Meni je upala u oči FIFA? Zar nebi trebalo UEFA da se bavi ovim?!bagrcavi je napisao/la:Kako ozbiljno shvatati članak u kojem se govori da bi Slavija ispala u prvu ligu Federacije?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Meni je upala u oči FIFA? Zar nebi trebalo UEFA da se bavi ovim?!bagrcavi je napisao/la:Kako ozbiljno shvatati članak u kojem se govori da bi Slavija ispala u prvu ligu Federacije?
prvo velez, pa zeljo, pa sad fudbalski savez...anonimni je napisao/la:Čekajte, jesam li ja lud, pa ne znam kako je Savez odlučio ko ispada u sezoni 2011./2012.?
Pise i FIFE iako ni po kojoj osnovi ne moze da se promjeni iz FIFA.Adviser je napisao/la:Meni je upala u oči FIFA? Zar nebi trebalo UEFA da se bavi ovim?!bagrcavi je napisao/la:Kako ozbiljno shvatati članak u kojem se govori da bi Slavija ispala u prvu ligu Federacije?
al preseravas sa tim teorijama i zavjeramajovanmaksimovic je napisao/la:prvo velez, pa zeljo, pa sad fudbalski savez...anonimni je napisao/la:Čekajte, jesam li ja lud, pa ne znam kako je Savez odlučio ko ispada u sezoni 2011./2012.?majko mila... u moru "dokaza" na kraju ce biti da je sloboda ispala ipak zato sto je izgubila posljednu utakmicu protiv slavije...
U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna
Vodeći se vašim prognozama pred ovo kolo koje je iza nas, onda mi je drago što prognoziraš da Željo neće biti tako dobro plasiranzrinja05 je napisao/la:U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna
Po kojoj logici neće biti dobro plasiran, majke ti? Toliko vam je krivo zbog poraza da nebuloze pišete! Sami ste krivi što ste neosnovano bili uvjereni u pobjedu vašeg tima pa ste se toliko razočarali istinom. Ipak ste igrali sa aktuelnim šampionom i vodećim na tabeli a ne sa nekim ko se bori za opstanak, valjda vam je sad jasnije.zrinja05 je napisao/la:U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna
Sve je moguće, ali mi se sa ovakvim pritiskom nosimo već 3 sezone i nije nam problem biti pod istim, igrači znaju čiji dres nose i grb na lijevoj strani prsa, i ko je sve prije njih iste nosio!zrinja05 je napisao/la:U pravu si ali mislim da za dva-tri kola nećeš biti tako dobro raspoložen a željo neće biti tako dobro plasiran.RiverPlate je napisao/la:Realno Mladost iz Obarske hit proljeća4 boda na veoma teškim gostovanjima, Sarajevo najviše razočaralo, samo jedan bod, moj Željezničar uprkos lošim partijama plus 5
ko zna zna
strašna borba, jako, jako ccccc"Zamolio bih vas da podržite nastojanja, molbe i apele sportskih kolektiva koji su upućeni parlamentu, a koji se tiču usvajanju zakona o naplati i djelimičnom otpisu dugovanja sportskim kolektivima na području FBiH. Prošle sedmice smo se i pismeno obratili parlamentu FBiH i zamolilo smo poslanike da po hitnom postupku usvoje taj zakon.
Prijatelju zbog čega su nastala ova dugovanja?hilmo je napisao/la:@ljutinar
To su dvije različite teme!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zbog neodgovornosti i bahatog rada prijašnjih uprava u klubovima.ljutinar je napisao/la:
Prijatelju zbog čega su nastala ova dugovanja?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.