NeretvanskaPastrmka je napisao/la:mahabih je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Maho idi bolan navijaj za Zelju ili Sarajevo. Qurac ti dolazis iz Sarajeva da gledas (po tebi) Fejine retarde. Ustedit ces na tom gorivu koje ne trosis

Da je od govana nas je. FORZA VELEZ
Samo mi se javi u pp ja sam taj koji ce ti poslati slike iz Mostara. Ne krijem se....Bujrum mangupe. A ako dodes protiv pitara sjescemo da se vidimo.....
Cuj mangupe

nisam ti ja mangup. Nekad bio prije 30 godina. Unistili su me droga i alkohol. Ne nalazim se s forumasima. Uvijek sa sobom nosim 7,65 i libo me taki. Odyebi glupane imam robije ko ti slobode i ne lozi se ko papak neki. Da se nalazim sa svima s foruma zaglavio bi robije 680 godina. Sibe
I nemoj se nalaziti sa forumašima,pametnije ti je...duže ćeš opstati. To što nosiš 7,65 drago mi je....taman ću ti ga u stau ugurati,a ti opali... Dalje kad provociraš narkomane,sam si rekao da si,te tvoje izraze odyebi glu pane i to...imaš ti robije i tako.e pa ja radim taj posao da takve kara m.........
Uostalom koj i kura c sa tobom raspravljam. dotako si dno života i sere š svakome ko nešto hoće napisati. Ja ti fino rekoh bujrum kad ovdje dođeš sa pitarima prozovi da se nađemo....djece mi , piće da popijemo,ti možeš i smotati...ja ne. Eto Rođeni Bujrum......bez svađe ikakve,niti dizanja tenzija...ko god pročita rasprave od starta pa dalje,uvidjeće da ja nijednom rječju nisam niti opsovao tebe, niti provocirao...sve je to tvoje maslo...počelo sa onim ko papak zadnji, šatrovački fol narešse se ti u stau....SELJAČKI FOL BAŠ:
Da ne zaboravim taj tvoj izraz...libo me taki,paša i mene libo zub,nek svak svoju ranu sisa.....