GangEvil je napisao/la:rammstein je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:mislim glupo je pisati nesreca ,baksuzluk itd al stvarno u posljednje vrijeme u kljucnim utakmicama sve nam naopako ide ,zeta nam sutne 2 puta u dvije utakmice i zabije 2 gola ,kuksi ni oni samo ne znaju kako su nas prosli pa ovo veceras i jos je mali milon ovakvih utakmica .ono sto me hrabri je igra u prvom poluvremenu baš smo ih razvucali i opet nista

to ti je tako kad u 7 godina ne osvojis nista, nema ekipa taj mentalitet da pobjedi iz jedne prilike u losoj utakmici ... doci ce vremenom, polako... slika i prilika je bila jucer kada iz dvije greske ljudi zabiju dva gola i uzmu 3 boda konkurentu za titulu ... mi radimo suprotno... ubijemo boga u nekome i igramo nerjeseno....
A da.....vi ste se u periodu 2002-2010 naosvajali svega....
govorim za nasu ekipu, i to je istina i to je tako, mozemo pricati sta hocemo al ja ne pamtim utakmicu gdje smo mi bili LOSI a da smo dobili, nikad!
da pobjedimo morali smo ih zgaziti... koliko puta smo bili bolji duplo pa igrali nerjeseno i primali "alaim" golove?
jbg ekipa koja uzima trofeje normalno da ima taj mentalitet i da druge ekipe igraju sa njima drugacije... i tu nema nista lose sto sam napisao...
mi to tek sad gradimo, i vjeruj poslije prvih par dobrih tekmi I REZULTATA da ce ova ekipa eksplodirati... jednostavno previse pehova nas prati i to mora prestati nekad, samo ne smijemo mjenjati ekipu i stil igre
I STOJČEVA DOZIVOTNO POTPISATI

lik nije normalan sta radi!
joey il kako vec

nije istina druge ekipe imaju probleme sa ugovorima za iducu sezonu sarajevo ima samo jajala i bandovica s kojima je problem... krste 2, bilbija 2, kovacevic 3, anid 2,5, tatko 2, tadejevic?, stojcev 2 velkoski 2, tu su i derugi mladi igraci, tu su i akademci koji imaju bas supertalentovanih igraca

itd...
JEdino matej i jajalo su rizicni za ljeto al i to cemo valjda srediti