Ne vjerujes nama DUSMANIMA, kralju on je i meni i tebi najveci dusmanin.Sarajlijc@ je napisao/la:Normalno, ne vjerujem vama dusmanima. Momak je bio kapiten mlade reprezentacije i igrac sa najvise golova u istoj, a sta su postigli ova dvojica sto plasiraju lazi u javnost?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znate onu "Neprijatelj mog..." I da mu je rekao, ne zanima nas
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa niko nije glup da ga fizicki napadne!Sarajlijc@ je napisao/la:Pa bio vam je vec jednom na stadionu (ako se moze tako nazvati) trebali ste tad silu prosipatihttps://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5737_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Vrijedao je i ponizavao nase igrace i bice vrijedan svih 90 min JER JE TO ZASLUZIO, ali ne samo on, pocevsi od Selimovica, pa Ibrakovica pa dalje...
Dakle, svi dusmani u jedno se spojili.
Imat cete pakao..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne znam, dzolezeljo rece da smo vam mi dusmani, a boga mi meni on nije dusman dok brani boje moga kluba.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/adilov ... /130429116" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je dzole sa dusmanima dusmanski.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/adilov ... /130429116" onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Pravi kompleksas stvarno,tad bio najbolji strijelac lige,Zeljo harao i titule ovjeravao u 24.kolu i on jadnog Nemanjicu proziva...**** ono banjalucko bice "toplo" docekan,a ti se stidi podrske svojeSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam, dzolezeljo rece da smo vam mi dusmani, a boga mi meni on nije dusman dok brani boje moga kluba.

8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
- Neandertalac
- Kontakt:
Zato ja vjerujem u vas transparent sa istoka ; bolje treci uz pomoc Allaha , nego prvi uz pomoc vlaha ... I onu staru doskocicu ; boja fesa - boja dresa ... Vidjecemo na derbiju te vase internacionalne ilegalce protiv Zeljine djece ...Sarajlijc@ je napisao/la:Normalno, ne vjerujem vama dusmanima. Momak je bio kapiten mlade reprezentacije i igrac sa najvise golova u istoj, a sta su postigli ova dvojica sto plasiraju lazi u javnost?
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest vala upravu si. Evo sad cu dati podrsku Adilovicu i Bogicevicu.dimitrijevic je napisao/la:Pravi kompleksas stvarno,tad bio najbolji strijelac lige,Zeljo harao i titule ovjeravao u 24.kolu i on jadnog Nemanjicu proziva...**** ono banjalucko bice "toplo" docekan,a ti se stidi podrske svojeSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam, dzolezeljo rece da smo vam mi dusmani, a boga mi meni on nije dusman dok brani boje moga kluba.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ocekujem ovakvo navijenje...
MRZNJA IZ DNA DUSE PREMA DUSMANIMA!
Ocekujem ovakvo navijenje...
MRZNJA IZ DNA DUSE PREMA DUSMANIMA!

