FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rammstein
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 10:58

England je napisao/la:
rammstein je napisao/la:pa dobro ne mora biti prijenosa, necete ni vi sa koseva nista vidjeti i eto :)
A 'ko si ti da sudis, gdje ce se gledati i sto ce se gledati, ovaj otkako je pristigao ...vidi se nepismen!
pismen il nepismen moja privatna stvar, a to da niko od vas na koševo ući neće je 100% tačno :)

tea87@ nebih da se mješam sa vama ... ni u kom slučaju...

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 11 mar 2014, 11:00

Ara ce 95% u Belgiju ici kad se zavrsi sezona..

Sto se tice derbija nisam htio nista pisati i komentarisati,znamsamo da ce volja,borba pobjediti a vidjecemo ko ce pokazati vecu želju...
Ja mislim da cemo zabiti jedan 100% jer samo zato sto mislim da nema štopera u ligi koji moze zaustaviti šprint Hodzica..
Vezni red mora biti DUPLO bolji od zadnje utakmice ako zelimo obezbjediti prolazak vec na Grbavici..
Mi kad bi vodili na poluvremenu,mislimda bi to bilo to..
Cujemo se sutra.. :)
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 mar 2014, 11:00

Ovaj je nabrijan, nije odmaknuo!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 mar 2014, 11:00

rammstein je napisao/la:
England je napisao/la:
rammstein je napisao/la:pa dobro ne mora biti prijenosa, necete ni vi sa koseva nista vidjeti i eto :)
A 'ko si ti da sudis, gdje ce se gledati i sto ce se gledati, ovaj otkako je pristigao ...vidi se nepismen!
pismen il nepismen moja privatna stvar, a to da niko od vas na koševo ući neće je 100% tačno :)

tea87@ nebih da se mješam sa vama ... ni u kom slučaju...
ko ce nam zabraniti da udzemo na kosevo 8-)

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 mar 2014, 11:01

TeaM87 je napisao/la:
pravom navijacu ne treba prenos, pravi navijac ce otici na utakmicu
Zabrana je problem. Svakako ce nas biti na utakmici. Ali ce vjerovatno onaj dio za goste biti zatvoren. Tako da ce umjesto 3.000, tekmu moci gledati 500 ljudi, jer je kapacitet vaseg nazovi stadiona takav kakav jeste.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 mar 2014, 11:01

Ja kretena na TVSA, da ne povjeruješ. Postavili video sinošnje emisije a isjekli Amara Osima. :o :? Nadam se od jučer da je neko snimio pa da pogledam, kad imam šta vidjeti... :cry:
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 11:02

vi sami sebi jer cete jedino na zapad moci uci :)

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 mar 2014, 11:04

rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledao sam i Džeku. Vjeruj mi ni slično ni blizu. Sječam se tekme protiv Slavije u Lukavici (0:0), ne znam vise koja godina.
Jest me Džeko tad iznerviro, ali vidjelo se da zna. Znao je po trojicu proći i onda fuli nemoguće (nije mu ni danas to strano), ali je znao vise od ovoga. Samo na toj tekmi je Džeko pokazao više nego ovaj za svo ovo vrijeme provedeno kod nas.
Ali nema veze, želim momku sve najbolje, ali nadam se da će se naši u klubu okrenuti kakvom drugom kvalitetnijem rješenju. Ne zaboravite da je Ara tuđi igrač i da on gotovo sigurno ide na kraju sezone. A i da ne ide ne može sam, klub našeg renomea mora imati uvijek dva kvalitetna napadača. Dobro hajde razumijem, ova sezona je za nas tipa koliko jedan klub može krpiti i improvizovati, a da je opet prvi. Eto eksperiment će najvjerovatnije uspjeti, ali nemojte više molim vas. Ako ništa, ne možemo ovako u Evropu :D
Sjecas li se ti onog malog Tarika koji je bio u generaciji sa Dzekom? Ja mislim da je iz Hadzica stigao i bio oko prvog tima. To je bilo negdje za vrijeme Nenada Starovlaha. Sjecam se da je bio veliki tehnicar. Nemogu mu se sjetiti prezimena, ali me interesuje dokle je on dogurao.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 mar 2014, 11:05

