FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fedeltafrotta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 mar 2014, 23:15

igrao je darida i u plzenu :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 23:16

Samo da provjerim posto nisam bio aktivan a ne mogu da pronadem informaciju..

Da li se derbi igra u 18.30h ili 18.00? Hvala

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 10 mar 2014, 23:17

DzoleZeljo je napisao/la:Samo da provjerim posto nisam bio aktivan a ne mogu da pronadem informaciju..

meni u pola 11 pocinje :D

u 18 00
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2014, 23:19

DzoleZeljo je napisao/la:Samo da provjerim posto nisam bio aktivan a ne mogu da pronadem informaciju..

18.00

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 23:20

kazu jos malo pa nestalo karata za jug?
Navodno Lutvo uzeo... :)

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 23:21

Poj'o :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 23:23

fedeltafrotta je napisao/la:igrao je darida i u plzenu :mrgreen:
Hahahah e yebiga, bio je onda neki lafo zaheban igrač a nije igrao ni u jednoj tekmi.

Ali ni taj Darida nije nešto pokazao dok ga ne pamtim, više nas je ubilo ono neko krilo, Pretžela ili Petaržela nešto tako :lol:

Onaj sa trbušćićem im je najbolji :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2014, 23:25

FaraonTM je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:igrao je darida i u plzenu :mrgreen:
Hahahah e yebiga, bio je onda neki lafo zaheban igrač a nije igrao ni u jednoj tekmi.

Ali ni taj Darida nije nešto pokazao dok ga ne pamtim, više nas je ubilo ono neko krilo, Pretžela ili Petaržela nešto tako :lol:

Onaj sa trbušćićem im je najbolji :mrgreen:
Horvat mislim da je on imao trbuh eheh.

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 10 mar 2014, 23:25

ennis je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Lončarić- Zeljković, Kerla, Bogdanović, Stanić/Bučan- Svraka, Tomić- Selimović, Jamak, Bučan/Stanić- Hodžić

Pa kud puklo da puklo :D
Ovo je bolje Svraku treba skloniti s lijeve strane i vratiti ga u sredinu puno je korisniji tu,Bucan lijevo krilo Stana lijevi bek (po meni je najbolje partije u Zelji covjek tu odigrao)
Zeljkovica na desno na Velkovskog i sta sad sa Stojcevim??po meni Hasanovic mora sa Tomom na zadnji vezni,i u svim tim rokadama Jamak ide na klupu :D
Slazem se da Svraka ne moze igrati nikako lijevo ali zbog izostanaka mora igarti tu. Zato ga ne treba kritikovati. Po meni on najbolje funkcionise kao poluspic, a sad zasto ga nema tu nikako ne znam.
Ali se ne bi slozio da Hasanovic igra jer mislim da ne moze cuvati Stojceva, a koga staviti covjek ne moze biti pametan...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 mar 2014, 23:26

Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Ako se već mora nešto izmišljati dajte nam tog Alibašića (ako sam potrefio prezime) da vidimo njega, sumnjam da može biti gori od Ramića.
Teška srca moram reći (a nije da mu se nije dala prilika), ali mene je i Bajić razočarao. Iskreno, vise sam očekivao. Ako ništa da grize travu do drenaže, ali on mi nekako kao i Ramić, indolentan za moj ukus. Jest da se ne gradi kao on, ali njemu je samo da je zvekne lijevom koji put i njemu dosta. Nažalost, još nijednu nije trefio. Ne znam, možda još nije kasno, ali sam baš očekivao od Bajića da jede tu lijevu stranu, ali da Bog da.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 10 mar 2014, 23:28

hocel igrat u srijedu Hasanovic?? Ako on i Tomiic budu 90 posto spremni uzimamo ih glatko

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 10 mar 2014, 23:29

rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Ako se već mora nešto izmišljati dajte nam tog Alibašića (ako sam potrefio prezime) da vidimo njega, sumnjam da može biti gori od Ramića.
Teška srca moram reći (a nije da mu se nije dala prilika), ali mene je i Bajić razočarao. Iskreno, vise sam očekivao. Ako ništa da grize travu do drenaže, ali on mi nekako kao i Ramić, indolentan za moj ukus. Jest da se ne gradi kao on, ali njemu je samo da je zvekne lijevom koji put i njemu dosta. Nažalost, još nijednu nije trefio. Ne znam, možda još nije kasno, ali sam baš očekivao od Bajića da jede tu lijevu stranu, ali da Bog da.
Kad si to gledao Ramica pa znas da je los ?

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 10 mar 2014, 23:29

Eldar će biti spreman, ne znam hoće li igrati, Tomić ranije napustio trening, nije još 100 %, ne treba rizikovati, bitnije su nam tekme protiv Slavije i Širokog.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 10 mar 2014, 23:31

Svaka cast momcima :

" onclick="window.open(this.href);return false;

Forsirat ce se max ja mislim u Srijedu ! Svani srijedo da kar++o torpedo
Ma vi stvarno niste normalni !!!

kukac
Kontakt:

Post Postao/la kukac » 10 mar 2014, 23:32

U koliko sati je sutra trening ??

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 23:33

kukac je napisao/la:U koliko sati je sutra trening ??
Trebao bi biti oko pola 3, 3 kao i danas, koliko ja znam...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 mar 2014, 23:36

Baja_Zvjerka je napisao/la:Poj'o :lol:
slika

Ulaze sa Lutvom direktno. :lol: :lol:

Joj kad ih Lutvo doceka...

Nego, kaze Lutvo danas da ce zdenka postati imigracioni centar. Znate li vise o tome?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 10 mar 2014, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 10 mar 2014, 23:38

slika
Od kako je protiv Leotara na Grbavici na gol Željezničara stao Filip Lončarić. Fićo nam sreću donio. ;) Ovo su samo prvenstvene, bez utakmica kupa.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 10 mar 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

AdamSmith
Kontakt:

Post Postao/la AdamSmith » 10 mar 2014, 23:42

Govorilo se da bi trening mogao biti nešto kasnije sutra, zaboravih danas Dinu pitati.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 10 mar 2014, 23:42

monsen je napisao/la:
rodom s Mejtaša je napisao/la:Nemojte samo Ramića prizivati, molim Vas. Frajer ne zna gdje goni. Nije fudbal ko će se vise zagraditi - to je bitno u politici. Bajro Spahić je za njega bio napadač pa nije imao mjesta kod nas.
Kad si to gledao Ramica pa znas da je los ?
Gledao sam ga dovoljno da vidim o čemu se radi. Nažalost, nije za nas. Bilo je u nas i boljih od njega triput tipa Dudića, Šešlija, Radovanovića, Obada i ostalog pa nisu kod nas mogli meda. Niko sretniji od mene da me demantuje, ali teško.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, lakilone, Levin i 63 gosta.