Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ovaj drugi dio recenice ti bjezi iz konteksta. Borba se vodi protiv korupcije i nepravilnosti u savezu, a otpis kamata je prema drzavi.ŠB_Fidelis je napisao/la:I to treba oprostiti tim klubovima, odnosno nagraditi ih za nerad i istu tu korupciju protiv koje se, toboze, bori?
i to a volio bih da nabroji te sponzore koji duguju visemilijunske iznose drzavi?ŠB_Fidelis je napisao/la:Ja, dobro si, vidis, trebalo je reci NK Širokom da je odgovoran za sve svoje sponzore kao pravne subjekte. lol.
Svasta, brate. Nek si ti sagledao malo sire stvar, odnosno nek meni bjezi ovo iz konteksta dok to gore veze nema jedno s drugim.
Ma pusti budalu ba to je kod nas u drzavi u kurcu razmisljanje ako je siroki placao svoje obaveze onda je placao i to ne moze biti lose nikako po bilo koga.Drzava moze otpisati kamate i traziti glavnicu tako da nece ipasti siroki budala sto je placao ono sto se inace u svijetu placa, da se to nebi ponovilo potrebo je privesti pred lice pravde ljude koji su napravili te dugove u klubovima i to je jedina istina.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma presmijesno bolan. Cuj lika, ''mozda i nije pozitivno sto je Široki placao svoje obveze ukoliko im se sponzori terete za dugove'' haha. Dan te j.ebo, svega ti neces procitati i tko sve komentira o pravnim subjektima i pravima u BiH, gigant do giganta u oblasti ekonomije i gospodarskog prava. Bit ce da zato i drzava kotira kao Svicarska.
ee pile za koga ti navijaspile87 je napisao/la:Ma pusti budalu ba to je kod nas u drzavi u kurcu razmisljanje ako je siroki placao svoje obaveze onda je placao i to ne moze biti lose nikako po bilo koga.Drzava moze otpisati kamate i traziti glavnicu tako da nece ipasti siroki budala sto je placao ono sto se inace u svijetu placa, da se to nebi ponovilo potrebo je privesti pred lice pravde ljude koji su napravili te dugove u klubovima i to je jedina istina.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ma presmijesno bolan. Cuj lika, ''mozda i nije pozitivno sto je Široki placao svoje obveze ukoliko im se sponzori terete za dugove'' haha. Dan te j.ebo, svega ti neces procitati i tko sve komentira o pravnim subjektima i pravima u BiH, gigant do giganta u oblasti ekonomije i gospodarskog prava. Bit ce da zato i drzava kotira kao Svicarska.
Razmisljanja vrtnog patuljka! Zar stvarno mislis da patuljak moze sire gledati?moustapha je napisao/la:Ovaj drugi dio recenice ti bjezi iz konteksta. Borba se vodi protiv korupcije i nepravilnosti u savezu, a otpis kamata je prema drzavi.ŠB_Fidelis je napisao/la:I to treba oprostiti tim klubovima, odnosno nagraditi ih za nerad i istu tu korupciju protiv koje se, toboze, bori?
To sto je Siroki placao svoje obaveze prema drzavi, kada malo sire gledam i ne mora biti pozitivna stvar sama po sebi ukoliko se njihovi sponzori terete za visemilionske prevare.
Za sarajevohabib je napisao/la:
ee pile za koga ti navijas
pile87 je napisao/la:Za sarajevohabib je napisao/la:
Pa logika je slijedeća.Ja mislim , što ne znači da mora biti tako, da nećete dobiti slijedeće dvije utakmice u prvenstvu.Prvo imate pitare u srijedu u kupu a svi znamo šta znači gradski derbi i da se igrači troše više nego na "običnim" utakmicama.Onda imate Slaviju u Lukavici kojoj gori pod nogama a nakon toga vam dolazi uvijek neugodni Široki.S obzirom da stalno kukate na povrijeđene i nespremne igrače....Saberite dva i dva i eto bar jednog kiksa.Netko od ekipa koje su iza vas će sigurno iskoristiti da vam se primakne na bod-dva zaostaka a možda i bliže.Npr Zrinja igra dvije zaredom kući protiv Radnika ,gdje nebi smjelo biti problema i protiv Borca koji je redovna mušterija u Mostaru.Adviser je napisao/la:Po kojoj logici neće biti dobro plasiran, majke ti? Toliko vam je krivo zbog poraza da nebuloze pišete! Sami ste krivi što ste neosnovano bili uvjereni u pobjedu vašeg tima pa ste se toliko razočarali istinom. Ipak ste igrali sa aktuelnim šampionom i vodećim na tabeli a ne sa nekim ko se bori za opstanak, valjda vam je sad jasnije.zrinja05 je napisao/la:U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna
Zato sam i odvojio u pasusima, jer je stvar koja se tice sireg konteksta. I nisam govorio o dugovima, nego o prevarama, manipulacijama, ali o tome drugom prilikom. Precesto se Siroki istice kao neka svijetla tacka bh fudbala.ŠB_Fidelis je napisao/la: Svasta, brate. Nek si ti sagledao malo sire stvar, odnosno nek meni bjezi ovo iz konteksta dok to gore veze nema jedno s drugim.
Upravo, ako Zeljo dobije ove 2 sljedece u prvenstvu zasluzeno je prvak... Tako ce i biti, uz Boga i manijake...zrinja05 je napisao/la: Ponavljam možda baš bude suprotno jer nogomet je nepredvidljiv i zato ga volimo i gledamo.Ako željo uspije sve ovo proći bez kiksa onda svaka čast i treba da bude prvak.
koje ovo novo ime sto spominje djubuzovicpile87 je napisao/la:Za sarajevohabib je napisao/la:
Eto sad vidite sta njemu smeta, Sirokimoustapha je napisao/la:Zato sam i odvojio u pasusima, jer je stvar koja se tice sireg konteksta. I nisam govorio o dugovima, nego o prevarama, manipulacijama, ali o tome drugom prilikom. Precesto se Siroki istice kao neka svijetla tacka bh fudbala.ŠB_Fidelis je napisao/la: Svasta, brate. Nek si ti sagledao malo sire stvar, odnosno nek meni bjezi ovo iz konteksta dok to gore veze nema jedno s drugim.
Josko Domorockihabib je napisao/la:koje ovo novo ime sto spominje djubuzovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.