Hoces reci da bi ti radije i dalje gledao patnju sa Cleverlyem,Valenciom,Youngom i ostalim nego da Man Utd ima kesa pa da dovede recimo Modrica,Kokea,Cavania,Pjanica,Herreru, ove sam onako spomenuo da potrosi recimo 250 miliona na pojacanja i proseta se ligom,bgm ja bi to radije nego jos jednu ovakvu patnju iduce godine!kingwazza je napisao/la:Ma ja nikad ne bih volio da se koristimo politikom Citija,PSG Monaca itd,pa makar ne osvojili dugo dugo nista,sa solidnim troskom na ljeto ova ekipa opet moze biti prva.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Real je savršen klub za tebe.Nane17 je napisao/la:Hoces reci da bi ti radije i dalje gledao patnju sa Cleverlyem,Valenciom,Youngom i ostalim nego da Man Utd ima kesa pa da dovede recimo Modrica,Kokea,Cavania,Pjanica,Herreru, ove sam onako spomenuo da potrosi recimo 250 miliona na pojacanja i proseta se ligom,bgm ja bi to radije nego jos jednu ovakvu patnju iduce godine!kingwazza je napisao/la:Ma ja nikad ne bih volio da se koristimo politikom Citija,PSG Monaca itd,pa makar ne osvojili dugo dugo nista,sa solidnim troskom na ljeto ova ekipa opet moze biti prva.
De me prosvijetli molim te!DukeOfWellington je napisao/la:Real je savršen klub za tebe.Nane17 je napisao/la:Hoces reci da bi ti radije i dalje gledao patnju sa Cleverlyem,Valenciom,Youngom i ostalim nego da Man Utd ima kesa pa da dovede recimo Modrica,Kokea,Cavania,Pjanica,Herreru, ove sam onako spomenuo da potrosi recimo 250 miliona na pojacanja i proseta se ligom,bgm ja bi to radije nego jos jednu ovakvu patnju iduce godine!kingwazza je napisao/la:Ma ja nikad ne bih volio da se koristimo politikom Citija,PSG Monaca itd,pa makar ne osvojili dugo dugo nista,sa solidnim troskom na ljeto ova ekipa opet moze biti prva.
Iskreno Kupis Shawa,i recimo Barkleya pa zar ti treba vise,zar ti trebaju preplaceni igraci,prodajom Janga,Evre,Adersona,Valencije,Chicharita,i kupovinom pomenutog dvojca budes na svom..mi imamo relativno mlad sastav sa par iskusnih majstora.Meni je recimo to sasvim dovoljno
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Daj boze da se nadje neko ko ce kupiti gore navedene jer kako igraju ove godine mozemo ih jedino poklonit nekome,al eto vidjet cemo niko ne voli preplacene igrace al i kad bi dovodili igrace poput Barkleya ni njima cijena sigurno nece biti niska!kingwazza je napisao/la:Iskreno Kupis Shawa,i recimo Barkleya pa zar ti treba vise,zar ti trebaju preplaceni igraci,prodajom Janga,Evre,Adersona,Valencije,Chicharita,i kupovinom pomenutog dvojca budes na svom..mi imamo relativno mlad sastav sa par iskusnih majstora.Meni je recimo to sasvim dovoljno
Ako nije zadovoljan minutazom jer momak mi je licno jedan od drazih,ali ako ne zeli biti joker sa klupe vec negdje prvi izbor sto da ne 

George Best and Cantona,They came to us from heaven..
- eric_cantona
- Kontakt:
Ne postoji nikakva garancija da bi igrači kao što su Koke, Pjanic ili Herrera bili stvarno pojačanje za United. sjetimo se relativno bliske povijesti da to u određenom kontekstu nije bio ni Veron, kao tada jedan od najpotentnijih veznih svijeta. Bez obzira na potencijal pojedinih igrača, ipak igrati za Atletico Madrid, Romu ili Athletic Bilbao, spada u neku B (Atletico, Roma) ili C (Athletic) ligu europskih imena, a nikako u rang najvećeg kluba na svijetu kao što je United. Dakle, pitanje da li su ti igrači sposobni napraviti dodatni iskorak i odmah po dolasku dignuti svoju igru na traženi nivoNane17 je napisao/la:
Hoces reci da bi ti radije i dalje gledao patnju sa Cleverlyem,Valenciom,Youngom i ostalim nego da Man Utd ima kesa pa da dovede recimo Modrica,Kokea,Cavania,Pjanica,Herreru, ove sam onako spomenuo da potrosi recimo 250 miliona na pojacanja i proseta se ligom,bgm ja bi to radije nego jos jednu ovakvu patnju iduce godine!
United nosi sa sobom enormnu količinu pritiska, medijskog, navijačkog, puno veću konkurenciju na svakoj poziciji, itd, i nema svaki igrač u sebi karakter da na to odgovori pozitivno. Zbog toga treba biti posebno pažljiv u odabiru pojačanja.
A pogotovo nema garancije da bi i sa 250 mil eura se prošetali ligom (City anyone?)
-
- Kontakt:
SPOMENUTI IGRACI KOJI BI MOGLI DOC U MANCHESTER UNITED ?
KROS
GUNDOGAN
GARAY
PJANIC
VIDAL
REUS
SHOW
COENTRAO
HUMELS
POGBA
MANGALA
A KOJI BI MOGLI OTIC ?
YANG SEEL
FLECER ?
CLEVERLY SEEL
GIGS(PENZIJA)
EVRA SEEL
FERDINAND (PENZIJA)
VIDIC SEEL
MAKEDA SEEL
-Ovo ljeto ocekujem burno...

