FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

monsen
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la monsen » 11 mar 2014, 00:30

Nakamura je napisao/la:
monsen je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ramic nema pravo nastupa u srijedu...
Znam, nego kazem inace da bih ga volio vidjeti. ;)
sad protiv zrinjskog mi se svidio ramic i njegov stil igre njegovim ulazkom se malo bolje situacija promijenila unio je zivosti a zna mali s loptom ja mmislim da bi trebao da dobija malo vise minuta zajedno s hodzicem strasno bi to bilo :)
Ja sam gledao par utakmica Travnika i ono protiv nas Ramic je igrao nekako po mom ukusu. Ima to nesto, samo je bitno da pocne da igra. Sve je do Dine ..

CARSON

Post Postao/la CARSON » 11 mar 2014, 08:09

FaraonTM je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledao sam i Džeku. Vjeruj mi ni slično ni blizu. Sječam se tekme protiv Slavije u Lukavici (0:0), ne znam vise koja godina.
Jest me Džeko tad iznerviro, ali vidjelo se da zna. Znao je po trojicu proći i onda fuli nemoguće (nije mu ni danas to strano), ali je znao vise od ovoga. Samo na toj tekmi je Džeko pokazao više nego ovaj za svo ovo vrijeme provedeno kod nas.
Ali nema veze, želim momku sve najbolje, ali nadam se da će se naši u klubu okrenuti kakvom drugom kvalitetnijem rješenju. Ne zaboravite da je Ara tuđi igrač i da on gotovo sigurno ide na kraju sezone. A i da ne ide ne može sam, klub našeg renomea mora imati uvijek dva kvalitetna napadača. Dobro hajde razumijem, ova sezona je za nas tipa koliko jedan klub može krpiti i improvizovati, a da je opet prvi. Eto eksperiment će najvjerovatnije uspjeti, ali nemojte više molim vas. Ako ništa, ne možemo ovako u Evropu :D
Gledajući Armina lično vjerovatno mu je bolje da ode iz ove lige ali opet mislim da će iz Liverpoola na posudbu u neki žnj klub i da će tu propasti, skeptičan sam općenito po pitanju uspjeha igrača iz naše lige. Koji su to uspjeli postati svjetski igrači poslije rata? Džeko i niko više, a realno bilo je puno talenta a i biće ga.

Samo da mi je znati od kada ti fudbal pratis pasa?

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 mar 2014, 08:17

a zašto bi ga poslali negdje gdje je lošije nego ovdje kad je ovdje među najboljim igračima? kakvog to smisla ima?

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 mar 2014, 08:52

ChWilla je napisao/la:a zašto bi ga poslali negdje gdje je lošije nego ovdje kad je ovdje među najboljim igračima? kakvog to smisla ima?
Za malog Hodzica bi Belgijska liga bila vrh sto se tice njegovog razvoja. Nadam se zbog buducnosti nase repke da ce sljedece sezone igrati za neku ekipu tipa Lokeren. Liga je jaca, bolje se radi sa igracima itd Ugl mislim da je ovo plafon sto je mogao napredovat u nasoj ligi. Sada samo moze stagnirati, a steta je svaki mjesec koji izgubi...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 11 mar 2014, 08:58

Slažem se sa onima koji misle da u Ramicu "ima hljeba".
Gledao sam ga četiri ili pet puta u Tr.Odigrao je par dobrih utakmica i jednu odličnu (protiv Čelika u Zenici).
Mislim, kad poveže par utakmica, kad zabije par golova, dobice na sigurnosti i pokazati da može puno.
Za sutra očekujem isti sastav kao protiv Zr., samo Tomo od pocetka umjesto Zole.Hasanovic bi trbao biti ok i početi utakmicu.Nece ni jedan trener mjenjati ekipu koja dobija.

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 11 mar 2014, 09:18

jel ima prijenos sutra,zna li neko?

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 11 mar 2014, 09:37

pastore je napisao/la:jel ima prijenos sutra,zna li neko?
Trebao bi biti, tako sam nesto cuo.
Volim te Zeljo!!!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 11 mar 2014, 09:40

zlatandr je napisao/la:
pastore je napisao/la:jel ima prijenos sutra,zna li neko?
Trebao bi biti, tako sam nesto cuo.
Direktor u novinama izjavio da nema prenosa :)

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 mar 2014, 09:45

Ne vjerujem da ce biti prenos, a i bolje treba nam vise raje..Puno ce pomoc i tih 1000-2000 sto bi ostalo u kaficu ili kuci gledat ;)

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 11 mar 2014, 10:15

InatSilanBosanski je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti prenos, a i bolje treba nam vise raje..Puno ce pomoc i tih 1000-2000 sto bi ostalo u kaficu ili kuci gledat ;)
Smijesno je da nema prenosa pod zabranom gostujucih navijaca. Mislim ipak je derbi, a 99,9% navijaca Sarajeva ce biti uskraceno. A da ne spominjem da bi tekmu gledala raja sirom BiH neovisno za koga navijaju. Bruka za BHT!!!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 10:20

