FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 10 mar 2014, 16:35

ne treba se s tim igrati, sljedeće saopštenje bi bilo da srpsku nejač bacamo lutvi i da fk sarajevo objavljuje rat nacionalizmu u bh fudbalu. svaka tri dana je nova žvaka koja je već četvrti dan zaboravljena k'o da ništa nije bilo, jer ide odmah nova šuplja da se zaboravi da je jučerašnja provaljena...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 10 mar 2014, 16:36

amypitar je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi. :roll: :mrgreen: Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca).
Koja crna djeca. :idea: :lol:

Lončarić 27 god , Stanić 24 god, Zeljković 26 god , Bogdanović 23 god, Bučan 33 god, Jamak 27 god, Hasanović 24 god, Svraka 26, Hodžić 19 god, Selimović 30 god, Ramić 21 god...prosjek ekipe koja je igrala protiv Zrinjskog vam je 25.454 .. :lol: Pa vi imate stariju ekipu,od placenika iz FK.Sarajeva.
Ova djeca vam se smiju.

Pa samo ova trojica igraca im imaju 100 godina..

Bučan 33 god, Jamak 27 god, Selimović 30 god :lol:
Mozda nije mislio djeca u smislu godina nego da je vecina ponikla u zelji.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 16:37

Pusti malog, ne konta...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 10 mar 2014, 16:42

Sarajlijc@ je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.

Jedno je prcati i zezati,a sa prilivom seljakluka,stigla je i ta "mrznja"
Kakvo je to zezanje kad nam igraca nazivate cetnikom i govorite kako ce te mu vi prirediti neki tretman na grbavici? :roll:
Vaših igrača u vašem klubu gotovo da i nema...tako da je svako od njih živio i igrao fudbala prije FK Sarajevo i to što je uradio nešto prije nema apsolutno nikakve veze sa vama

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2014, 16:43

amypitar je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi. :roll: :mrgreen: Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca).

Lončarić 27 god , Stanić 24 god, Zeljković 26 god , Bogdanović 23 god, Bučan 33 god, Jamak 27 god, Hasanović 24 god, Svraka 26, Hodžić 19 god, Selimović 30 god, Ramić 21 god...prosjek ekipe koja je igrala protiv Zrinjskog vam je 25.454 .. :lol: Pa vi imate stariju ekipu,od placenika iz FK.Sarajeva.
Ova djeca vam se smiju.

Cutahija, Emir
Goalkeeper (GK), 16 Years

Vedran Kjosevski
Goalkeeper (GK), 18 Years

Kemal Osmankovic
Defence (CB), 17 Years

Ismail Durakovic
Defence (CB), 17 Years

Kerim Memija
Defence (CB), 18 Years

Semir Kerla
Defence (CB), 26 Years

Emrah Hasanhodzic
Defence (CB), 20 Years

Benjamin Colic
Defence (RB), 22 Years

Nermin Zolotic
Midfield (DM), 20 Years

Nermin Jamak
Midfield (DM), 27 Years

Damir Sadikovic
Midfield (CM), 18 Years

Muamer Svraka
Midfield (CM), 26 Years

Srdjan Stanic (nije ponikao u Želji, ali je došao sa 17 godina i tu je već skoro 7 punih godina)
Midfield (LM), 24 Years

Eldar Hasanovic
Midfield (AM), 24 Years

Mirsad Ramic
Striker , 21 Years

Riad Bajic
Striker (SS), 19 Years

Armin Hodzic
Striker (CF), 19 Years

Od 30 igrača u rosteru 17 je poniklo u Želji.
Ali yebi ga ti navijaš za FK Div Kobilja Glava pa ti je kontanje stran pojam.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 10 mar 2014, 16:44, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2014, 16:44

Njima gori pod nogama zato ne biraju sredstva, a pogotov sad jer je derbi sve ce uciniti da skrenu paznju na sebe. Ovo treba iskoristit da ih izbacimo iz kupa ako Bog da, tek ce onda da im puknu svi savovi. Titula im bjezi, nervozni su, ekipa jaka ali ne uigrana, sve to ide nama u korsit.

Ja sam siguran da nas Dino zna sta radi, Amar je uvjek tu, kao i igrac znaju sta im je radit. Kud ces bolje nego da im mi budemo đelat, ako uzmemo u obzir da nam opet dolaze u Dolinu predzadnje kolo.

U ligi imamo povoljni raspored, ide voda na nas mlin - samo da jos "sameljemo" i na kraju slavimo. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 16:47

bagrcavi je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Ova djeca vam se smiju.