-
- Kontakt:
Ne moras dati,logicno,ali nemoj ni opravdavati cetnika...Sarajlijc@ je napisao/la:Jest vala upravu si. Evo sad cu dati podrsku Adilovicu i Bogicevicu.dimitrijevic je napisao/la:Pravi kompleksas stvarno,tad bio najbolji strijelac lige,Zeljo harao i titule ovjeravao u 24.kolu i on jadnog Nemanjicu proziva...**** ono banjalucko bice "toplo" docekan,a ti se stidi podrske svojeSarajlijc@ je napisao/la:Ne znam, dzolezeljo rece da smo vam mi dusmani, a boga mi meni on nije dusman dok brani boje moga kluba.
8.5.1947
Prvo nema potreba za nekim bezveznim dizanjem tenzija,i natpisa sa portala.Derbi je i tako se treba ponasati,daj da napokon vidimo golove ,igru i neku normalnu atmosferu,da ovaj normalni obicni narod uziva u tekmi.Ova djeca sto se kao nesto prepucavaju,fino se brate nađete negdje u gradu, i pošopajte se do boli.
sta ste poceli sa tom glupom pricom zivimo u takvom okruzenju nazalost i to se nikad nece promjeniti
ovo nije tema za te gluposti sa nase strane je najbitnije da podrzimo nase mlade momke pa kako god zavrsilo
ovo nije tema za te gluposti sa nase strane je najbitnije da podrzimo nase mlade momke pa kako god zavrsilo
Ma pusti njih Dzole,njima je neprijatelj novinar koji na presici postavi pitanje koje nije po volji Jarniju a kamo li neko drugi, covjek ga upita da li je svjestan da je sinoc vjerovatno titulu izgubio a oni odmah vicu da ga treba prevaspitati, malo mu automobil nagrditi ili ono u stilu da li smije vise gradom setati, koji idiotiizam majko mila.DzoleZeljo je napisao/la:Pa niko nije glup da ga fizicki napadne!Sarajlijc@ je napisao/la:Pa bio vam je vec jednom na stadionu (ako se moze tako nazvati) trebali ste tad silu prosipatihttps://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 5737_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
Vrijedao je i ponizavao nase igrace i bice vrijedan svih 90 min JER JE TO ZASLUZIO, ali ne samo on, pocevsi od Selimovica, pa Ibrakovica pa dalje...
Dakle, svi dusmani u jedno se spojili.
Imat cete pakao..
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
I ja sam za dobar derbi sa puno golova i nikog ne mrzim samo iznosim cinjenice koje su neoborive,a sad da neko od nas zaboravi ovu hajku na nas klub od strane ovih debila sto vas vode ,a fizicko nisu radili kako treba,nema sanse kao i potez ovog ljigavog kapitena NAŠE mlade reprezentacije.amypitar je napisao/la:Prvo nema potreba za nekim bezveznim dizanjem tenzija,i natpisa sa portala.Derbi je i tako se treba ponasati,daj da napokon vidimo golove ,igru i neku normalnu atmosferu,da ovaj normalni obicni narod uziva u tekmi.Ova djeca sto se kao nesto prepucavaju,fino se brate nađete negdje u gradu, i pošopajte se do boli.
8.5.1947
Mržnje nema kod mene, a i kod većine naše raje. Fino se vidi ko koga mrzi pokušavajući na sve načine da omalovaži njegov uspjeh, njegove legende, pokušava podmetanjima da unese nemir u redove protivnika. Znači na sve načine osim na terenu.
Zato samo opušteno i brzo će srijeda...

DRUG NEBI TI PUNCA
Svako radi ono što najbolje zna.bagrcavi je napisao/la:Mržnje nema kod mene, a i kod većine naše raje. Fino se vidi ko koga mrzi pokušavajući na sve načine da omalovaži njegov uspjeh, njegove legende, pokušava podmetanjima da unese nemir u redove protivnika. Znači na sve načine osim na terenu.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Bravo pasa sami su sebi skocili usta igrali su prljavo zato im se ovako i vratilo pokusali su na sve nacine da nas uniste ali nisu uspjeli jer je i drugo mjesto sa nasom djecom i ovolikim brojem povrijedjenih igraca uspjeh.bagrcavi je napisao/la:Mržnje nema kod mene, a i kod većine naše raje. Fino se vidi ko koga mrzi pokušavajući na sve načine da omalovaži njegov uspjeh, njegove legende, pokušava podmetanjima da unese nemir u redove protivnika. Znači na sve načine osim na terenu.
Upravo tako, neka igraci odrade sto treba a mi navijaci svoje,a za ove komsije sto vicu da ne treba dizati tenzije reci cu samo jedno, zasto to nekazete onom vasem Selimovicu, pa on je taj koji doprinosi dizanju tenzija.A sto se tice smrada Bilbije bit ce docekan kako je zasluzio, ovi gore kako ga sada brane bit ce ne samo da nije psovao balijsku majku nego je toliko dobar da je Mejtef zavrsio.Koji licemjeri majko mila.ellaxaz je napisao/la:Svako radi ono što najbolje zna.bagrcavi je napisao/la:Mržnje nema kod mene, a i kod većine naše raje. Fino se vidi ko koga mrzi pokušavajući na sve načine da omalovaži njegov uspjeh, njegove legende, pokušava podmetanjima da unese nemir u redove protivnika. Znači na sve načine osim na terenu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
jah, svi su već zaboravili da od prošle sedmice više ništa nije isto u bh fudbalu 

-
- Kontakt:
**** bilbiju. idemo podržat Želju!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Danas su svi trenirali, sto je odlicna vijest... SVI NA GRBAVICU !
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, ZeljeznicarUberAlles i 33 gosta.