Hordas Doboj je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti prenos, a i bolje treba nam vise raje..Puno ce pomoc i tih 1000-2000 sto bi ostalo u kaficu ili kuci gledat ;)
Smijesno je da nema prenosa pod zabranom gostujucih navijaca. Mislim ipak je derbi, a 99,9% navijaca Sarajeva ce biti uskraceno. A da ne spominjem da bi tekmu gledala raja sirom BiH neovisno za koga navijaju. Bruka za BHT!!!
Kakva zabrana? Pa mozes doci kao svi normalani navijaci komontno u vas "imigracioni centar" na stadion Grbvacica, tj dio koji se naziva "Zdenka". Pa bujrum...
Centar ce biti otvoren od 17.00h, pa sada vidite...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 mar 2014, 11:07

DzoleZeljo je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti prenos, a i bolje treba nam vise raje..Puno ce pomoc i tih 1000-2000 sto bi ostalo u kaficu ili kuci gledat ;)
Smijesno je da nema prenosa pod zabranom gostujucih navijaca. Mislim ipak je derbi, a 99,9% navijaca Sarajeva ce biti uskraceno. A da ne spominjem da bi tekmu gledala raja sirom BiH neovisno za koga navijaju. Bruka za BHT!!!
Kakva zabrana? Pa mozes doci kao svi normalani navijaci komontno u vas "imigracioni centar" na stadion Grbvacica, tj dio koji se naziva "Zdenka". Pa bujrum...
Kljucno je kao sav normalan, da li si siguran u ono sto govoris? On je ipak iz Doboja, to ti je navijac kao Zidov koji zaposlen u konc logoru, okrutan i vise zna i od mrtvog dine!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 mar 2014, 11:09

rammstein je napisao/la:vi sami sebi jer cete jedino na zapad moci uci :)
pa oni vasi da imalo imaju mozga otvorili bi jug jer ovako ce jos paklenije biti navijanje sa zapada :mrgreen: ,kad dodze 4 5 milja manijaka i odu u srednji dio zapada to ce biti ubijanje u pojam 8-)

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 mar 2014, 11:10

Selimović: Zamolio bih navijače da ne dolaze na Grbavicu :?: :shock:
Ovaj baš ide iz krajnosti u krajnost.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 mar 2014, 11:11

Adviser je napisao/la:
Glup covjek, imao je vise prilika vec travancic, luzer klasicni i treba biti zadovoljan dok sa takvim mozgovima baratuju i decenija ce proc'.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 11 mar 2014, 11:13

Adviser je napisao/la:
Ovo je najgore predsjednik FK Sarajeva u historiji njihovoj.
Koliko je samo taj tenzija digao (radi svog neuspijeha) zadnjih par dana, to niko nije u historiji ova dva kluba uspio.
Blekic je manja digao od njega...

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 11:17

Adviser je napisao/la:
ide bas onako kako odluka saveza kaze "zabranjeno gostovanje navijacima" a vama sto je zinula g++++ za 40-50 milja KM kao i Osimu to je vec druga prica ...
Dino postuje odluuku saveza i tu istu odluku ce provoditi na Koševu a kako, vidjet cete i sami , ako vas bude vise od 50 ja vam skidam kapu

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 11 mar 2014, 11:19

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 11:26

rammstein je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
ide bas onako kako odluka saveza kaze "zabranjeno gostovanje navijacima" a vama sto je zinula g++++ za 40-50 milja KM kao i Osimu to je vec druga prica ...
Dino postuje odluuku saveza i tu istu odluku ce provoditi na Koševu a kako, vidjet cete i sami , ako vas bude vise od 50 ja vam skidam kapu
Nema veze, i onako vam je pušiona da ste 2x domaćini bez gostujućih navijača!
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 mar 2014, 11:36

Adviser je napisao/la:
Sta ocekivati od covjeka koji vodi FUDBALSKI klub a nikad fizicko nije radio, bio levat oslobodjen :lol:

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 11 mar 2014, 11:39

rammstein je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
Ti stvarno možeš pod ruku sa Dinom, definitivno si na nivou njegove inteligencije ili si balavac, trećeg nema. Prije bih rekao ovo drugo, ali nebitno, sa tobom ulaziti u diskusiju je ravno samoubistvu. Prema tome, sve si u pravu. :D

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 11 mar 2014, 11:40

rammstein je napisao/la:
Adviser je napisao/la:
Tupko jedan, za nas bolje sto vas nema. Nece se morati tampon zona praviti vise ce nasih stati. Kad je bila zabrana bilo nas je 2000 na zapadu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: SamoDaKazeem i 65 gostiju.