FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 10 mar 2014, 01:08

Dajte ljudi lakše malo sa tim pričama Dino-Amar, neko sa strane kad ovo čita ispade da je Dino na klupi ko one lutke u prodavnicama i da veze sa ekipom nema. Od kako se vratio Amar na klupu radio je zajedno sa Dinom i evo i dan danas zajedno rade, samo su funkcije malo drugačije. Dobro se znaju, slično razmišljaju, i to je to. Da je bilo povuci-potegni, da je bilo nešto nazor, davno bi se to raspalo i otišao bi ili Dino ili Amar.
DRUG NEBI TI PUNCA

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 10 mar 2014, 01:19

Slazem se, obijica rade svoj posao, dobro je sto ih imamo obojicu, Amar ovako moze raditi druge poslove oko kluba a uvijek je tu uz Dinu i uvijek je tu da pomogne, jos da Siljak ispadne dobar za klub, tri covjeka u klubu koja mnogo vrijede .

Drago mi je sto igraci vole Dinu jer onako je sjajan u covjek i predan klubu, lijepo je vidjet ono stvarno ..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 mar 2014, 02:45

Svaka cast Amaru,ali ja ne sumnjam da dino ima veliki udio u nasim uspjesima. Covjek na klupi zelje u raznim funkcijama dugi niz godina i sigurno poznaje ovu ligu bolje neko ijedan trenutni trener koji vodi neki od ostalih 15 timova.
=\_1921_/=

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 10 mar 2014, 07:53

Hajd sto neki sa strane neznaju, ali da zeljini manijaci jos uvjek neznaju, ko je tata a ko tetak. Uozbilji se rode.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 mar 2014, 08:52

Ono sto nam sada najmanje treba je dizanje neke bespotrebne euforije pricama kako cemo nekoga razvaliti,poderati.Samim tim stvbaramo bespotreban pritisak na momke.Imamo jako mladu ekipu koja ce to je sigurno jako oscilirati u igri.U srijedu se moze vrlo lahko desiti da izgore od zelje za pobjedom(pu.pu,ne daj Boze).ali isto tako se moze desiti da momci uz ogromno pozrtvovanje i borbu poderu komsije.Istina ova utakmica je prilika da se zada udarac vec podobro grogiranom protivniku,od kojeg se nece po zadugo oporaviti,ali u ovu utakmicu treba uci pametno,i strpljivo cekati svoju priliku.Ne srljati,Svaki rezultat bez primljenog gola je za nas veliki uspjeh.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 10 mar 2014, 08:58

Ovo kolo je bilo idealno za nas.Jednostavno rezultati su nam se poklopili,samo mislim da ne treba puno da "letimo".Protiv Sarajeva svaki rezultat bez primljenog gola bi bio extra
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 mar 2014, 09:01

nećemo mi ni obarsku kod kuće poderati. ali 1-0 kod kuće i 0-0 tamo, ili 0-0 i 1-1 mislim da je realno :mrgreen:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 mar 2014, 09:01

Schwarz je napisao/la:Ovo kolo je bilo idealno za nas.Jednostavno rezultati su nam se poklopili,samo mislim da ne treba puno da "letimo".Protiv Sarajeva svaki rezultat bez primljenog gola bi bio extra
Bilo je i proslo kolo idealno ali nismo iskoristili.

P.S. Postavio neko na fejs. Samo 35 sekundi. :D

[youtube][/youtube]

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 10 mar 2014, 09:05

bilo bi grehota da ne nastavimo niz pobjeda u kupu... zato je bitno da obje utakmice protiv komsinica dobijemo... izgubiti sigurno necemo, ali eto cisto radi statistike bi trebalo pobjediti u obje utakmice... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 mar 2014, 09:08

fczeljo je napisao/la:U srijedu će disciplina i hladna glava biti ključne. Ne trebamo se mi previše zanositi: nismo dobili Radnika i Zrinjskog smo jedva uzeli. Iako sam ja zadovoljan onim što sam vidio protiv Zrinjskog, ipak je to najviše zbog borbenosti - preciznost, disciplina, trčanje, sve to treba popraviti.

