/la:SRBIN Karabatic je pokazao kockastima ko je gazda allez france LUC ABALO najbolji krilo svih vremena!

da je srbin igrao bi za srbiju

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 31 jan 2010, 23:27

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
paja_patak je napisao/la:SRBIN Karabatic je pokazao kockastima ko je gazda allez france LUC ABALO najbolji krilo svih vremena!

Pa normalno da je Srbin, nije valjda Francuz :roll: il je po tvojoj logici i Ibra Šveđanin, Eduardo Hrvat........
Strauss Junior

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 23:28

paja_patak je napisao/la:

jok cistokrvni francuz cuveni francuski plemici karabatici :mrgreen: haha je li ko kupio balicu steku cigara za smirenje nadamo se da ce oprati kosu nakon jos jednog busenja!

aha,tata mu je iz trogira,nadaleko čuvenog mjesta po tome što je naseljeno isključivo srbima

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 31 jan 2010, 23:29

nije bitno sta je,covjek igra za france...mozda je mislio da nece imat mjesta u srbiji pa otiso igrat za francusku ! :lol: :lol:

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 23:31

BlueSharks je napisao/la:

Pa normalno da je Srbin, nije valjda Francuz :roll: il je po tvojoj logici i Ibra Šveđanin, Eduardo Hrvat........

njegova je stvar šta je po naciji,ali ako je on sam nekoliko puta izjavljivao da je hrvat ,jer mu je i otac hrvat,onda je smiješno tvrditi da je srbin.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 23:33

__Liedson__ je napisao/la:nije bitno sta je,covjek igra za france...mozda je mislio da nece imat mjesta u srbiji pa otiso igrat za francusku ! :lol: :lol:

tačno.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 23:35

paja_patak je napisao/la:rodjen u nisu popij mlijeko i spavaj cuj izjavljivao da je hrvat hahaha

tata mu je iz trogira,hrvat,kad je nikola rođen otac mu je igrao,tačnije branio za klub iz niša,ali ne vrijedi tebi pričati.

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 31 jan 2010, 23:36

vrijeme za katanac ;)
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 jan 2010, 23:36

Eh!
Ko o cemu - vas većina o 'krvnim zrncima"!?
Sad je na +tapetu' Nikola Karabatić, sin nekadašnjeg rukometnog golmana koji je branio i za Željezničar iz Niša.

Evo, jedna starija izjava samog Nikole Karabatića, Francza po državljanstvu i mjestu življenja:

Sam Nikola Karabatić je izjavio (pred SP u Hrvatskoj):

Hoćete li se na prvenstvu u Hrvatskoj osjećati kao na svom terenu? Otac vam se rodio u Hrvatskoj, u koju ne dolazite često zbog obveza koje imate.
- Znam da će me doći vidjeti rodbina iz Vrsina pokraj Trogira, tete i rođaci. Zbog toga ću se osjećati kao kod kuće, zašto ne? Moj otac je Hrvat i jednim dijelom osjećam se tako iako igram za Francusku.
U Osijek biste trebali imati i podršku mamine rodbine iz Niša, gdje ste i rođeni.
- I oni sigurno dolaze u prvom krugu, to im je blizu i dobra prilika da se vidimo

Daj te završite, molim vas, tu 'priču' - pogotovo što ne vidim smisao i svrhu iste! Hvala.
Bosno moja poharana....

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 31 jan 2010, 23:41

Trigger je napisao/la:Eh!
Ko o cemu - vas većina o 'krvnim zrncima"!?
Sad je na +tapetu' Nikola Karabatić, sin nekadašnjeg rukometnog golmana koji je branio i za Željezničar iz Niša.

Evo, jedna starija izjava samog Nikole Karabatića, Francza po državljanstvu i mjestu življenja:

Sam Nikola Karabatić je izjavio (pred SP u Hrvatskoj):

Hoćete li se na prvenstvu u Hrvatskoj osjećati kao na svom terenu? Otac vam se rodio u Hrvatskoj, u koju ne dolazite često zbog obveza koje imate.
- Znam da će me doći vidjeti rodbina iz Vrsina pokraj Trogira, tete i rođaci. Zbog toga ću se osjećati kao kod kuće, zašto ne? Moj otac je Hrvat i jednim dijelom osjećam se tako iako igram za Francusku.
U Osijek biste trebali imati i podršku mamine rodbine iz Niša, gdje ste i rođeni.
- I oni sigurno dolaze u prvom krugu, to im je blizu i dobra prilika da se vidimo

Daj te završite, molim vas, tu 'priču' - pogotovo što ne vidim smisao i svrhu iste! Hvala.