CARSON je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Gledao sam i Džeku. Vjeruj mi ni slično ni blizu. Sječam se tekme protiv Slavije u Lukavici (0:0), ne znam vise koja godina.
Jest me Džeko tad iznerviro, ali vidjelo se da zna. Znao je po trojicu proći i onda fuli nemoguće (nije mu ni danas to strano), ali je znao vise od ovoga. Samo na toj tekmi je Džeko pokazao više nego ovaj za svo ovo vrijeme provedeno kod nas.
Ali nema veze, želim momku sve najbolje, ali nadam se da će se naši u klubu okrenuti kakvom drugom kvalitetnijem rješenju. Ne zaboravite da je Ara tuđi igrač i da on gotovo sigurno ide na kraju sezone. A i da ne ide ne može sam, klub našeg renomea mora imati uvijek dva kvalitetna napadača. Dobro hajde razumijem, ova sezona je za nas tipa koliko jedan klub može krpiti i improvizovati, a da je opet prvi. Eto eksperiment će najvjerovatnije uspjeti, ali nemojte više molim vas. Ako ništa, ne možemo ovako u Evropu :D
Gledajući Armina lično vjerovatno mu je bolje da ode iz ove lige ali opet mislim da će iz Liverpoola na posudbu u neki žnj klub i da će tu propasti, skeptičan sam općenito po pitanju uspjeha igrača iz naše lige. Koji su to uspjeli postati svjetski igrači poslije rata? Džeko i niko više, a realno bilo je puno talenta a i biće ga.

Samo da mi je znati od kada ti fudbal pratis pasa?
Bujrum, demantuj me.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 11 mar 2014, 10:25

Hordas Doboj je napisao/la:
InatSilanBosanski je napisao/la:Ne vjerujem da ce biti prenos, a i bolje treba nam vise raje..Puno ce pomoc i tih 1000-2000 sto bi ostalo u kaficu ili kuci gledat ;)
Smijesno je da nema prenosa pod zabranom gostujucih navijaca. Mislim ipak je derbi, a 99,9% navijaca Sarajeva ce biti uskraceno. A da ne spominjem da bi tekmu gledala raja sirom BiH neovisno za koga navijaju. Bruka za BHT!!!
Ma normalno da ce bit prenosa nista se ne brini pasa

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 mar 2014, 10:26

Ovo sam ja uopsteno rekao za posjetu.A sto se tebe tice mozes doc, sta ti fali.Nije Doboj preko bare.
Ma da jos nista nije 100%..Al navikli smo na ovaj tv amaterizam nasih televizija.A i zabrana je dosla u skroz pogresnom terenutku. :roll:

@ Sto se tice Are mislim da je ogromni talenat.Ne znam s kim Liverpool ima prijateljske odnose u slabijim ligama od njihove.Najbolje bi ga bilo poslati u cvajtu ili u Holandiju, jer sigurno da moze ispasti vrhunski igrac.. :D

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 11 mar 2014, 10:31

I ne treba dati prenos osim ako nisu bas dobre pare, ko beje pitare radio i osluskuj...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 11 mar 2014, 10:31

CARSON je napisao/la:
Ma normalno da ce bit prenosa nista se ne brini pasa
bht nece sigurno prenosit,nazovi kontakt broj pa ces cuti sta kazu,da je neki drugi dan bio bi prijenos tako rekose debili

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2014, 10:33

InatSilanBosanski je napisao/la:
Ovo sam ja uopsteno rekao za posjetu.A sto se tebe tice mozes doc, sta ti fali.Nije Doboj preko bare.
Ma da jos nista nije 100%..Al navikli smo na ovaj tv amaterizam nasih televizija.A i zabrana je dosla u skroz pogresnom terenutku. :roll:

@ Sto se tice Are mislim da je ogromni talenat.Ne znam s kim Liverpool ima prijateljske odnose u slabijim ligama od njihove.Najbolje bi ga bilo poslati u cvajtu ili u Holandiju, jer sigurno da moze ispasti vrhunski igrac.. :D
Eh upravo to, nisam ja rekao da on neće uspjeti ili da nema talenta, ali uz sve to mora imati i neku dozu sreće. Jer realno u Liverpoolu nikad neće zaigrati a do njih je hoće li ga uvaliti prvoj mušteriji ili će ga davati na posudbe u neke lige koje su jače od naše :D

A to za prenos, ja mislim da će ipak biti. Zadnjih godina prenosili su se derbiji a i kup utakmice.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 mar 2014, 10:43

pravo mi vas zao nesta
FKŽ !

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 11 mar 2014, 10:50

pa dobro ne mora biti prijenosa, necete ni vi sa koseva nista vidjeti i eto :)

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 11 mar 2014, 10:51

rammstein je napisao/la:pa dobro ne mora biti prijenosa, necete ni vi sa koseva nista vidjeti i eto :)
A 'ko si ti da sudis, gdje ce se gledati i sto ce se gledati, ovaj otkako je pristigao ...vidi se nepismen!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 11 mar 2014, 10:57

rammstein je napisao/la:pa dobro ne mora biti prijenosa, necete ni vi sa koseva nista vidjeti i eto :)
pravom navijacu ne treba prenos, pravi navijac ce otici na utakmicu
FKŽ !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hilmo123 i 10 gostiju.