Hocete dokraja zavrsiti sezonu ili ?badblueboylivno je napisao/la:Ovo je kompletno juniorski sastav Troglava, protiv Slobode je igralo 5-6 seniora.
Jbg ako se već išlo na to da se sezona završi sa juniorima onda ste barem pripreme trebali odradit. Djeca igraju koliko mogu,znaju i imaju snage (i tada su tanki). U drugom kad ostanu bez snage, slijedi potop. Izgubit će djeca volju za fudbal ako se ovo nastavi. Šta će im tek uradit ovi iz Gračanice, u jesen su Podgrmeč natrpali sa 10 komada.badblueboylivno je napisao/la:Ne znam što će biti i kako.
Zato je kapitenov otac bio u elementu na tribinama. Popišao se po svakom od novih igrača, svi mu nešto smetaju.samolukavac je napisao/la:Danas bez kapitena Šubića smo igrali, šta je bilo s njim dal neko zna, nije bio ni na klupi, Bekrić je isto odmarao ovu utakmicu, čuva ih Vojvoda za naredne teže utakmice ili...
Dobar je Refko Šuba hehehe, pravi show s njimstudeni je napisao/la:Zato je kapitenov otac bio u elementu na tribinama. Popišao se po svakom od novih igrača, svi mu nešto smetaju.samolukavac je napisao/la:Danas bez kapitena Šubića smo igrali, šta je bilo s njim dal neko zna, nije bio ni na klupi, Bekrić je isto odmarao ovu utakmicu, čuva ih Vojvoda za naredne teže utakmice ili...
Moraju onako masat....kad lopta skace kao po krompiristu....teren nam je katastrofa...hoce li se iko sjetiti da se sredi travnjak,,,pa ova trava je od 1980 kad je stadion napravljen.samolukavac je napisao/la:Gledajući ovaj video koje smo mi prilike propustili, ali eto dobro je dosta je i 7 komada
Hahah cuj ovo kosi teren po duzini hahahjosik je napisao/la:Moraju onako masat....kad lopta skace kao po krompiristu....teren nam je katastrofa...hoce li se iko sjetiti da se sredi travnjak,,,pa ova trava je od 1980 kad je stadion napravljen.samolukavac je napisao/la:Gledajući ovaj video koje smo mi prilike propustili, ali eto dobro je dosta je i 7 komada
Da je teren kako treba nebi se ovo masalo.
Citav svijet kosi teren poprijeko,samo kod nas po duzini,,,mrsko mu okretat kosacicu....ovo treba da radi neko ko se razumije,a ne pijani Redza(pretpostavljam da on to odrzava).
Ide uzduz i jos masa sa kosacicom pa ostane na mjestima izmedju dva otkosa trave...jos ako je toplo,pa mora imati koju pivu na kosacici,,to je haos.Iceplayer je napisao/la:Hahah cuj ovo kosi teren po duzini hahahjosik je napisao/la:Moraju onako masat....kad lopta skace kao po krompiristu....teren nam je katastrofa...hoce li se iko sjetiti da se sredi travnjak,,,pa ova trava je od 1980 kad je stadion napravljen.samolukavac je napisao/la:Gledajući ovaj video koje smo mi prilike propustili, ali eto dobro je dosta je i 7 komada
Citav svijet kosi teren poprijeko,samo kod nas po duzini,,,mrsko mu okretat kosacicu....ovo treba da radi neko ko se razumije,a ne pijani Redza(pretpostavljam da on to odrzava).
Teren je sve lošiji i lošiji, valjda ga uspiju malo izvaljat. Zreo za rekonstrukciju davno bio, ali haman koliko para toliko i muzike.josik je napisao/la:Moraju onako masat....kad lopta skace kao po krompiristu....teren nam je katastrofa...hoce li se iko sjetiti da se sredi travnjak,,,pa ova trava je od 1980 kad je stadion napravljen.samolukavac je napisao/la:Gledajući ovaj video koje smo mi prilike propustili, ali eto dobro je dosta je i 7 komada
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.