Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

bega_afc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la bega_afc » 10 mar 2014, 00:09

:lol: Paja je glavni. Kakva je kaze euforija, a onda ga pjesma pogodi. :D
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2014, 00:24

PRotiv Bayerna kao i ovim derbijima treba izvesti rezervin sastav da se ko ne umori ili povrijedi pred mec sa Wiganom.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 mar 2014, 01:16

Ma danasnja doza euforije je dozvoljena... Nebi bilo dobro da sada naredni mjesec do Wigana pricamo kako osvajamo i osvajamo i ako smo stvarno blizu konacno trofeju. Ako se to sada ne odradi onda za Wengera najbolje da se povuce iz kluba posto nije u stanju uzeti bilo koji trofej.

Sada do 12. aprila hajde da ne pricamo o FA Cupu. Ceka nas sada zanimljiv mec protiv Baye. Po meni ovaj mec sa Evertonom nam je bio preci, i kako to pregrmismo i jos nam Wigan uljepsa i ovu sumornu nedelju, utorak cekam totalno opusten. Mislim da i momci trebaju biti potpuno rastereceni igrati svoju igru pa sta bude. Mislim da bi nam prolaz bio samo dodatna prepreka... :mrgreen:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 mar 2014, 01:38

BigBigBang je napisao/la:PRotiv Bayerna kao i ovim derbijima treba izvesti rezervin sastav da se ko ne umori ili povrijedi pred mec sa Wiganom.
Izgleda da ce mec sa Wiganom biti prekretnica u historiji Arsenala. Ili pocinjemo sve ponovo bez Wengera ili ponovo pocinje dominacija sa Vodjom na klupi. :D

Protiv Bayerna igrati isto kao prvih 20 minuta na Emiratesu. Itekako mozemo igrati sa njima i samo je potrebno da damo gol u ranoj fazi utakmice. Vjerujem da u takvoj situaciji mozemo napraviti senzaciju.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 mar 2014, 02:19

nadam se pobjedi protiv bayerna ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišu
A.F.C. Bournemouth!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 10 mar 2014, 03:18

rambo16 je napisao/la:nadam se pobjedi protiv bayerna ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišu
[youtube][/youtube]
Znajuci koji smo baksuzi, nicemu se ja u Arsenalu ne radujem dok ne bude kraj. O povredama ni da ne pricam. Meni je Arsenal u zadnjih godinu-dvije isto kao nasa reprezentacija, iznenadi me kada se najmanje nadam. Kako ono u TLN ratnom izdanju... "Sarajevo gas, dolazimo kada se najmanje nadate".
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2014, 10:32

Wenger ako zeli ostati na klupi mora uzeti ovaj FA kup jer u slucaju da izvisi za titulu a vrlo je vjerovatno pritisak ce biti prevelik ako se ne osvoji nesto. Rutinski prolazimo polufinale to sam siguran, ako zajebemo zajebacemo u finalu garant.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 mar 2014, 15:08

kvota na bayern 1.3 :lol:
A.F.C. Bournemouth!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 mar 2014, 15:17

rambo16 je napisao/la:kvota na bayern 1.3 :lol:
Prosle godine je bila 6.5 na Arsenal, majstorski sam to skino i pocastio se. Gledam sad kao kvota 10, presto sam igrat kladionicu, ostace im bar sto maraka sutra navecer.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 10 mar 2014, 16:14

rambo16 je napisao/la:nadam se pobjedi protiv bayerna
Protiv Bavarske masinerije mozete se nadati samo da Pep pokaze milost i postedi Wengerove hudnike velike blamaze. :mrgreen: U suprotnom mislim da ce rezultat biti 4-5 golova razlike za Bayern. :)
rambo16 je napisao/la:ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišu
Poraz malog kluba iz Londona je neminovnost :? Prije ce Burhan Šaban otic na eurosong nego MLK Arsenal proci Bayern u eurotakmicenjima. :D U ovoj ekipe je previse otpada da bi se mogla suprostaviti Bayernu.
BigBigBang je napisao/la:Wenger ako zeli ostati na klupi
Š.upak meraklija ima usta ko carapin pocetak i on ce ostati na klupi osvojio sta ne osvojio. :D On samo laprda po medijima i uvijek nadje krivca za svoje neuspijehe. Ocekujem da ce i u nadolazecem porazu Arsenala opet krivicu traziti van svoje ekipe. To je njegova sposobnost.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 10 mar 2014, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 mar 2014, 16:30

Bilall je napisao/la:
Protiv Bavarske masinerije mozete se nadati samo da Pep pokaze milost i postedi Wengerove hudnike velike blamaze. :mrgreen: U suprotnom mislim da ce rezultat biti 4-5 golova razlike za Bayern. :)
rambo16 je napisao/la:ali ne i prolazu...nekako mi uvijek dobro odigramo kad nas svi otpišu
Poraz malog kluba iz Londona je neminosvnost :? Prije ce Burhan Šaban otic na eurosong nego MLK Arsenal proci Bayern u eurotakmicenjima. :D U ovoj ekipe je previse otpada da bi se mogla suprostaviti Bayernu.
Š.upak meraklija ima usta ko carapin pocetak i on ce ostati na klupi osvojio sta ne osvojio. :D On samo laprda po medijima i uvijek nadje krivca za svoje neuspijehe. Ocekujem da ce i u nadolazecem porazu Arsenala opet krivicu traziti van svoje ekipe. To je njegova sposobnost.
Jesi duhovit bokteneyebo.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 mar 2014, 16:32

Dođe napiše glupost i ode.
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 mar 2014, 16:39

Bacary Sagna tells Arsenal he has received £20m offers to leave

Arsenal defender Bacary Sagna has told the club that he has offers worth £20 million net over four years to join Galatasaray or Monaco, according to The Daily Star.

