Eto prilike da se ubode sigurica.rambo16 je napisao/la:kvota na bayern 1.3

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Eto prilike da se ubode sigurica.rambo16 je napisao/la:kvota na bayern 1.3

.
 .

, a zadnji put sam sanjao Liverpool Arsenal
 , a zadnji put sam sanjao Liverpool Arsenal  

nedim93 je napisao/la:mali klub iz londona, bavarska mašinerija, MKO, milost pepa, sila nebeska , wengerovi hudnici.
Haj ovo ne bi bilo zanimljivo da im ovo nije 90 % konstrukcije svih postova na foruma ovih mjeseci..
Ja jedva čekam da dođe sljedeći, što bi rekao jedan momak ovdje ne možemo lagat da ne uživamo
A i ne može čovjek da ne primijeti da neki nemaju damu da dođu ovdje a nekada su smjeli, pa hajde čekamo i vas
On topic
Jedina loša stvar je što sam sanjao meč, a zadnji put sam sanjao Liverpool Arsenal

, najjači trener na svijetu
 , najjači trener na svijetu   

.Samo ja sam svoj zanji post napisao na ovoj temi ima  10 dana ako ne i vise  ili tu negdje .
  .Samo ja sam svoj zanji post napisao na ovoj temi ima  10 dana ako ne i vise  ili tu negdje .  
   zivio.
 zivio.
Nego, znaš li gdje igramo ovo polufinale s Wiganom, mislim to je tvoj fah, ti si ekspert na tom području što se tiče stadiona.PEP je napisao/la:
Ne dolazimo jer smo smo vidjeli da je najveci broj forumas arsenala djeca ,sa kojom se ne moze voditi normalna diskusija kako god okrenes ,cast mozda par forumasa ,ostalo suvisno je ista vise govoriti.

Evo i potvrde http://m.skysports.com/article/sports/9206533" onclick="window.open(this.href);return false;rambo16 je napisao/la:i ja sam to primjetio...što znači da Verma treba da preore lijevu stranu

Ali THE BOSS se vratio!
  Ali THE BOSS se vratio!  

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.