Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Kloc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Obzirom da je poceo Mire,dosta Susica..Ovih 47 min koliko sam ga gledao blago receno nista vrijedno pomena..
I onda dodje onaj i prica o nekakvom Hajduku koji igra najljepsi fudbal u zadnjih 10 godina..Kako li su tek igrali tih 10 godina majko moja..
Utakmica bara-bara sa onom jucer Zeljo-Zrinjski..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Evo sad sa ga opet gledao protiv giganta Istre...
Covjece onako sporog i onako neborbenog igraca jos nismo imali u repci...
Katastrofa !!!
Imam osjecaj da ce zaspati svakog trena!!!!
Covjece onako sporog i onako neborbenog igraca jos nismo imali u repci...

Katastrofa !!!
Imam osjecaj da ce zaspati svakog trena!!!!

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
ma nije taj tino ništa drugačiji od staroga mu. taj nije potrčao ni za zadnjim pjanskim autobusom u 3 ujutro, a kamoli na tekmi.
ali j.ebiga, pape mu je buraz, i ja bi svome burazu učinio uslugu! ne znam da li se neko ovdje sjeća one čuvene tekme protiv španije na marakani '77, kad je juanito popio šišu u višugla. i tada se pričalo da je pape progurao seju u startnu postavu reprezentacije. ne sjećam se više ko je bio selektor, biće da je bio il valok ili zec, elem neko ko mu je popustio. znamo kako se sve završilo, a sejo je na toj tekmi pretrčao manje od masera i fizioterapeuta
ali j.ebiga, pape mu je buraz, i ja bi svome burazu učinio uslugu! ne znam da li se neko ovdje sjeća one čuvene tekme protiv španije na marakani '77, kad je juanito popio šišu u višugla. i tada se pričalo da je pape progurao seju u startnu postavu reprezentacije. ne sjećam se više ko je bio selektor, biće da je bio il valok ili zec, elem neko ko mu je popustio. znamo kako se sve završilo, a sejo je na toj tekmi pretrčao manje od masera i fizioterapeuta

Sta kaze whoscored,kako je igrao nas Zmaj,nase pojacanje,nas defanzivni vezni veliki Tino Sven Susic?
- Principatus
- Kontakt:
Sta je ovo 90% navijaca je drugacije misljenja od Susica, koji smatra da smo nasli rijesenje na DMu u Brazilu?
Svasta, koje iznenadjenje.
Svasta, koje iznenadjenje.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko je ovaj?
Nas Van Persi.NYKnicks Fan je napisao/la:Ko je ovaj?

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Nije nesto los sa loptom ali spor i za visinu nije dovoljno jak. Neznam, vidim nekoga ko izgleda da ima talenat ali ljenucugu isto a bez rada mozes imati talenta koliko hoces i neces uspjeti.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Ibricic nije los sa loptom ali je spor a za visinu dovoljno jakAdnan89 je napisao/la:Nije nesto los sa loptom ali spor i za visinu nije dovoljno jak. Neznam, vidim nekoga ko izgleda da ima talenat ali ljenucugu isto a bez rada mozes imati talenta koliko hoces i neces uspjeti.

Ibricic nije DM a ovaj nam je uvaljen kao DM to boli, mi glupi.
Safete

Potpis : Spaha i Dzeko

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
JaoooooooooooooooZutiMrav je napisao/la:Nas Van Persi.NYKnicks Fan je napisao/la:Ko je ovaj?

ZutiMrav je napisao/la:Ibricic nije los sa loptom ali je spor a za visinu dovoljno jakAdnan89 je napisao/la:Nije nesto los sa loptom ali spor i za visinu nije dovoljno jak. Neznam, vidim nekoga ko izgleda da ima talenat ali ljenucugu isto a bez rada mozes imati talenta koliko hoces i neces uspjeti.![]()
Ibricic nije DM a ovaj nam je uvaljen kao DM to boli, mi glupi.
Safete![]()
Potpis : Spaha i Dzeko

....Manchester United fan since 1993....
Nemogu da vjerujem kakav je igrac dobio sansu u Arepki
Ibricic zasluzio da bude na spisku za Brazil a Susic nema sta traziti u Arepki

Meni je sad pomalo zao tinkija, mislim da on nije bio bas svjestan u kakvu dzunglu se uvlaci, misleci bice sve ok amiđa je tu... Safet svojom cudnom logikom upropasti djete...
- Principatus
- Kontakt:
Da, definitivno mu ovo moze vise stetiti nego pomoci. Ali valjda su Safet i Sead procijenuli, da bi mu ovo moglo donijeti transfer u neku bolju ligu ili klub. No ko je gledao ovu zadnju utakmicu zna, da bi jedino Kolasinac dobio paznju scouta, a on je u vec dosta dobrom klubu, gle cuda. 
Zasad je 4 glasalo, da je zasluzio poziv i sljedece pozive.
Virtu4l aka Tino Susic
, Calcio, harishp ga nije bas nesto branio ali moguce, i ja. 

Zasad je 4 glasalo, da je zasluzio poziv i sljedece pozive.
Virtu4l aka Tino Susic

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
Svidjelo se to nama ili ne Tin Tin ce igrati na svjetskom i to prvu postavu osim protiv Argentine jer nece ga amidza obrukat a najvise ce ispastati Salihovic jer ce ga Safet staviti u sredinu da trci za Tin Tina, vezni red za Brazil Pjanic desno Lulic lijevo dva zadnja vezna Hadzic i Tin Tin i ispred Salihovic mada ce i on biti vise defanzivniji i sa jednim napadacem i u ovakovom veznom redu Tin Tin se nece obrukat a Safet ce ispasti znalac samo sto necemo moci dati gola ali tu ce ispasti Dzeko kriv
Jesi to maksuz ovako rano ust'o da nam napišeš svoje taktičke zamislidelpiero10 je napisao/la:Svidjelo se to nama ili ne Tin Tin ce igrati na svjetskom i to prvu postavu osim protiv Argentine jer nece ga amidza obrukat a najvise ce ispastati Salihovic jer ce ga Safet staviti u sredinu da trci za Tin Tina, vezni red za Brazil Pjanic desno Lulic lijevo dva zadnja vezna Hadzic i Tin Tin i ispred Salihovic mada ce i on biti vise defanzivniji i sa jednim napadacem i u ovakovom veznom redu Tin Tin se nece obrukat a Safet ce ispasti znalac samo sto necemo moci dati gola ali tu ce ispasti Dzeko kriv

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
ma to su grijesi iz mladosti, i amaru osimu je u mladosti idol bio kees kistZutiMrav je napisao/la:Nas Van Persi.NYKnicks Fan je napisao/la:Ko je ovaj?

Znaci dogurao do rezerve u ajduka, kapa dole tinki winki, vazda mozes u Zavidovice, zavrsit karijeru.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado_77, Google [Bot], Muumii i 28 gostiju.