However, despite those offers, reports suggest that he is willing to stay with the Gunners but wants a three-year £120,000-per-week deal complete with a £6 million signing-on fee and a testimonial.

31-year-old Sagna joined Arsenal from Auxerre back in 2007 and quickly became a regular fixture under Arsene Wenger at the Emirates Stadium, proving to be a hugely reliable influence for the club.

However, his Arsenal future has been cast into considerable doubt of late with his contract set to expire during the summer.

Although Arsenal have reportedly offered to keep his wages at £60,000 for an additional two-year stint, it appears that there is no shortage of interest abroad with Monaco and Galatasaray seemingly hot on his heels as well as Serie A giants Inter Milan.

“The player’s first option is to stay at Arsenal. He will consider signing a new three-year contract, salary £5m to £6m a season, plus signing-on fee and bonuses," said a **** close to the player who was quoted by The Daily Star.

“It also has to include a testimonial at the end of the deal, when he would have completed 10 years at Arsenal. There is one more round of talks left before the season finishes."

He added: “He is very keen to finish his career in an Arsenal shirt but wants to be rewarded for staying loyal to the club when others walked out. And he has had no pay rise since 2008.”

Sagna has made 25 top-flight appearances for Arsenal so far this season as the club have looked to end their hurtful nine-year stint without a trophy.

:lol: daj briši iz kluba,a ne ovakve ultimatume postavljati,igraš za ****.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 mar 2014, 17:10

Hahahah jooj ovi kravari su najjaci! :mrgreen: Svaki ali svaki puta prete nekom silnom dominacijom, pokazivanju milosti, 5-6 golova, bla bla bla... A posle izgovori satro se opustili! :lol: :lol: Sta ce sada biti izgovor zivo me interesuje? Vjerovatno Lahm nije skinuo kondom pa nije mogao dobro da trci, tj, nije prdn'o na vrijeme... :mrgreen:

A cuj Sagne... :lol: :lol: :lol: :lol: Pa Ludvin da da svima pi*ke pa da se razmisli :D A ovako neka ide slobodno... :lol:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 10 mar 2014, 17:11

Jao igracine :lol: :lol: nabiti nogom u guzicu cim se cuje zadnji zvuk pistaljke za ovu sezonu.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 10 mar 2014, 17:17

Mike Dean nam sudi protiv Tottenhama

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0

TheMix
Kontakt:

Post Postao/la TheMix » 10 mar 2014, 17:19

Ne razumijem cemu toliko pljuvanje po Sagni na ovom forumu,pojasnite mi malo.
ARSENAL4ever

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 mar 2014, 17:23

TheMix je napisao/la:Ne razumijem cemu toliko pljuvanje po Sagni na ovom forumu,pojasnite mi malo.
Placa nam Jenkinson dnevnicu.
1946

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 10 mar 2014, 17:29

anell je napisao/la:Mike Dean nam sudi protiv Tottenhama

" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci toliko o ligi za ovu sezonu... :mrgreen: Dobro, izboriti LS i ono uzeti sto se ne izgovara da ne izmalerisemo i mozemo reci da je sezona nakon X godina uspjesna. :D
TheMix je napisao/la:Ne razumijem cemu toliko pljuvanje po Sagni na ovom forumu,pojasnite mi malo.
Niko ne pljuje po njemu sprdamo se sa njim posto se on mnogo precjenio. Nije ni upola vise onaj igrac sto je nekada bio, dovoljno je reci da ne odskace mnogo od moga ljubimca Jenkinsona :D ali za produzenje ugovora je bacio uslove koje mu niko nece htjeti ispuniti osim mozda francuskih plasticara.

Pored igara koje nisu na vrhunskom nivou lola koji ima 31 godinu i pitanje je koliko bi jos i bio prvi bek Arsenala momak zeli platu od 120 hiljada sedmicno! Pa Ozil ima 130! :lol: A glavni razlog je naveo da ga klub nagradi radi odanosti. Ali hajde mozda bi ga klub i nagradio i dao mu tu platu da on nema 31 godinu i da ne zeli dugogodisnji ugovor od 4 ili 5 godina (zavisno od izvora) i ogromne bonuse. E sada zamisli igraca od 35-36 godina koji sjedi na klupi (i to je pitanje za 4-5 godina) i isisava toliki novac iz kluba!? To bi bilo krajne neozbiljno. Znamo mi da mu je ovo zadnji veliki ugovor ali brate pretjeruje. Mi mu zelimo svu srecu i Ludvine mnogo pozdravljamo neka okusa svoju srecu tamo gdje su mu spremni omoguciti njegove zahtjeve.

Jedan Podolski nam je dovoljan.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 mar 2014, 17:58

Bilall je napisao/la:
Poraz malog kluba iz Londona je neminovnost :? Prije ce Burhan Šaban otic na eurosong nego MLK Arsenal proci Bayern u eurotakmicenjima. :D U ovoj ekipe je previse otpada da bi se mogla suprostaviti Bayernu.
[youtube][/youtube]
A.F.C. Bournemouth!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.