FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
šta ti ipe misliš, je li sve isto ili nije? 

- slavko njegus
- Kontakt:
Nema veze ko je sta rekao... najveca kazna je poraz na terenu. I zato se ne treba obazirati na to. Idemo mi svoj posao...
fkzeljeznicarba je napisao/la:**** bilbiju. idemo podržat Želju!
Treba podrzati, al normalno treba i cetnike docekati kako su zasluzili
Al naravno najveca bol ce im biti poraz od nase djece.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
-
- Kontakt:
Ništa više nije isto, osim jednog.ChWilla je napisao/la:šta ti ipe misliš, je li sve isto ili nije?

Pritisak je na Sarajevu..Nisu poceli kako treba,uvukla se nerevoza u njihove redove..Najavljivali velike stvari a doblili zasad nista..Ovaj derbi bi im vrlo lahko mogao biti prekretnica..Pobjedom bi poravili atmosferu,dobili elana za nastavak..I tu vidim nasu sansu..Mi smo itekako relaksiraniji..Jest da je derbi ali iza nas stoje rezultati koji nam daju stabilnost..Nemamo toliki imperativ za pobjedom kao oni..Jednom opreznom i takticki zrelom partijom ( u sta ne sumnjam nimamo ) dobar rezultat je zagarantovan.. 

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 10 mar 2014, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam je li neko pisao vec o tome, ali bi da pohvalim potez uprave zbog sazivanja odvojenog pressa . Nek su pokazali sta mislie o prozivkama i optuzbama i opcenito papanskom huskanju od strane selimovica i ibrakovica
=\_1921_/=
presice su odvojene s obje strane, tj mail o press konferenciji je dosao s obje straneinvincible1921 je napisao/la:Ne znam je li neko pisao vec o tome, ali bi da pohvalim potez uprave zbog sazivanja odvojenog pressa . Nek su pokazali sta mislie o prozivkama i optuzbama i opcenito papanskom huskanju od strane selimovica i ibrakovica

- invincible1921
- Kontakt:
svedno znamo sta je uzrok tome i ko je poceo da siri mrznjurammstein je napisao/la:presice su odvojene s obje strane, tj mail o press konferenciji je dosao s obje straneinvincible1921 je napisao/la:Ne znam je li neko pisao vec o tome, ali bi da pohvalim potez uprave zbog sazivanja odvojenog pressa . Nek su pokazali sta mislie o prozivkama i optuzbama i opcenito papanskom huskanju od strane selimovica i ibrakovica

=\_1921_/=
upravo, treba zalediti sve odnose sa komsijama jer godinama nas omlazavaju ni trunke postovanja s njihove strane, al eto svako svoje fura ...ellaxaz je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Mržnje nema kod mene, a i kod većine naše raje. Fino se vidi ko koga mrzi pokušavajući na sve načine da omalovaži njegov uspjeh, njegove legende, pokušava podmetanjima da unese nemir u redove protivnika. Znači na sve načine osim na terenu.
Zato samo opušteno i brzo će srijeda...
- SarajlijaTM
Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Jedno je prcati i zezati,a sa prilivom seljakluka,stigla je i ta "mrznja"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakvo je to zezanje kad nam igraca nazivate cetnikom i govorite kako ce te mu vi prirediti neki tretman na grbavici?SarajlijaTM je napisao/la:Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Koja crna djeca.muXmania je napisao/la:fkzeljeznicarba je napisao/la:**** bilbiju. idemo podržat Želju!
Treba podrzati, al normalno treba i cetnike docekati kako su zasluzili
Al naravno najveca bol ce im biti poraz od nase djece.

Lončarić 27 god , Stanić 24 god, Zeljković 26 god , Bogdanović 23 god, Bučan 33 god, Jamak 27 god, Hasanović 24 god, Svraka 26, Hodžić 19 god, Selimović 30 god, Ramić 21 god...prosjek ekipe koja je igrala protiv Zrinjskog vam je 25.454 ..

Ova djeca vam se smiju.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 10 mar 2014, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi.
Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca).

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- Neandertalac
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 10 mar 2014, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
a šta je s dokazima o namještanju utakmica, ostali dini na časovima klavira?
pa nije ta priča bila baš tako davno, prošle sedmice u ova doba...
pa nije ta priča bila baš tako davno, prošle sedmice u ova doba...
Sarajlijc@ je napisao/la:Kakvo je to zezanje kad nam igraca nazivate cetnikom i govorite kako ce te mu vi prirediti neki tretman na grbavici?SarajlijaTM je napisao/la:Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Jel to on nije zasluzio da mu se koji put sjetimo cetnicke majke? Nije to nista strasno, ludi bi bili kad nebi to uradili!
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
- SarajlijaTM
Zasto mene to pitas?Sta ja imam s tim? Prati malo boljeSarajlijc@ je napisao/la:Kakvo je to zezanje kad nam igraca nazivate cetnikom i govorite kako ce te mu vi prirediti neki tretman na grbavici?SarajlijaTM je napisao/la:Ako je tebi tvoj komsija iz "rajvoSA" neprijatelj,onda se stidim sto djelim najdrazi grad na svijetu sa takvima.Armala je napisao/la:Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
Nikad se ne bih spustio na nivo bilbije i vrijedjao ga na nacionalnoj osnovi.
I APELUJEM NA OSTALE MANIJAKE,DA TAKO POSTUPE.SPOMENUCE MU SE FAMILIJA,ALI NACIONALNOST I TAKVE GADOSTI,JOK! MI SMO ZELJO I MI SMO IZNAD TOGA. JA PRVI SAM "BOSANAC",A U NASIM REDOVIMA IMA SVIH NACIJA.
MI NISMO PRIMITIVCI KAO ON!!
EDIT2

NEBITNO,NACIJA,ORGANIZACIJA,JBT IH.DOSTA MI JE TOGA,NA FUDBALU O FUDBALU,KONTATE
NE SPUSTATI SE NA TAJ NIVO!!
Zadnja izmjena: SarajlijaTM, dana/u 10 mar 2014, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Koja crna djeca.Sarajlijc@ je napisao/la:Kazu njihova djeca, a ta djeca im sjede na klupi.![]()
Od djece im jedino igrali Zolotic i Hodzic u prvih 11, te Svraka i Jamaka (ova dvojica su sve samo ne djeca).

Lončarić 27 god , Stanić 24 god, Zeljković 26 god , Bogdanović 23 god, Bučan 33 god, Jamak 27 god, Hasanović 24 god, Svraka 26, Hodžić 19 god, Selimović 30 god, Ramić 21 god...prosjek ekipe koja je igrala protiv Zrinjskog vam je 25.454 ..

Ova djeca vam se smiju.
Pa samo ova trojica igraca im imaju 100 godina..
Bučan 33 god, Jamak 27 god, Selimović 30 god

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.