KROS
GUNDOGAN
GARAY
PJANIC
VIDAL
REUS
SHOW
COENTRAO
HUMELS
POGBA
MANGALA
A KOJI BI MOGLI OTIC ?
YANG SEEL
FLECER ?
CLEVERLY SEEL
GIGS(PENZIJA)
EVRA SEEL
FERDINAND (PENZIJA)
VIDIC SEEL
MAKEDA SEEL
-Ovo ljeto ocekujem burno...

- OnlyUnited
- Kontakt:
Dovesti b-t-b wc, te jednog za klupe, evo npr. moze igrati cm-mr mali J.Ward-Prowse, bolji od Cleva, tek mu 19 godina. Ljevi bek te backup za tu poziciju, prodati Evru i Buttnera. Varela nije dobio prilike u prvom timu, pa ce trebati traziti desnog beka za klupe, te wc stopera.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Toni KroosNisam još donio odluku o budućnosti, ali mogu reći kako nije tajna da je Premier liga jedna od opcija.
dođi da ostarimo zajedno

Ne vidim u čemu je toliki problem da se jedno ljeto potroše veliki novci, a izvjesno je da hoće? Naravno, pod pretpostavkom da se kupuje selektivno.
@Vojvodo, mislim da se ni sami englezi ne drže tih principa, za koje si ti toliko zapeo.
Sam si kritičan prema Evri, Youngu, pa i Vidiću u zadnje vrijeme (sve opravdano), al ne znam kako mislis da nadjemo adekvatne zamjene, bez bacanja ogromnog novca. Vidiš da se "veliki" klubovi stvaraju u par godina. Kao posljedicu imamo ogromnu tražnju na tržištu za svim što vrijedi, koja je napumpala cijene. Vidiš da za tinejdžera, koji igra lijevog beka treba platiti 20-30 miliona. Kako onda ljetos napraviti posao bez 100+ mil.?
Da se posluje u legitimnim uslovima, ja bi apsolutno imao isti stav kao i ti, ali je očito da tako više ne može. Ko bi nam onda financijski parirao? Vidiš ovaj ugovor za dresove, pa jedan Real nije uspio isposlovati ni pola od tog iznosa
. Meni je ovaj podatak fascinantan. Al upravo zbog takvih stvari, uprava će uraditi sve da klub konstantno bude u samom vrhu.
@Vojvodo, mislim da se ni sami englezi ne drže tih principa, za koje si ti toliko zapeo.
Sam si kritičan prema Evri, Youngu, pa i Vidiću u zadnje vrijeme (sve opravdano), al ne znam kako mislis da nadjemo adekvatne zamjene, bez bacanja ogromnog novca. Vidiš da se "veliki" klubovi stvaraju u par godina. Kao posljedicu imamo ogromnu tražnju na tržištu za svim što vrijedi, koja je napumpala cijene. Vidiš da za tinejdžera, koji igra lijevog beka treba platiti 20-30 miliona. Kako onda ljetos napraviti posao bez 100+ mil.?
Da se posluje u legitimnim uslovima, ja bi apsolutno imao isti stav kao i ti, ali je očito da tako više ne može. Ko bi nam onda financijski parirao? Vidiš ovaj ugovor za dresove, pa jedan Real nije uspio isposlovati ni pola od tog iznosa

Pa barem si mogao naučiti iz engleskog da se prodati piše "sell", a ne "seel"brato brato je napisao/la:SPOMENUTI IGRACI KOJI BI MOGLI DOC U MANCHESTER UNITED ?
KROS
GUNDOGAN
GARAY
PJANIC
VIDAL
REUS
SHOW
COENTRAO
HUMELS
POGBA
MANGALA
A KOJI BI MOGLI OTIC ?
YANG SEEL
FLECER ?
CLEVERLY SEEL
GIGS(PENZIJA)
EVRA SEEL
FERDINAND (PENZIJA)
VIDIC SEEL
MAKEDA SEEL
-Ovo ljeto ocekujem burno...![]()

Ako vec ne možeš Caps Lock isključiti.