Također, trebaće nam dosta promišljena taktika. Na Ramića ne možemo računati, mada bi baš njega volio vidjeti u derbiju jer bi mogao više prostora otvoriti Ari. Ovako će oni biti 1000% fokusirani na Hodžića. Kontam da bi bilo dobro staviti Selimovića skroz naprijed, Ara lijevo, Stana desno.

Svraka bi mogao se vratiti u sredinu ili da imamo na klupi više ovih s kojima bi mogli taktizirati.

Trebaće taktizirati, jer će sigurno biti dosta i povreda jer će se igrati žestoko. Njima je već sada biti ili ne biti.

Sad sam ih gledao na ovom klipu i imali su dosta dobrih akcija. Jest Olimpic igrao sa djecom, al opet se vidi da pitari imaju kvalitetnu ekipu.

Uglavnom bez eufrije, maksimalno disciplinovano i hladno. Igraju se dvije utakmice, ne treba gubiti glavu ako nešto ne krene kako smo zamislili.

Ovde ti je u ovoj prici o taktici i postavci igraca jako dobra poenta.
Ono sto je inace mana nase ekipe da smo poziciono razbacani,gdje mnogi igraci ne igraju iskljucivo svoje pozicije,sada bi u ovoj utakmici mogla biti odredjena prednost.Ne treba se zavaravati pa misliti kako mi kao ekipa nismo odlicno analizirani od strane pitarske struke.Ali bas to je ono gdje mi mozemo udariti iznenadjenje.
Kod nas se nikada ne zna gdje bi i na kojoj poziciji odredjeni igrac mogao poceti utakmicu :mrgreen: .
Gdje god ih bacis ovi nasi igraci su vec igrali te pozicije,tako da bi ja pokusao napraviti iznenadjenje u formaciji u odnosu na utakmicu sa Zrinjskim.Oni ce vidjeti da nam je bio propuh kod Bucana na ljevoj strani,takodjer da je Ara opasaaaaan kao spic,itd itd...A mi mozemo jer smo na to navikli da razbacamo igrace na druge pozicije.Pa da pitari pocnu sa pritiskom na lijevu nasu stranu,a tamo ih doceka Stanic i Ara...Bucan na desno krilo,Svraka na zadnjeg veznog jer moze da trci,Selimovic na centarfora,vec im je zabijao golove...Pa Kerlu na stopera,Zeljkovica na bocnog desno,...i tako :mrgreen: ,mozemo ih postaviti naopako ako to hocemo,a oni spremni na formaciju Zelje protiv Zrinjskog :mrgreen: ...uz veliku borbenost,promijeniti ovim nasim igracima dvije tri pozicije,nista losiji necemo biti,a promijesali igrace tamo gdje ih pitari ne ocekuju.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 10 mar 2014, 09:23

Ma mi mozemo napraviti najvece iznenadjenje rokadama tima u regionu :lol: :lol: :lol:

Stana,samo branio nije,a i tu bi se snasao garant :mrgreen:

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 mar 2014, 09:34

SarajlijaTM je napisao/la:Ma mi mozemo napraviti najvece iznenadjenje rokadama tima u regionu :lol: :lol: :lol:

Stana,samo branio nije,a i tu bi se snasao garant :mrgreen:
Bas tako :mrgreen:
Ko se sjeca onog derbija kada je Amar Bukija sa desnog beka stavio u vezni red da cuva Fudu Sasivarevica koji je tada bio mozak ekipe Sarajeva.Buki mu se svezao jer je mogao duplo vise da trci ,da ovaj nije mogao loptu da primi :mrgreen: ...ja bi to i ovaj put uradio.Njima valjaju Stojcev i Jajalo u veznom redu.Znamo da je Svraka kada to hoce decko sa najboljom motorikom u nasem timu,pa nek se prihvati jednog od ove dvojice i samo da mu smeta :mrgreen: ...a drugog da preuzme recimo Zeljkovic :mrgreen: ...mi smo trkacki bolji od Sarajeva,ako imamo snage i ako smo spremni.Bez ove dvojice koji bi bili poklopljeni flasterima,oni su mrtva ekipa,a mi imamo ludog Stanica,Aru,Bucana,brzanere koji mogu pobjeci ofanzivno iace tromoj odbrani Sarajeva.Onaj njihov Baric je nasa sansa definitivno,frajer bez veze igrac iako ima dobar CV.Dupovac i Vule ili Tatomirovic su nista novo,moze ih se proci...vezu im poklopimo,napad im je onda osakacen...i eto ga...zvuci prejednostavno :mrgreen: :mrgreen:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 10 mar 2014, 09:40