slažem se.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2010, 23:59

johnnyHZ je napisao/la:hrvate gotivim jer igraju lijjep rukomet.....ne zato sto su mi komsije,ali brate sta su im sudije radile ovu tekmu.....FUJJJJJJJJJJJJ
to je JEDINI rezlog poraza...jer nakon nekih odluka vise se nemozes smiriti ni kontroslisati...onaj prestup abaloa je bio za dvije minute a on balicu svira NEPOSTOJECI PRESTUP 10 sekundi ranije SRAMOTAAAAAAAAAA
naravno da se kod nas vrlo cesto desava da jedni navijaju za hrvate drugi su protiv iz ovih ili onih razloga....ja nisam ni u jednom sportu protiv njih cesto mi je i drago kada uspiju.....iako realno gledajuci nisu po meni igrali najljepsi rukomet i na ovom prvenstvu su pobjedjivali dugo jer ih drugi nisu znali pobijedit....islandjanima nervi zakazali i remizirali su sa hrvatima, poljacima slicno u odlucujucim utakmicama.....a neke selekcije su odigrale skroz ispod nivoa (danska , njemacka dok i jos neke druge)....po meni ova reprezentacija hrvatske je puno slabija od one od prije sa dzombom, metlicicem, goluzom.......turnir je ponovo izgubio lino cervar koji je prepotentan i misli da sve zna....jako cudno da jedan trener toliko puta ponavlja istu gresku, isforsira ekipu u fazama po grupi i tako ne tempira formu za kljucne utakmice....na SP 2007 u Njemackoj mu se to najvise obilo o glavu jer je ispao vec u cetvrtfinalu...na druga 2 turnira poslije zakazao u finalu.....hrvatska je postigla dobar uspjeh, ima fantasticnog balica, ali francuzi su 2 nivoa iznad svih selekcija trenutno sa sjajnim karabaticem i odlicnim golmanom omeyerom...tu su naravno i abalo te sjajni dinar u odbrani....a prednost karabatica u odnosu na balica je sto je super i u napadu i u odbrani....ne smije se zaboravit ni to da je cervar cesto se do sad namjerno "posluzivao" igracima iz BiH i tako dolazio do rezultata....anusic je na to nasjeo pa je sebi upropastio reprezentativnu karijeru....buntic i alilovic su isto iz BiH....cesto je cervar ispirao igracima iz nase drzave glavu i tu se pokazao kao los karakter
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 feb 2010, 00:12

Vidi ko je doshao ovde :mrgreen: :mrgreen:
nema potpisa

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 01 feb 2010, 01:16

Ne znam zasto je izbor Filipa Jiche za MVP-a turnira okarakterisan kao 'nidje veze'. Vjerovatno dosta vas ne prati ili vrlo malo prati klupski rukomet, pa ga zbog toga i ne poznaje previse. Filip Jicha je strasan igrac, najbolji je i strijelac i asistent ovog EP-a, i mislim da je s tim zasluzio ovu nagradu. Npr., Njemci su igrali cijelu utakmicu flastera na njemu, a uspio im je zabiti 6 golova.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 01 feb 2010, 10:54

Admir_Sa je napisao/la: Vidi ko je doshao ovde :mrgreen: :mrgreen:
Ovo je sad forum. 8-)

Da nije bilo Kara-Balica, tesko bi Francuzi uzeli.
Not! :lol:

Kakav je ono sramotan izbor za tim prvenstva?!

Ono je skandalozno, cuj Strlek i Vori?

Gdje su njih nasli pored odlicnih Guigoua i Gunnarssona.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 01 feb 2010, 14:13

mislim da je ovaj rukomet sto ga igraju francuzi na nivou kosarkaske ekipe SAD-a koja e igrala kosarku 92.!! dream team, kapa dole..
Volim te Bosno!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 01 feb 2010, 14:32

xavi26 je napisao/la:mislim da je ovaj rukomet sto ga igraju francuzi na nivou kosarkaske ekipe SAD-a koja e igrala kosarku 92.!! dream team, kapa dole..
dje ba naguzove su prosli u polufinale jesu se izvukli u zadnjim sekundama protiv spanije :evil:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 01 feb 2010, 17:03

Valencia je napisao/la:
ljubav je napisao/la:@KDN

Eto ti Vori!

Nadam se da ce se sresti Hrvatska i Srbija, ali je malo vjerovatno jer su jednostavno nekvalitetni.

Hrvatska je malo kvalitetnija, ali sve je to u 5 deka.