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Meni je ovaj Shaw malo napuhan, ja kad god sam ga gledao nista spec.nije bio..Ok nazad naprijed onako isto..Ne znam 25,30 mil.su ogromni novci, mozda postane odlican, mozda ne...Ja bi Coentrao volio, jedan od najboljih defanzivno bekova na svijetu i naprijed je dobar, mlad jos uvijek,15sk miliona..Druga stvar je da nikakvog Reusa nebi dovodio jer bi zagusio Januzaja, Nani je odlican samo treba da igra konstantno . Sto se tice veze nama treba box to box igrac, tipa Vidal, Kroos je odlican al nije taj tip? Opet bi nam Yaya sam pojeo vezu..Gundo je fruga prica , samo ra povreda je dosts cudna, vidjet kako i sta..
Sto se tice stopera, mozda i nebi bilo lose Vermalena dovest, meni je dobar, iskusan uz ivu nasu trojicu , odlivna 4stopera..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto se tice stopera, mozda i nebi bilo lose Vermalena dovest, meni je dobar, iskusan uz ivu nasu trojicu , odlivna 4stopera..
Zeljeznicar! 1921 !
Nije on nimalo napuhan. Odigrao je mnogo dobrih tekmi protiv jacih timova. Shaw je cak i u ovom trenutku bolji od coentraoa. A jos nije usao u dobre godine. Ja se njemu nadam na ljeto u chelsea.
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Neka njega ziv bio u Arsenalu,ako ce nam takvi biti pojacanja bolje da nikoga i ne doovodimo!Format je napisao/la:Meni je ovaj Shaw malo napuhan, ja kad god sam ga gledao nista spec.nije bio..Ok nazad naprijed onako isto..Ne znam 25,30 mil.su ogromni novci, mozda postane odlican, mozda ne...Ja bi Coentrao volio, jedan od najboljih defanzivno bekova na svijetu i naprijed je dobar, mlad jos uvijek,15sk miliona..Druga stvar je da nikakvog Reusa nebi dovodio jer bi zagusio Januzaja, Nani je odlican samo treba da igra konstantno . Sto se tice veze nama treba box to box igrac, tipa Vidal, Kroos je odlican al nije taj tip? Opet bi nam Yaya sam pojeo vezu..Gundo je fruga prica , samo ra povreda je dosts cudna, vidjet kako i sta..
Shaw nije ni blizu Coentaoa , pretjerujes .. On je samo talenat uz par dobrih utakmica i nedostatak dobrih lijevih bekova u Eng.ligi ispada dobar..
Recimo bolji je Vermalen od Garaya..
Recimo bolji je Vermalen od Garaya..
Zeljeznicar! 1921 !
Kako smo igrali protiv West Broma ako je iko vidio cijelu utakmicu?..Gledao sam snimke i nismo izgledali losi a kad sam vidio sastav to je bio taj negdje blizu koji sam i zelio da postavi.
najvise bi volio vidjeti
DDG
Rafael Jones Vidic Evra
Fellaini Carrick
Mata Kagawa Januzaj
Rooney/RVP
najvise bi volio vidjeti
DDG
Rafael Jones Vidic Evra
Fellaini Carrick
Mata Kagawa Januzaj
Rooney/RVP
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Opasno precjenjujete injury prone beka , bez centarsuta..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Mislim da ima jos zanimljivih bekova pored Shawa.. Npr. Rose, Pieters, Blind, Digne, Kurzawa,...
Inace, Mata: I'm not a winger, "Right now I am playing on the right but to honest I don't see myself as a proper winger," Mata told BT Sport
"I love to play between the lines as a No.10, come inside, that is where I feel comfortable to play; to keep in touch with the ball because I love to play in possession and with the ball."
"When we talk about them, we are talking about two of the best strikers in the world," Mata said. "Wayne is one of the best in the history of England, for sure, and Robin is the captain of Holland, so it is an honour for me to try and assist them because almost every chance you create is a goal."
Mata said the size of United means that he is playing under a pressure he welcomes.
He explained: "When you see this club [from the] outside as a massive club, an enormous club and when you are in and you can feel everything that is happening inside, the repercussions around the world and the amount of fans.
"They expect you to win every game but it is good to have that pressure because that means you are playing at the highest level."
Inace, Mata: I'm not a winger, "Right now I am playing on the right but to honest I don't see myself as a proper winger," Mata told BT Sport
"I love to play between the lines as a No.10, come inside, that is where I feel comfortable to play; to keep in touch with the ball because I love to play in possession and with the ball."
"When we talk about them, we are talking about two of the best strikers in the world," Mata said. "Wayne is one of the best in the history of England, for sure, and Robin is the captain of Holland, so it is an honour for me to try and assist them because almost every chance you create is a goal."
Mata said the size of United means that he is playing under a pressure he welcomes.
He explained: "When you see this club [from the] outside as a massive club, an enormous club and when you are in and you can feel everything that is happening inside, the repercussions around the world and the amount of fans.
"They expect you to win every game but it is good to have that pressure because that means you are playing at the highest level."
- Ed Woodward for Prime Minister !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.