RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 mar 2014, 17:34

mahabih je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Maho idi bolan navijaj za Zelju ili Sarajevo. Qurac ti dolazis iz Sarajeva da gledas (po tebi) Fejine retarde. Ustedit ces na tom gorivu koje ne trosis :lol: :lol: :lol: Da je od govana nas je. FORZA VELEZ
Samo mi se javi u pp ja sam taj koji ce ti poslati slike iz Mostara. Ne krijem se....Bujrum mangupe. A ako dodes protiv pitara sjescemo da se vidimo.....
Cuj mangupe :lol: :lol: nisam ti ja mangup. Nekad bio prije 30 godina. Unistili su me droga i alkohol. Ne nalazim se s forumasima. Uvijek sa sobom nosim 7,65 i libo me taki. Odyebi glupane imam robije ko ti slobode i ne lozi se ko papak neki. Da se nalazim sa svima s foruma zaglavio bi robije 680 godina. Sibe
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 10 mar 2014, 17:45

Smirite se malo koji vam je K***C :o Valjda svi ovdje ili barem većina voli ovaj klub,nema potrebe da se svađate između sebe.Naravno da imamo različita razmišljanja i poglede na trenutno stanje,ali to nije razlog da se okrećemo jedni na druge.Naš je Velež pa kakav je da je,ne treba nasjedati na provokacije jer svi znaju da se Velež ne može uništiti dok je nas navijača koji generacijama se rađaju,žive i umiru sa Veležom.Zato malo stanite na loptu i smirite situaciju :o .Ove utakmice sa Čelikom su važnije od prvenstva i treba se njima okrenuti.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 mar 2014, 17:51

emil02in je napisao/la:Smirite se malo koji vam je K***C :o Valjda svi ovdje ili barem većina voli ovaj klub,nema potrebe da se svađate između sebe.Naravno da imamo različita razmišljanja i poglede na trenutno stanje,ali to nije razlog da se okrećemo jedni na druge.Naš je Velež pa kakav je da je,ne treba nasjedati na provokacije jer svi znaju da se Velež ne može uništiti dok je nas navijača koji generacijama se rađaju,žive i umiru sa Veležom.Zato malo stanite na loptu i smirite situaciju :o .Ove utakmice sa Čelikom su važnije od prvenstva i treba se njima okrenuti.
Emilin druze dobro je rekao Tito NOVI KOLACI. Oca ih blokirat pa nek pisu qurcu. Kao sto kazes protiv Celika finale lige sampiona i umjesto da o tome pisemo treba da pljujemo po Feji i igracima. Daj bola
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 10 mar 2014, 18:29

Da malo opustimo atmosferu.
Velež je iznad svega,pa i iznad nas.
Svi ćemo mi umrijeti,Velež nikada.
Idemo,svi u jedan glas :D
Kup je naš,kup je naš,kup je naš!!!

[youtube][/youtube]
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 10 mar 2014, 21:42

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
mahabih je napisao/la:
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Maho idi bolan navijaj za Zelju ili Sarajevo. Qurac ti dolazis iz Sarajeva da gledas (po tebi) Fejine retarde. Ustedit ces na tom gorivu koje ne trosis :lol: :lol: :lol: Da je od govana nas je. FORZA VELEZ
Samo mi se javi u pp ja sam taj koji ce ti poslati slike iz Mostara. Ne krijem se....Bujrum mangupe. A ako dodes protiv pitara sjescemo da se vidimo.....
Cuj mangupe :lol: :lol: nisam ti ja mangup. Nekad bio prije 30 godina. Unistili su me droga i alkohol. Ne nalazim se s forumasima. Uvijek sa sobom nosim 7,65 i libo me taki. Odyebi glupane imam robije ko ti slobode i ne lozi se ko papak neki. Da se nalazim sa svima s foruma zaglavio bi robije 680 godina. Sibe
I nemoj se nalaziti sa forumašima,pametnije ti je...duže ćeš opstati. To što nosiš 7,65 drago mi je....taman ću ti ga u stau ugurati,a ti opali... Dalje kad provociraš narkomane,sam si rekao da si,te tvoje izraze odyebi glu pane i to...imaš ti robije i tako.e pa ja radim taj posao da takve kara m.........
Uostalom koj i kura c sa tobom raspravljam. dotako si dno života i sere š svakome ko nešto hoće napisati. Ja ti fino rekoh bujrum kad ovdje dođeš sa pitarima prozovi da se nađemo....djece mi , piće da popijemo,ti možeš i smotati...ja ne. Eto Rođeni Bujrum......bez svađe ikakve,niti dizanja tenzija...ko god pročita rasprave od starta pa dalje,uvidjeće da ja nijednom rječju nisam niti opsovao tebe, niti provocirao...sve je to tvoje maslo...počelo sa onim ko papak zadnji, šatrovački fol narešse se ti u stau....SELJAČKI FOL BAŠ:
Da ne zaboravim taj tvoj izraz...libo me taki,paša i mene libo zub,nek svak svoju ranu sisa.....