Zvuči prejednostavno ali daleko je od toga. :mrgreen:

Naši igrači će se morati duplo više zalagati na terenu za razliku od utakmice sa Zrinjskim ako želimo pobjedu. Dakle, naša borbenost će biti od krucijalne važnosti.
Očekujem Svrakinu partiju sezone, kao i Jamakovu, ovu su im šanse da se prodaju, ove dvije kup utakmice sa konama, pogotovo Svraki.
Od Tomića svakako očekujemo svi maestralnu partiju. Njihova najveća šansa će biti naša neuigranost i nesigurnost u odbrani što se moglo primjetiti protiv Zrinjskog, kada su nam zabili gol, mogli smo čistiti ondje loptu, ali nismo jer se nisu dogovorili i primili smo gol, onda mi napamet pada i ona šansa u prvom polu kad je momak izašao na Fiću sam, kada nismo uspjeli napraviti ofsajd zamku, a došli su do šanse kada smo pogriješili negdje na 40m od našeg gola.
Sviđa mi se Bogdanović kao igrač, nema komplikovanja i peglanja, ako ništa, nabija loptu u aut.

Dakle, popraviti pas igru i poginuti na terenu od trke i startova koji bi trebali biti na ivici kartona. Gol im sigurno možemo zabiti, jer ne sumnjam u trenutak inspiracije Armina.
Ja te volim, volim Željo..

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 10 mar 2014, 09:45

Naravno da je daleko od jednostavnog :mrgreen: ,ja to onako laicki :mrgreen: .
Ali ja se ne sjecam ko je prosao naseg Zeljkovica,mozda i jeste,ali je ovaj bio dosadan ko muha :mrgreen: .
Ja bi stavio Zeljkovica na Stojceva koji im je mozak ekipe,neka ga ganja po cijelom terenu.Zeljkovic ima snage za dvije utakmice.Ovaj lijevo,Zeljkovic za njim,ovaj desno,Zeljkovic za njim...ovaj u svlacionicu,Zeljkovic u svlacionicu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...Kerla na stoperu umjesto Zeljkovica i eto ga,njima mrtav glavni veznjak,njihova igra pada za 50% :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 mar 2014, 09:57

ni oni iz plzena se nisu baš naigrali protiv zeljkovića, a eno sad krhnuše šahtar opušteno.

mislim da dino radi sjajan posao i da sve ima u vidu.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 10 mar 2014, 10:08

Ovi gore su pod sve vecim pritiskom. s druge strane, realno, mi se jos uvijek stimamo. Da sam Dino, u srijedu bih ubio fudbal. Mislim da ce nam gore biti lakse.

Naravno, sve zavisi od zdravstvenog biltena.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 10 mar 2014, 10:24

Blagoje je napisao/la:Ovi gore su pod sve vecim pritiskom. s druge strane, realno, mi se jos uvijek stimamo. Da sam Dino, u srijedu bih ubio fudbal. Mislim da ce nam gore biti lakse.

Naravno, sve zavisi od zdravstvenog biltena.
Jasta, mi se krpimo i krpimo i sad ocekivati da igramo bajno je previse. Igramo na rezultat i to se ne smije zaboravit i zato dati maximalnu podrsku igracima.

Na oficijalnoj lapsuz pod imenom direktora jos nista nije promjenjeno http://fkzeljeznicar.ba/klub/opce-informacije/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 10 mar 2014, 10:27

boccaccio je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:U srijedu će disciplina i hladna glava biti ključne. Ne trebamo se mi previše zanositi: nismo dobili Radnika i Zrinjskog smo jedva uzeli. Iako sam ja zadovoljan onim što sam vidio protiv Zrinjskog, ipak je to najviše zbog borbenosti - preciznost, disciplina, trčanje, sve to treba popraviti.

