Ne mislim na sprdanje zbog njegovog zahtjeva vec opcenito.Redovito se pisu postovi u kojima se sere po njemu a covjek odigrao jednu sezonu lose...Gunner4 je napisao/la:Niko ne pljuje po njemu sprdamo se sa njim posto se on mnogo precjenio. Nije ni upola vise onaj igrac sto je nekada bio, dovoljno je reci da ne odskace mnogo od moga ljubimca JenkinsonaTheMix je napisao/la:Ne razumijem cemu toliko pljuvanje po Sagni na ovom forumu,pojasnite mi malo.ali za produzenje ugovora je bacio uslove koje mu niko nece htjeti ispuniti osim mozda francuskih plasticara.
Pored igara koje nisu na vrhunskom nivou lola koji ima 31 godinu i pitanje je koliko bi jos i bio prvi bek Arsenala momak zeli platu od 120 hiljada sedmicno! Pa Ozil ima 130!A glavni razlog je naveo da ga klub nagradi radi odanosti. Ali hajde mozda bi ga klub i nagradio i dao mu tu platu da on nema 31 godinu i da ne zeli dugogodisnji ugovor od 4 ili 5 godina (zavisno od izvora) i ogromne bonuse. E sada zamisli igraca od 35-36 godina koji sjedi na klupi (i to je pitanje za 4-5 godina) i isisava toliki novac iz kluba!? To bi bilo krajne neozbiljno. Znamo mi da mu je ovo zadnji veliki ugovor ali brate pretjeruje. Mi mu zelimo svu srecu i Ludvine mnogo pozdravljamo neka okusa svoju srecu tamo gdje su mu spremni omoguciti njegove zahtjeve.
Jedan Podolski nam je dovoljan.
A na ovo da ne odskace mnogo od Jenkinsona ne znam kaj bi ti reko