Cutahija, Emir

Vedran Kjosevski

Kemal Osmankovic
Defence (CB), 17 Years

Ismail Durakovic
Defence (CB), 17 Years

Kerim Memija
Defence (CB), 18 Years

Semir Kerla
Defence (CB), 26 Years

Emrah Hasanhodzic
Defence (CB), 20 Years

Benjamin Colic
Defence (RB), 22 Years

Nermin Zolotic
Midfield (DM), 20 Years

Nermin Jamak
Midfield (DM), 27 Years

Damir Sadikovic
Midfield (CM), 18 Years

Muamer Svraka
Midfield (CM), 26 Years

Srdjan Stanic (nije ponikao u Želji, ali je došao sa 17 godina i tu je već skoro 7 punih godina)
Midfield (LM), 24 Years

Eldar Hasanovic
Midfield (AM), 24 Years

Mirsad Ramic
Striker , 21 Years

Riad Bajic
Striker (SS), 19 Years

Armin Hodzic
Striker (CF), 19 Years

Nema veze koliko je tu Stanic je dijete Sarajeva. Koliko zaista te djece dobije priliku da igra?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 10 mar 2014, 16:48

Glupa vam je rasprava sa pitarima. Dovoljno je pogledati koliko smo mi zaradili na nasoj djeci , a koliko oni na svojoj i pametnom dosta, i koliko omladinaca potpise za nas klub, a koliko njihovih.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 10 mar 2014, 16:48

Bolje da ne znate sta oni pisu po svojim forumima o tome kakve uslove nama treba postaviti na Kosevu... Drago mi je sto necemo imati zajednicku konferenciju, time smo jasno rekli sta mislimo o njima i o njihovim ratovima, **** zlonamjerna...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 mar 2014, 16:51

kad su svi zdravi jedno 7-8 od startnih 11 je naše djece.

vjerovatno više nego što je za sarajevo startalo u zadnjoj deceniji :mrgreen:

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 10 mar 2014, 16:54

rammstein je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ne znam je li neko pisao vec o tome, ali bi da pohvalim potez uprave zbog sazivanja odvojenog pressa . Nek su pokazali sta mislie o prozivkama i optuzbama i opcenito papanskom huskanju od strane selimovica i ibrakovica
presice su odvojene s obje strane, tj mail o press konferenciji je dosao s obje strane ;)
Ma ko tebe šta pita. Na svoju temu i siri i dalje mrznju kao sto radis konstatno. Kao da te neko nesto pitao ..

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 10 mar 2014, 17:12

SVANI SRIJEDO DA ZGAZIMO TORPEDO
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 10 mar 2014, 17:19

[quote="Sarajlijc@"
amypitar je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi. :roll: :mrgreen: Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca)

Ova djeca vam se smiju.

Cutahija, Emir

Vedran Kjosevski

Kemal Osmankovic
Defence (CB), 17 Years

Ismail Durakovic
Defence (CB), 17 Years

Kerim Memija
Defence (CB), 18 Years

Semir Kerla
Defence (CB), 26 Years

Emrah Hasanhodzic
Defence (CB), 20 Years

Benjamin Colic
Defence (RB), 22 Years

Nermin Zolotic
Midfield (DM), 20 Years

Nermin Jamak
Midfield (DM), 27 Years

Damir Sadikovic
Midfield (CM), 18 Years

Muamer Svraka
Midfield (CM), 26 Years

Midfield (LM), 24 Years

Eldar Hasanovic
Midfield (AM), 24 Years

Mirsad Ramic
Striker , 21 Years

Riad Bajic
Striker (SS), 19 Years

Armin Hodzic
Striker (CF), 19 Years

Nema veze koliko je tu Stanic je dijete Sarajeva. Koliko zaista te djece dobije priliku da igra?[/quote]

Bilmeze jedan svi su dobili priliku, prvi dio sezone su nam bili okosnica tima

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 mar 2014, 17:21

Nisu svi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

batman
Kontakt:

Post Postao/la batman » 10 mar 2014, 17:24

Boze sacuvaj

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 mar 2014, 17:26

prvo nauciti sta znaci dijete kluba pa onda doci i srati... to ti je lekcija broj 1....
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 10 mar 2014, 17:40

Da se razumjemo, velika je razlika izmedju cetnika i normalnog stanovnika Republike Srpske (ili srbije, kako god) pravoslavne vjeroispovjesti , balije i normalnog stanovnika Bosne i Hercegovine islamske vjeroispovjesti i ustase i normalnog stanovnika Herceg Bosne (ili Hrvatske) katolicne vjeroispovjesti.. Cetnici su zatrovani nacionalizmom (isto sto su i ustase i balije) i taj nacionalizam je razlog sto nam je drzava u karini.. Sve je vise cetnika, ustasa i balija, a sve manje normalnih gradjana.. Po mojoj nekoj analizi, Bilbija je cetnik.. A, da je Adilovic opsovao mater cetnicku Bilbiji, po mojoj analizi Adilovic bi bio (a, nije) balija..

