FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2014, 18:36

I ako nemam Moju TV pokušat ću da vam prestavim, nadam se da neću pogriješiti :) :)
Jer je jednom jedan forumaš to objašnjavao prošle godine ;)

Ako je istina za taj prenos moći će ga pratiti samo oni koji MojuTV prate na TV prijemniku ne i korisnici MojaWebTV..
POjavit će se kanal na kojim će biti prenos i za pristup gledanju mora se ukucati ona šifra koja se kuca za one "bezobrazne" kanale :mrgreen: :mrgreen: i to automatski na račun kuca 2 KM.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 mar 2014, 18:38

hilmo je napisao/la:I ako nemam Moju TV pokušat ću da vam prestavim, nadam se da neću pogriješiti :) :)

Ako je istina za taj prenos moći će ga pratiti samo oni koji MojuTV prate na TV prijemniku ne i korisnici MojaWebTV..
POjavit će se kanal na kojim će biti prenos i za pristup gledanju mora se ukucati ona šifra koja se kuca za one "bezobrazne" kanale :mrgreen: :mrgreen: i to automatski na račun kuca 2 KM.
Pa Hilmo kako da pogledam tekmu :?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 mar 2014, 18:40

hilmo je napisao/la:I ako nemam Moju TV pokušat ću da vam prestavim, nadam se da neću pogriješiti :) :)

Na mojawebTV ni do sada nisu bile utakmice koje su se plaćale (iako te utakmice nisu nikad naplaćene na računima, ali to je druga priča), tako da nema sumnje da neće biti ni sada (logično). Ukoliko u međuvremenu ne uvedu nekakav ad hoc način plaćanja za gledanje utakmice, onda je ovo što je @hilmo rekao jedini način.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 11 mar 2014, 18:55

na nasoj fb stranici ne pise da ce se placati 2 km :D
a dosad su sve tekme bile i na mojaweb tv, pojavi se taj program regularno kao i onima na tv-u. sumnjam da ce nesto novo izmisljati za sutra
a aktivira se lako... https://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na tom linku, kliknete na taj link za aktivaciju, unesete username i password od adsl-a i to je to.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 11 mar 2014, 19:11

The Game je napisao/la: na nasoj fb stranici ne pise da ce se placati 2 km :D
a dosad su sve tekme bile i na mojaweb tv, pojavi se taj program regularno kao i onima na tv-u. sumnjam da ce nesto novo izmisljati za sutra
a aktivira se lako... https://www.bhtelecom.ba/webtv.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na tom linku, kliknete na taj link za aktivaciju, unesete username i password od adsl-a i to je to.
Piše na samom kanalu da je 2 KM.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 11 mar 2014, 19:22

Moze li neko da postavi link tekme protiv Olimpika jer hocu jos jednom na miru da pogledam. Neznam ima li uopste, jel snimala Vogosca ili neko drugi. Hvala unaprijed

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 11 mar 2014, 19:38

Vi koji ste redovno išli na Grbavicu , mani te se prenosa, nego svi na stadion !!!

Bit ce nas vise nego ikad dole , u grupama samo i lagano dole !!!

Pa kad pocne tekma da zagrmi , NI ZAKONI , NI ZABRANE , NE MOGU SPRIJECITI HORDANJE !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 11 mar 2014, 19:44

76 mislim da je kanal PLBiH, barem je kod mene tako i nikad nista nema osim kad je utakmica :? :?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

High

Post Postao/la High » 11 mar 2014, 19:44

ado-hz je napisao/la:Moze li neko da postavi link tekme protiv Olimpika jer hocu jos jednom na miru da pogledam. Neznam ima li uopste, jel snimala Vogosca ili neko drugi. Hvala unaprijed
Zasad uopće nema snimka...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 11 mar 2014, 19:46

neko da mi da upute za utakmicu, gdje, sta, kako, molio bih u pp, da ne idem sam dole prema golubarniku...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 mar 2014, 19:52

jos pustaju ovog Djoleta pokemona da jase ovom temom :lol: dodje lik i kaze necete zive glave izvuc,to moze samo ovdje

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 mar 2014, 19:52

aS_Roma je napisao/la:Vi koji ste redovno išli na Grbavicu , mani te se prenosa, nego svi na stadion !!!

Bit ce nas vise nego ikad dole , u grupama samo i lagano dole !!!

Pa kad pocne tekma da zagrmi , NI ZAKONI , NI ZABRANE , NE MOGU SPRIJECITI HORDANJE !!!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 11 mar 2014, 19:53

harisfcb je napisao/la:neko da mi da upute za utakmicu, gdje, sta, kako, molio bih u pp, da ne idem sam dole prema golubarniku...

Imas na PP.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2014, 19:54

harisfcb je napisao/la:neko da mi da upute za utakmicu, gdje, sta, kako, molio bih u pp, da ne idem sam dole prema golubarniku...
Dođi Hare do muzeja, znaš ona zgrada gdje si dolazio na ekskurziju.
DRUG NEBI TI PUNCA

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 11 mar 2014, 19:54

Zanemarite tv. Onaj koji nije bio zadnji put na grbavici (zabrana) nema pojma sta je propustio.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 11 mar 2014, 19:58

Što nas ovaj Đurbuzovic nahvali :D
Ti si opet šampion !

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 11 mar 2014, 20:00

bagrcavi je napisao/la:
momak odabi, sta ja imam dolaziti u svoj grad na ekskurziju, mnogo si mi glup...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 11 mar 2014, 20:03

Ne pjeni bezveze.
Mislio je reci obratno od toga sto si ti shvatio :D

Nemojte javno o mjestu i vremenu.
Molim Vas da obrisete te postove.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 11 mar 2014, 20:04

bagrcavi je napisao/la:
stavi sal Zelje i prosetaj malo centrom,ili carsijom kako ti je lakse,a moze i kod muzeja nije frka posto dominirate tim dijelovima :lol:

Utic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Utic » 11 mar 2014, 20:11

ultrahell24 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
stavi sal Zelje i prosetaj malo centrom,ili carsijom kako ti je lakse,a moze i kod muzeja nije frka posto dominirate tim dijelovima :lol:
Da. I sta ce mu se desiti?
Nabrijani ne lupaj, molim te.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Evander, JimmyPage, napoleon72, propoklopac, rimljanin90 i 45 gostiju.