Kad je on mogo/znao da servira hljeba ti?samirr je napisao/la:sta je ovo crko nemoze da servira
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
5-5

znaci obojica da napuste tenis...damira zakljuxati u teretani 2 mjeseca...pa Na LI ima bolji servis od Damira.... 

Koji su to pacijenti govori i cinjenica da samo jos njihov mec trajeBegAx je napisao/la:5-5![]()

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pa ljudi moji je li to moguće?
Damir Dzumhur je napokon dobio meč u kojem je prosuo vodstvo
Ali cak i da prodje Kuznetsova, u MD ga ne čeka lijep doček. Sijsling, Istomin, ne treba ni da mislim sta bi se Damiru sa ovakvom igrom desilo. Gabashvili povrijedjen, mozda cak i najbolji protivnik uz Reynoldsa. Ali sutra prvo Kuznetsov, ko nece da se nervira predlažem ne praćenje meča, zna se sta bude kada Damir igra

Damir Dzumhur je napokon dobio meč u kojem je prosuo vodstvo

Ali cak i da prodje Kuznetsova, u MD ga ne čeka lijep doček. Sijsling, Istomin, ne treba ni da mislim sta bi se Damiru sa ovakvom igrom desilo. Gabashvili povrijedjen, mozda cak i najbolji protivnik uz Reynoldsa. Ali sutra prvo Kuznetsov, ko nece da se nervira predlažem ne praćenje meča, zna se sta bude kada Damir igra

Zadnja izmjena: Forster, dana/u 11 mar 2014, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Kraj. 6-1 6-7 7-6
E izmorih se više nego njih dvojica zajedno!Šta sve ovaj čovjek neće priredit', pa to je komedija

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
idemo
Ko je sljedeći? Pacijent 

Zadnja izmjena: samirr, dana/u 11 mar 2014, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
sta bi ljudi..kak zavrsi ja napustio kod 3:4 u tiebreak-u ... nije valjda dobio 

Damir je pobjedio .Jel Ginepri medju prvih 200 na atp listi?
Nije valjda pobijedio? E moj Damire skratit ces mi zivot za 5 godina. 

Cuj jel' dobio. Pa nije Dzumi levat ba.Bellucci je napisao/la:sta bi ljudi..kak zavrsi ja napustio kod 3:4 u tiebreak-u ... nije valjda dobio

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
mislim da je tamo oko 3oo-tog mjestaBosnaSTL je napisao/la:Damir je pobjedio .Jel Ginepri medju prvih 200 na atp listi?

#Ynwa
ma ja Dje bi on to propustioBegAx je napisao/la:Cuj jel' dobio. Pa nije Dzumi levat ba.Bellucci je napisao/la:sta bi ljudi..kak zavrsi ja napustio kod 3:4 u tiebreak-u ... nije valjda dobio

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja ga ostavio na 6-1/2-1 imao break prednosti. Ali sve pje to on uspio zakomplikovat.
Neka i on nekog pobjedi. Dwfinitvno mora poradit' na oscilacijama, prevelike su. Alex je trebao ispast u 1. kolu jer je Groth imao nekoliko mec lopti ali nije iskoristio.
Neka i on nekog pobjedi. Dwfinitvno mora poradit' na oscilacijama, prevelike su. Alex je trebao ispast u 1. kolu jer je Groth imao nekoliko mec lopti ali nije iskoristio.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damirovi i Mirzini mecevi su odlican test za zivce, za izbjegavanje srcanog udara.
Cestitke na pobjedi svakako, valjda dobit i 2 djeteta u par sati.
Cestitke na pobjedi svakako, valjda dobit i 2 djeteta u par sati.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
jel to Ginepri dijete 

-
- Kontakt:
mislio reci djetinasto se ponasa mislim na ginepriashminka je napisao/la:jel to Ginepri dijete

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.