Eh, sad kad se to sve razjasnilo.. Bas mi je godra sto su galaktikosi kiksali jucer, al' ne bi mi bilo toliko drago da im ga Zeba nije sukn'o :)..
Sad im treba pokazat' ko je gazda u ovoj napacenoj drzavi sto se tice fudbala.. Imaju pare, al' nemaju te srcanosti.. Dovode kojekakve igrace, al' pita se ne moze napravit' od govana.. Oni je, evo, pokusavaju napravit 10-15 godina.. Nas tim, zajedno sa Sirokim, nije mijenjao kostur ekipe evo haman 3-4 godine, a to je sve zasluga gospodina Amara Osima..

Srijeda, pitari, ZDRA'O!
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 mar 2014, 17:50

samo mislim da ove junior kartice su morale vaziti i za ovu tekmu.. jbg receno je da ce vaziti i sad kad neko povede dijete na sjever koje je uclanio treba dati jos 10KM za kartu...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 10 mar 2014, 18:10

Počinjemo se ponašati kao da je nešta završeno, kao da smo već nešta osvojili ili smo vrlo blizu nekog trfeja.Pocinje priča o koeficijentima, o tome cije su zasluge veće. ..
Cinjenice su nešto sasvim drugo:
-za raspodijelu je ostalo još 27 bodova, mi imamo pet prednosti, dakle moramo osvojiti još najmanje 23 da smo sigurno prvi. Ko normalan može reći da će biti tako?
Za kup se bori osam ekipa. Ko može reći da je apsolutni favorit? Niko normalan.
Ne treba da trčimo pred rudu.Ne možemo sad zaboraviti ciljeve koji su pred klub postavljeni pred početak sezone, kao ni situaciju u kakvoj smo bili. Dakle cilj u ovoj sezoni je bio i OSTAO da se izvrsi smjena generacija,da se afirmisu Baja i Dado, da se vrate na svoj nivo Zola, Benjo i Kvesa, d se priblize prvom timu po par juniora i kadeta, da se vrtimo oko vrha tabele kako bi izborili neko euro takmičenje. Sve ovo se treba uraditi uz bitno manji budžet u odnosu na predhodne godine.
S druge strane, barsm četiri ekipe su se ozbiljno pojačale, poduzele ozbiljne mjere kakk bi nad se konačno pomjerilo s vrha BH fudbala.Uz to, neki su se sluzili i necasnim i nepostenim metodama, sto nije ni baš neočekivano, vise se može reći kako je to dokaz koliko jake su
njihove želje da nam se priblize po rezultatima.
Cinjenica je da smo trenutno prvi sa nekom prednošću koja nije ni velika ni mala.
Isto tako, činjenica je da i dalje imamo velike probleme sa povrijeđenim igračima. Ekipa koja trenutno igra nije na tom nivo da možemo sa sigurnošću reći da ćemo pobijediti bilo koga. Isto tako, to je ekipa koja može pobijediti svakoga u ovoj ligi. Ali kako? Ne na način da se bahatimo, ni mi, još manje igrači i ljudi oko njih.Mozemo pobijediti samo ako se ostavi srce na teren a mi srce na tribinama.
Hajmo lagano, utakmicu po utakmicu.

želje da nam se pokušaju približiti.

Činjenica je ds smo, prije svega zahvaljujući igračima i ljudima oko njih, na prvom mjestu, s nekom prednošću, ni malom ni velikom.
Ali, to nam ne daje za pravo da se bahatimo.
Jos uvijek smo u velikim problema sa povredama, tim koji sad igra, realno, ne igra toliko dobro da možemo reci da cemo bilo koga sigurno pobijediti
S druge strane, to jeste tim koji može svaku ekipu i ligi pobijediti. Ali samo pod uvjetom da se ne bahatimo ni mi, ni igrači ni struka. Samo pod uvjetom da ginu na terenu, da mi gin

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 mar 2014, 18:13

nemam nista protiv srba niti hrvata, ko god ima on je bolestan u glavu, i stavljati sve ljude u isti kos radi nekih radikala je van pameti, medjutim kad je rijec o cetaljima kakav je bilbija zelim mu da obje noge polomi, ali nisu oni bitni ne znam sta se zamarate sa tim

svi u srijedu da podrzimo nase momke, plava porodica opet na okupu !
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], pinki i 40 gostiju.