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 mar 2014, 21:56

Maho koji si ti seljak yebem te usta :lol: :lol: :lol: idi rokni se. S tobom da idem na pice :P nemas ti para koliko pastrmka moze chivasa popit. Boli me qurac za tebe levatu jedan i ne citiraj me organu pravde :lol: :lol: lako je u miru bit organ pravde. Gdje si bio na treskavici,igmanu,stotini itd daj bjeri dosadan si
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 10 mar 2014, 22:04

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Maho koji si ti seljak yebem te usta :lol: :lol: :lol: idi rokni se. S tobom da idem na pice :P nemas ti para koliko pastrmka moze chivasa popit. Boli me qurac za tebe levatu jedan i ne citiraj me organu pravde :lol: :lol: lako je u miru bit organ pravde. Gdje si bio na treskavici,igmanu,stotini itd daj bjeri dosadan si
E baš ti se momački u usta nakenjam,karin o.......čuj gdje sam bio,**** m te u stau iz kojih ti te nebuloze izlaze....ja gdje sam bio, ne vuci me za jezik,bolje za ovo dole da me povučeš...ja gdje sam bio,skako po tvojoj Hercegovini smradu jedan,i po Igmanu i Treskavici majmune...ranjavan bio seljačino,RVI picko narkomanska...ti chivasa popio....možeš iz donje pipe,skup je to sport za tebe......dižeš pritisak i tenzije......rinako jedna

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 mar 2014, 22:04

ne udaraj na pastrmku pasa, puko si pravo, i tebi dobra roba izgleda pravo :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 mar 2014, 22:11

fedeltafrotta je napisao/la:ne udaraj na pastrmku pasa, puko si pravo, i tebi dobra roba izgleda pravo :mrgreen:
Ma stipu tebra. Lik 11 postova 5 pljuje po Velezu a 6 po meni. Inteligentan momak nema sta. Jos bi se nalazio s forumasima i pio pica :lol: :lol: dno brate. Ja izadjem u cernici i koga sretnem do starog grada popijem po jednu. Na kraju se vratim kuci ko letva. Daj maha uozbilji se i navijaj za Velez. Nije tema o muskom egu nego rodjenim
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 10 mar 2014, 22:16

fedeltafrotta je napisao/la:ne udaraj na pastrmku pasa, puko si pravo, i tebi dobra roba izgleda pravo :mrgreen:
kako brate ne udaraj....pogledaj postove od početka. Nikada i nijednom nisam prvi rekao ništa ružno čovjeku...ni jednu jedinu riječ. Počeo je srati svima u usta i prozivati ****,glupan ovo ono....jaro samo odgovaram na provociranje,pič k a nisam da šutim. smeta mu što sam ja rekao da mi smeta rezultat 03 široki 02 čelik 00 obarska, ...i to što smo dobili u gostima slaviju i leotara koji ispadaju....eto to liku smeta. onda počne o robiji ,o utokama...ko njega libo taki,on nosi 7,65...hahahah nasmija me vopra. Pročitaj sve moje postove u vezi sa njim......Više utakmica imam u Vrapčičima nego pola Mostara...,a o gostovanjima neću da pričam. Suvišno je....