Također, trebaće nam dosta promišljena taktika. Na Ramića ne možemo računati, mada bi baš njega volio vidjeti u derbiju jer bi mogao više prostora otvoriti Ari. Ovako će oni biti 1000% fokusirani na Hodžića. Kontam da bi bilo dobro staviti Selimovića skroz naprijed, Ara lijevo, Stana desno.

Svraka bi mogao se vratiti u sredinu ili da imamo na klupi više ovih s kojima bi mogli taktizirati.

Trebaće taktizirati, jer će sigurno biti dosta i povreda jer će se igrati žestoko. Njima je već sada biti ili ne biti.

Sad sam ih gledao na ovom klipu i imali su dosta dobrih akcija. Jest Olimpic igrao sa djecom, al opet se vidi da pitari imaju kvalitetnu ekipu.

Uglavnom bez eufrije, maksimalno disciplinovano i hladno. Igraju se dvije utakmice, ne treba gubiti glavu ako nešto ne krene kako smo zamislili.

Ovde ti je u ovoj prici o taktici i postavci igraca jako dobra poenta.
Ono sto je inace mana nase ekipe da smo poziciono razbacani,gdje mnogi igraci ne igraju iskljucivo svoje pozicije,sada bi u ovoj utakmici mogla biti odredjena prednost.Ne treba se zavaravati pa misliti kako mi kao ekipa nismo odlicno analizirani od strane pitarske struke.Ali bas to je ono gdje mi mozemo udariti iznenadjenje.
Kod nas se nikada ne zna gdje bi i na kojoj poziciji odredjeni igrac mogao poceti utakmicu :mrgreen: .
Gdje god ih bacis ovi nasi igraci su vec igrali te pozicije,tako da bi ja pokusao napraviti iznenadjenje u formaciji u odnosu na utakmicu sa Zrinjskim.Oni ce vidjeti da nam je bio propuh kod Bucana na ljevoj strani,takodjer da je Ara opasaaaaan kao spic,itd itd...A mi mozemo jer smo na to navikli da razbacamo igrace na druge pozicije.Pa da pitari pocnu sa pritiskom na lijevu nasu stranu,a tamo ih doceka Stanic i Ara...Bucan na desno krilo,Svraka na zadnjeg veznog jer moze da trci,Selimovic na centarfora,vec im je zabijao golove...Pa Kerlu na stopera,Zeljkovica na bocnog desno,...i tako :mrgreen: ,mozemo ih postaviti naopako ako to hocemo,a oni spremni na formaciju Zelje protiv Zrinjskog :mrgreen: ...uz veliku borbenost,promijeniti ovim nasim igracima dvije tri pozicije,nista losiji necemo biti,a promijesali igrace tamo gdje ih pitari ne ocekuju.
Baš sam ispred Grbavice u subotu vidio Husrefa ;) Vjerujem da su i naši pratili njih i protiv Čelik i protiv Olimpica. I mi i oni u ovim utakmicama smo pokazali dosta slabosti koje će protivnik pokušati iskoristiti.

Možda bi rokadama nešto mogli uraditi da iznenadimo, ali treba imati na umu i ograničenja, koja mi teško da možemo vidjeti (a to Dino i Amar sigurno prate i bolje znaju). Možda bi zbog nečega bilo samoubistvo staviti Stanića na krilo protiv pitara, a možda pun pogodak. Ovako mi to laički ovdje trunimo.

Elem, možemo izmješati ekipu. I meni prvo pada na pamet da bi Svraka mogao u sredinu. Bez obzira na njegovu formu, volio bi da dobije dobru minutažu, jer je najiskusniji a i može iz drugog plana zabiti. U ovoj sezoni, kad je značajno ispod svog nivoa, je zabio 4 gola, naš treći strijelac. Kod pitara bi bio drugi. Ako ništa, bio bi sigurno igrač na kojeg bi morali posebno paziti.

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 10 mar 2014, 11:16

Ima li negdje video golova?
Moze i zebin zanima me i taj

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 10 mar 2014, 11:21

Tekma je najvjerovatnije u 18.00h....ceka se zvanicna potvrda.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 42 gosta.