Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Adviser
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Adviser » 06 mar 2014, 11:36

bagrcavi je napisao/la:Kako ozbiljno shvatati članak u kojem se govori da bi Slavija ispala u prvu ligu Federacije? :roll:
Meni je upala u oči FIFA? Zar nebi trebalo UEFA da se bavi ovim?! :?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 mar 2014, 12:00

Čekajte, jesam li ja lud, pa ne znam kako je Savez odlučio ko ispada u sezoni 2011./2012.? :?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 06 mar 2014, 15:49

anonimni je napisao/la:Čekajte, jesam li ja lud, pa ne znam kako je Savez odlučio ko ispada u sezoni 2011./2012.? :?
prvo velez, pa zeljo, pa sad fudbalski savez... :lol: majko mila... u moru "dokaza" na kraju ce biti da je sloboda ispala ipak zato sto je izgubila posljednu utakmicu protiv slavije... :?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 06 mar 2014, 15:55

preseravanje savez treba dobiti pare pam sada se svi javljaju sa aferama

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 06 mar 2014, 16:00

Adviser je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Kako ozbiljno shvatati članak u kojem se govori da bi Slavija ispala u prvu ligu Federacije? :roll:
Meni je upala u oči FIFA? Zar nebi trebalo UEFA da se bavi ovim?! :?
Pise i FIFE iako ni po kojoj osnovi ne moze da se promjeni iz FIFA. :lol: :lol:

zlatniljiljan89
Kontakt:

Post Postao/la zlatniljiljan89 » 06 mar 2014, 16:04

jovanmaksimovic je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Čekajte, jesam li ja lud, pa ne znam kako je Savez odlučio ko ispada u sezoni 2011./2012.? :?
prvo velez, pa zeljo, pa sad fudbalski savez... :lol: majko mila... u moru "dokaza" na kraju ce biti da je sloboda ispala ipak zato sto je izgubila posljednu utakmicu protiv slavije... :?
al preseravas sa tim teorijama i zavjerama
slika

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 mar 2014, 17:15

Pravo se ponadah da ce se zakrvit do kraja. Da su Zrinjski i Siroki uzeli po bod ili cak i dobili uz sutrasnju pobjedu Sarajeva bio bi zanimljiviji pogled na tablicu, pogotovo kad je sad Borac uzeo tri ne bas ocekivana boda u Bjeljini, al stigne se to izjednacit u iducemo kolu.

Na zacelju mislim da je Vitez napravio veliki posao i da se vise ne moraju brinut za opstanak. 100% sam siguran da ce i iduce sezone igrat u drustvu najboljih, jer osim sto osvajaju bodove pokazuju i bolju igru od konkurenata koji se s njima bore za opstanak. Jedino je smijesno to da su kod kuce fantasticni dok u gostima ne mogu uzet boda, a i domace utakmice uopce ne igraju u Vitezu. Da su imali bolji start (2 boda u 6 kola) i da su samo malo bolji u gostima vjerojatno bi bili u rangu s Celikom i Velezom, mozda cak i bolji. Ocekujem od njih jako puno iduce sezone kada ce igrat u Vitezu, a jos je tu i novi odlican trener plus iskustvo igranja u PL.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 08 mar 2014, 18:56

Kao sto sam ocekivao Travnik je kuci dobio Siroki . Slazem se sa Signore da je Vitez siguran ucesnik i sljedece godine . E sad 3 ekipe se po meni bore za opstanak Travnik,Rudar i Mladost .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 09 mar 2014, 23:22

Realno Mladost iz Obarske hit proljeća :mrgreen: 4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5 :D ko zna zna 8-)
Grbavica naš je Hram!!!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 09 mar 2014, 23:30

RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća :mrgreen: 4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5 :D ko zna zna 8-)
U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2014, 00:03

Je li neko slučajno snimio golove na onom pregledu što bude na BHT nisam stigao pogledati?
DRUG NEBI TI PUNCA

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 mar 2014, 07:49

zrinja05 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća :mrgreen: 4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5 :D ko zna zna 8-)
U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.
Vodeći se vašim prognozama pred ovo kolo koje je iza nas, onda mi je drago što prognoziraš da Željo neće biti tako dobro plasiran :)
Ja te volim, volim Željo..

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 mar 2014, 13:39

zrinja05 je napisao/la:
Po kojoj logici neće biti dobro plasiran, majke ti? Toliko vam je krivo zbog poraza da nebuloze pišete! Sami ste krivi što ste neosnovano bili uvjereni u pobjedu vašeg tima pa ste se toliko razočarali istinom. Ipak ste igrali sa aktuelnim šampionom i vodećim na tabeli a ne sa nekim ko se bori za opstanak, valjda vam je sad jasnije.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 10 mar 2014, 18:51

zrinja05 je napisao/la:
Sve je moguće, ali mi se sa ovakvim pritiskom nosimo već 3 sezone i nije nam problem biti pod istim, igrači znaju čiji dres nose i grb na lijevoj strani prsa, i ko je sve prije njih iste nosio!
Grbavica naš je Hram!!!

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 11 mar 2014, 14:53

kaže Dino iz FK Sarajevo da će se boriti s korupcijom pa dalje navodi
"Zamolio bih vas da podržite nastojanja, molbe i apele sportskih kolektiva koji su upućeni parlamentu, a koji se tiču usvajanju zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima na području FBiH. Prošle sedmice smo se i pismeno obratili parlamentu FBiH i zamolilo smo poslanike da po hitnom postupku usvoje taj zakon.
strašna borba, jako, jako ccccc

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2014, 14:54

@ljutinar
To su dvije različite teme!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 11 mar 2014, 14:56

hilmo je napisao/la:@ljutinar
To su dvije različite teme!

Prijatelju zbog čega su nastala ova dugovanja?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2014, 14:59

ljutinar je napisao/la:
Prijatelju zbog čega su nastala ova dugovanja?
Zbog neodgovornosti i bahatog rada prijašnjih uprava u klubovima.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 11 mar 2014, 15:38

I to treba oprostiti tim klubovima, odnosno nagraditi ih za nerad i istu tu korupciju protiv koje se, toboze, bori?

Zanimljivo. Idem se i ja boriti s korupcijom, imam neplacenih kazni za prekoracenje brzine, valjao bi mi oprost u interesu opce drustvenog napretka.
...Život za Široki...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2014, 15:43

@ŠB_Fidelis
Ne tice se ovo samo FK Sarajevo, nego 95 % sportskih kolektiva u Federaciji. Ja znam da se ti ne slazes s ovim jer tvoj klub redovno placa svoje obaveze, to je svakako za pohvalu. Ali ovo je jedini nacin da se rijese tih nagomilanih dugovanja.
Moj je stav da se ispita u kojem periodu su nastajala ta dugovanja i da se ljudi koji su tad ''vladali'' u klubovima pozovu na odgovornost pa i krivicnu.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.