Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Re: Teretana
Gold je dobar ali preskup. Niko kao Weider, stekli ime i sada imaju astronomske cijene. Ako već imate keša na bacanje onda kupite ultimate nutrition, najbolji je brend, sponzor Mr.Olympia (prije je mislim bio Weider, tako su i stekli ime).
Imate tu sada par whey-eva koji se probijaju na tržište ali ako imate keš onda UN whey svakako ispred bilo kakvog Weider-ovog.
Imate tu sada par whey-eva koji se probijaju na tržište ali ako imate keš onda UN whey svakako ispred bilo kakvog Weider-ovog.
Hm ev' rece mi drug da kod nas ima ovaj Standard Gold whey u gymu 110 maraka 2,200 g , ako je kvalitetan whey kao sto kazete nije mi problem bacit 110 km , ipak moze 2 mjeseca potrajati , cak i malo vise 

Pa sta je najbolje uzeti a da nije mnogo para?
Ironmaxx, 100 - 110KM i dobar je. Inače je u pitanju njemački whey.
Našao sam ovo i ne mogu vjerovati:
http://www.njuskalo.hr/whey-protein/iro ... s-10322104
Gledam po piku cijena od 80 do 130KM, ali računajte na poštarinu itd. Ako imate neki radnju u vašem gradu otiđite i vidite cijenu.
http://www.njuskalo.hr/whey-protein/iro ... s-10322104
Gledam po piku cijena od 80 do 130KM, ali računajte na poštarinu itd. Ako imate neki radnju u vašem gradu otiđite i vidite cijenu.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:

Meni je i ovaj dobar sad bio, Impact Whey Protein, 105 KM 2.5 kg.
...Život za Široki...
Koliko moze mi biti ovih 2,5kg?
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
8. marta 2014. preminuo prvi pravi kralj bodybuildinga - Larry Scott >> http://www.bodybuildingbih.com/2014/03/ ... .html#more" onclick="window.open(this.href);return false;
Larry je bio čovjek o kome nećete ništa loše čuti. Svi koji su ga poznavali imali su o njemu samo riječi hvale. Njegova figura inspirirala je sve bodybuildere koji su se ikada takmičili, a ono što je ostavio iza sebe zauvijek ćemo pamtiti, voljeti...
Larry je bio čovjek o kome nećete ništa loše čuti. Svi koji su ga poznavali imali su o njemu samo riječi hvale. Njegova figura inspirirala je sve bodybuildere koji su se ikada takmičili, a ono što je ostavio iza sebe zauvijek ćemo pamtiti, voljeti...
Samo da pitam jos, koliko glukoze trebam pomjesati sa jednom mjericom whey-a poslije treninga? Kilaza mi je kao sto sam vec naveo 76 kg. Hvala 

2.34kg je oko 94 porcija. Zavisno kako ga konzumiraš, samo poslije treninga ili ćeš ga miješati izjutra sa zobenim jer je ukusno.
U kom paralelnom univerzumu 94 porcije?Neutral je napisao/la:2.34kg je oko 94 porcija. Zavisno kako ga konzumiraš, samo poslije treninga ili ćeš ga miješati izjutra sa zobenim jer je ukusno.
Syntha je 48 porcija,Gold whey 71,ne vjerujem da ijedan ima manju mjericu od golda(29g)
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Pa piše ti na kanti sa ogromnim slovima i brojevima. Mogu ti i uslikati ako hoćeš.
@soxx bolje doplati jos 30ak KM i uzmi 5kg (vise od 150 porcija).
Ja sam uzeo unflavored samo jer ima veci postotak proteina nego ovi sa okusom (82%), i nije bas fin kad se uzima sam ili sa zobenim, dok je sa dekstrozom vec ok.
Ja sam uzeo unflavored samo jer ima veci postotak proteina nego ovi sa okusom (82%), i nije bas fin kad se uzima sam ili sa zobenim, dok je sa dekstrozom vec ok.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Bez okusa je definitivno najbolji whey, a uz to je i jeftiniji.
Ovaj ironmax sto je @Neutral postavio ima na piku 80KM (2350g) a ima i ovaj od Fidelisa 148KM (4500g).
(EDIT) evo ima ovaj ovaj od fidelisa 130KM a 5kg???
Sta vi mislite o ovom Ironmaxu? Odo listat dalje po piku
(EDIT) evo ima ovaj ovaj od fidelisa 130KM a 5kg???
Sta vi mislite o ovom Ironmaxu? Odo listat dalje po piku

Ultimate Nutrition Prostar Whey
Optimum Nutrition Gold standard Whey
Dalje se ne traži.
Dalje se ne traži.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Svoj ti posao, ali nije zanemarivo kad mozes za cijenu Gold Standard uzeti 5 kg (duplo) Impact Wheya i jos dodatno pojacati suplementaciju, a nije nista posebno losiji.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 10 mar 2014, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ultimate nutrition je odličan, a i ironmaxx je solidan. Oba su provjereni brendovi, posebno prvi tako da se ne trebaš sekirati. Whey je samo dodatak u ishrani, nećeš se od toga napuhati bez kvalitetne ishrane.
Ma bujrum, svako za svoje novce kupuje šta hoće.ŠB_Fidelis je napisao/la:Svoj ti posao, ali nije zanemarivo kad mozes za cijenu Gold Standard uzeti 5 kg (duplo) Impact Wheya i jos dodatno pojacati suplementaciju, a nije nista posebno losiji.
Ja kažem koji su provjereni i dokazani svjetski brendovi.
- firefirefirely
- Kontakt:
Upravo zavrsio kantu od 4,5kg ProstaraChuckie je napisao/la:Ultimate Nutrition Prostar Whey
Dalje se ne traži.

Prostar čokolada i cream&cookies, fantazija. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.