Gunnarrson je pravi pivot, a ne Vori!
Srbija ima dobre individualce, ali im je igra NULA (ispucavaju se, nema uigranosti, dobre akcije...). Bekovi su takodje jako losi. Dosta nedostaje Vujin (je l tako bese) koji ima top u ruci. Oni eventualno (mada i to tesko) mogu proci grupu, ali dalje ne mogu...

Sto se Hrvatske tice, mislim da tu mnogo grjesis. Hrvati su po ko zna koji put pokazali da imaju pobjednicki mentalitet (sto je jako vazno) i da triler tekme uglavnom dobijaju. Kada je god gusto, nekako imam dojam da ne mogu izgubit... Hrvati igraju bez konkurencije najljepsi rukomet. Da su pravila kojim slucajem rigoroznija, razvalili bi sve protivnike... Posto nisu, mislim da protiv francuza nemaju sanse. Francuzi su im nabili kompleks, a i puno su cvrsca ekipa u odbrani sto je nekako kljuc uspjeha. Jedino ne znam u kakvom sastavu igraju francuzi... Ako su svi na okupu, tesko da ih neko moze ugrozit.

Dakle, predvidjam finale FRA : HR i jos jednu pobjedu Francuza.

Moje znanje o rukometu je prilicno skromno, tako da vas pozivam da se ne palite na ovaj komentar. Mozda sam samo vidoviti Milan :mrgreen: .
Iako se bolje razumijem u bilijar nego u rukomet, sve sam pogodio :mrgreen: . Iako se mora priznat da nije bilo tesko, jer su Francuska i Hrvatska ubjedljivo najbolji. Ko je imalo realan prognoziro je ovakav ishod.

Ljubav,

Momak ti ako imas vise od 17-18 god., onda imas problem koji se ne smije zanemarit.. Bilo bi strasno da neko od 20 i vise godina komunicira na takvom nivou i da pronalazi zadovoljstvo u (iskljucivo) idiotiskom komentarima (vidim da si popularan na svim mogucim forumima) i lozenju nekih glupana koji ne shvataju da to radis iz nekog bolesnog zadovoljstva, kompleksa nize vrjednosti... Vjerovatno si u drustvu marginalna licnost, pa popularnost za kojom ceznes trazis u virtualnom svijetu. Nisi svjestan da svaki odrasli (ne po godinama, nego po mentalnom sklopu) covjek manje cjeni tebe nego nekog ko je skucen sa mozgom pa pusi tvoje providne fore. Ja znam lika koji ima 27 godina, cijeli zivot na sebe privlaci paznju glupim komentarima i ostade i dan danas takav. Niko ga ne shvata ozbiljno. To jednostavno udje u krv i postane hrana koja ispunjava i bez koje ne mozes. Ti sigurno ne planiras uvijek biti takav, ali kada takvo ponasanje udje u krv postaje kasno i onda jedino psihijatar moze probat popravit pokvareno. Zato ti lijepo stani pred ogledalo, pogledaj se i zapitaj je l normalno to sto radis po ko zna koliko stranica. Moze se ego zadovoljit na puno bolji nacin, ovaj ti je jako glup. Vidim da bi mogo bit normalan momak, pa ti zato iz najbolje namjere govorim da malo razmislis o ovome. Tebi to izgleda sasvim bezazleno, al ces me se sjetit kada ti bjesomucno privlacenje paznje na sve nacine postane nacin zivota. Ja ti se vise nikad necu obratit dok ne pocnes komentarisat normalno kao svaki normalan covjek.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

ljubav
Kontakt:

Post Postao/la ljubav » 01 feb 2010, 18:31

Da, u pravu si, hvala.

Tvoj haver prica gluposti i, po tvojim rijecima, je bolestan.
Ja pricam "gluposti" pa mora da sam i ja bolestan.

Sasvim jasno, vrhunac matematicke logike.

"I am one. The Pope is one. Therefore, the Pope and I are one."

Kako je ova matematika samo glupa nauka.
Blue is the color!

Turbofolk je moja furka!

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 01 feb 2010, 20:44

CRNI_SA je napisao/la:
xavi26 je napisao/la:mislim da je ovaj rukomet sto ga igraju francuzi na nivou kosarkaske ekipe SAD-a koja e igrala kosarku 92.!! dream team, kapa dole..
dje ba naguzove su prosli u polufinale jesu se izvukli u zadnjim sekundama protiv spanije :evil:
sve je od strane Francuza bilo dobro osmisljeno,los pocetak i strasan kraj 8-)

ona Francuska u polufinalu i finalu bi pomela Spance sa parketa 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.