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 22:18

Zna li mi neko od vas old school Veležovaca reći, zapravo sjeća li se Mirka Dubovine i da li je uopšte igrao nešto zapaženo za Velež?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 10 mar 2014, 22:24

FaraonTM je napisao/la:Zna li mi neko od vas old school Veležovaca reći, zapravo sjeća li se Mirka Dubovine i da li je uopšte igrao nešto zapaženo za Velež?
Iz Visokog došao,igrao možda dvije ili tri sezone...mislim 5 broj,tamo 74-76 ili 77. Ma možda tridestetak četrdeset tekmi odigrao i nijedan go nije dao.....solidan.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 10 mar 2014, 22:30

mahabih je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Zna li mi neko od vas old school Veležovaca reći, zapravo sjeća li se Mirka Dubovine i da li je uopšte igrao nešto zapaženo za Velež?
Iz Visokog došao,igrao možda dvije ili tri sezone...mislim 5 broj,tamo 74-76 ili 77. Ma možda tridestetak četrdeset tekmi odigrao i nijedan go nije dao.....solidan.
Nedavno bio u Visokom, pa se sjećao starih vremena a ja mlad upijao podatke pa rekoh da provjerim koliko je igrao za Velež :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 10 mar 2014, 22:42

mahabih je napisao/la:
igrao zadnje veznog, četvorku.....Mirko je bio u onoj nekoj prelaznoj generaciji Veleža,...tamo početak osamdesetih ..( koliko me sjećanje pamti, sasvim sigurno nije bio 74-76, kasnije je igrao)....nije bilo loš igrač, ali bez nekog posebnog traga.....zapravo sva ta generacijia nije ostavila nekog traga....

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 10 mar 2014, 22:44

gost je napisao/la:
mahabih je napisao/la:
igrao zadnje veznog, četvorku.....Mirko je bio u onoj nekoj prelaznoj generaciji Veleža,...tamo početak osamdesetih ..( koliko me sjećanje pamti, sasvim sigurno nije bio 74-76, kasnije je igrao)....nije bilo loš igrač, ali bez nekog posebnog traga.....zapravo sva ta generacijia nije ostavila nekog traga....

Mirko Dubovina. Vereinsstationen als Spieler. 07/1974 - 06/1977, Velež ...

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 10 mar 2014, 22:48

igrao zadnje veznog, četvorku.....Mirko je bio u onoj nekoj prelaznoj generaciji Veleža,...tamo početak osamdesetih ..( koliko me sjećanje pamti, sasvim sigurno nije bio 74-76, kasnije je igrao)....nije bilo loš igrač, ali bez nekog posebnog traga.....zapravo sva ta generacijia nije ostavila nekog traga....[/quote]

Mirko Dubovina. Vereinsstationen als Spieler. 07/1974 - 06/1977, Velež ...[/quote]

Dva puta je bio vice-šampion (1973. i 1974-)....ovo je za gosta,kakva je to bila generacija.......

Lawer_88
Kontakt:

Post Postao/la Lawer_88 » 10 mar 2014, 22:58

eh svašta...dođe čovjek na temu sljedeđeg protivnika da vidi šta se piše, šta se najavljuje...a ono zadnje dvije stranice čitaš hrpu gluposti, rasprava k'o djeca...bez uvrede momci, al imate PP i trunite do zore..
nego, de ovi "normalni" šta se sprema za Zenicu, dolazi li armija :) i sl.
pozz
#samoČelik

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 mar 2014, 23:01

Lawer_88 je napisao/la:eh svašta...dođe čovjek na temu sljedeđeg protivnika da vidi šta se piše, šta se najavljuje...a ono zadnje dvije stranice čitaš hrpu gluposti, rasprava k'o djeca...bez uvrede momci, al imate PP i trunite do zore..
pozz
Evo ti od nenormalnog. Haj sibri :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

mahabih
Kontakt:

Post Postao/la mahabih » 10 mar 2014, 23:03

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Lawer_88 je napisao/la:eh svašta...dođe čovjek na temu sljedeđeg protivnika da vidi šta se piše, šta se najavljuje...a ono zadnje dvije stranice čitaš hrpu gluposti, rasprava k'o djeca...bez uvrede momci, al imate PP i trunite do zore..
pozz
Evo ti od nenormalnog. Haj sibri :lol: :lol:
Neka si mu odbrusio pastrvo....

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 10 mar 2014, 23:09

Za ove neupucene ja i maha smo sve izgladili na pp tako da mogu da nam polabrnjaju dvi stare cundare :lol: :lol: lawer ima novo ako vas ne zguzimo u zenici hocemo u mostaru sigurno. Prodaj kartu kupi kutiju drine :lol: :lol:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.